به گزارش مجله محیط زیست پایگاه صلح خبر ؛ به گزارش ایسنا، به گفته کارشناسان دیواره بزرگ مرجانی را دیگر نمیتوان به شکل فعلیاش حفظ کرد که بخشی از آن در نتیجه سرعت افراطی تغییرات اقلیمی است. به گفته کارشناسان باید اقداماتی برای حفظ عملکرد بومشناختی این میراث طبیعی جهانی در نظر گرفته شود چراکه سلامت بومی […]
به گزارش مجله محیط زیست پایگاه صلح خبر ؛
به گزارش ایسنا، به گفته کارشناسان دیواره بزرگ مرجانی را دیگر نمیتوان به شکل فعلیاش حفظ کرد که بخشی از آن در نتیجه سرعت افراطی تغییرات اقلیمی است.
به گفته کارشناسان باید اقداماتی برای حفظ عملکرد بومشناختی این میراث طبیعی جهانی در نظر گرفته شود چراکه سلامت بومی آن تنزل داشته است.
این صخرهها همچون تمامی صخرههای مرجانی در سراسر جهان به دلیل گرم شدن اقیانوسها به شدت آسب دیدهاند و ۹۵ درصد از مناطق بررسی شده در سال ۲۰۱۶ دچار پدیده سفیدشدگی شدهاند.
پدیده سفیدشدگی در تمامی اوقات موجب از بین رفتن صخرههای مرجانی نمیشود اما نتایج مطالعه سال گذشته حاکی از بزرگترین میزان از بین رفتن مرجانها بوده است.
کارشناسان محیط زیست در استرالیا اظهار داشتند: نگرانی بزرگی در مورد آینده صخرهها وجود دارد اما همچنان میتوان امید داشت که عملکرد اکولوژیک آنها طی دهههای پیش رو حفظ شود.
به گزارش روزنامه ایندیپندنت، به گفته کارشناسان دیواره بزرگ مرجانی و اکوسیستمهای اطراف آن آسیبهای طولانی مدتی را تجربه کردهاند که در صورت عدم اتخاذ اقدامات مناسب این خسارتها اجتنابناپذیر است.
انتهای پیام
Let’s block ads! (Why?)
اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.
قوانین خبریار صلح خبر
- لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
- از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
- در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.