امروز: چهارشنبه, ۷ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 26 جماد أول 1446 | 2024-11-27
کد خبر: 401235 |
تاریخ انتشار : 01 آذر 1399 - 22:55 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر جایزه قورباغه طلایی بهترین مستند کوتاه جشنواره کمراایمج لهستان به مهدی آزادی برای فیلمبرداری فیلم «یک اسب ییشتر از یک انسان خون دارد» ساخته ابوالف طالونی رسید. به گزارش صلح خبر، جشنواره بین المللی فیلم کمراایمج که مهم‌ترین رویداد سینمایی جهان با تمرکز بر هنر فیلمبرداری است از تاریخ ۱۴ تا […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

جایزه قورباغه طلایی بهترین مستند کوتاه جشنواره کمراایمج لهستان به مهدی آزادی برای فیلمبرداری فیلم «یک اسب ییشتر از یک انسان خون دارد» ساخته ابوالف طالونی رسید.

به گزارش صلح خبر، جشنواره بین المللی فیلم کمراایمج که مهم‌ترین رویداد سینمایی جهان با تمرکز بر هنر فیلمبرداری است از تاریخ ۱۴ تا ۲۱ نوامبر (۲۴ آبان تا اول آذر) در شهر تاریخی ترونی در شمال لهستان برگزار شد و در نهایت مهدی آزادی برای فیلمبرداری «یک اسب خون بیشتری از انسان دارد» ساخته ابوالفضل طالونیموفق به کسب جایزه قورباغه طلایی در شاخه بهترین مستند کوتاه شد. 

داستان فیلم «یک اسب خون بیشتری از انسان دارد» درباره یک زوج آذری است که تهران را ترک می کنند و به زادگاه ایده آل خود در نزدیکی مرز کشور ترکیه بازمی گردند اما رویای دستیابی به آرامش در دوران بازنشستگی آنها در حالی در هم می شکند که آنها متوجه می شوند که روستای آنها به دروازه قاچاق به اروپا تبدیل شده و همه کسانی که آنها می شناسند در این ماجرا درگیر هستند. 

جشنواره فیلم کمراایمج از رویداد سینمایی مورد تایید آکادمی اسکار است و مستند کوتاه در صورت کسب جایزه اصلی شاخه بهترین مستند کوتاه این رویداد سینمایی، واجد شرایط رقابت در شاخه مستند کوتاه جوایز اسکار خواهد شد. 

امسال جایزه قورباغه طلایی شاخه فیلم های بلند به فیلم «سرزمین آوارها» ساخته «کلوئی ژائو» با فیلمبرداری «جاشوا جیمز ریچاردز» رسید و جایزه قورباغه نقره ای و برنزی این رویداد سینمایی نیز به ترتیب به فیلم های «هلن» ساخته «آنتی جی. ژوکنین» با فیلمبرداری «روانا رانکینن» و «پینوکیو» ساخته «متئو گارونه» با فیلمبرداری «نیوکولای برول» رسید. 

**

سینمای ایران پیش از این نیز حضور جسته و گریخته ای در این رویداد سینمایی داشته که کار خود را از سال ۱۹۹۳ آغاز کرده است. محمود کلاری اولین سینماگر ایرانی حاضر در این رویداد سینمایی است که در سال ۲۰۰۰ یکی از اعضای هیات داوران اصلی جشنواره فیلم کمراایمج لهستان بود، سالی که «مایکل چیمینو» سینماگر سرشناس آمریکایی ریاست آن را بر عهده داشت. در آن سال، جایزه قورباغه طلایی بهترین فیلم به «عشق سگی» ساخته «الخاندرو گونزالز اینارینو» با فیلمبرداری «رودریگو پیرتو» اعطاء شد. 

کلاری در سال ۲۰۱۱ مهم ترین عنوان سینمای ایران را در این رویداد سینمایی کسب کرد و برای فیلمبرداری فیلم برنده اسکار «جدایی نادر از سیمین» جایزه قورباغه نقره ای (دومین جایزه مهم جشنواره) را به خود اختصاص داد. 

هیات داوران جشنواره فیلم کمراایمج در سال ۲۰۱۲ که ریاست آن را «جول شوماخر» بر عهده داشت نیز جایزه قورباغه نقره ای این رویداد سینمایی را به تورج اصلانی برای فیلمبرداری فیلم «فصل گرگدن» اعطاء کرد. 

در سال ۲۰۱۵ نیز «ویتوریو استورارو» فیلمبردار نامدار ایتالیایی و برنده سه جایزه اسکار و مجید مجیدی برای فیلم «محمد رسول الله» موفق به کسب جایزه ویژه فیلمبردار-کارگردان از جشنواره کمراایمج شدند. «استورارو» پیش از این جایزه ویژه را در سال ۱۹۹۷ با «برناردو برتولوچی» نیز دریافت کرده بود. 

در سال ۲۰۱۸ هم فرشید اخلاقی برای فیلمبرداری مستند کوتاه «درد از آن من است» که خودش کارگردانی آن را نیز بر عهده داشت، از سوی هیات داوران این جشنواره سینمایی تقدیر ویژه بخش رقابتی مستندهای کوتاه را از آن خود کرد. 

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید