امروز: چهارشنبه, ۷ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 26 جماد أول 1446 | 2024-11-27
کد خبر: 351706 |
تاریخ انتشار : 18 فروردین 1399 - 15:50 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر صلح خبر/مرکزی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مرکزی از معرفی ۳۵ پروژه اقتصادی به ستاد کشوری جهش تولید خبر داد. سعید فرخی روز دوشنبه هجدهم فروردین در جمع خبرنگاران در رابطه با تحقق شعار سال جاری اظهار کرد: مقام معظم رهبری سال جاری را به نام”جهش تولید” نامگذاری کردند […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

صلح خبر/مرکزی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مرکزی از معرفی ۳۵ پروژه اقتصادی به ستاد کشوری جهش تولید خبر داد.

سعید فرخی روز دوشنبه هجدهم فروردین در جمع خبرنگاران در رابطه با تحقق شعار سال جاری اظهار کرد: مقام معظم رهبری سال جاری را به نام”جهش تولید” نامگذاری کردند و همانگونه که مقام معظم رهبری نیز در بیانات نوروزی خود فرمودند، اعتقاد بنده بر این است که شعار سال گذشته با عنوان”رونق تولید” محقق شد، این تحقق بر مبنای آمار و شاخصه‌هایی است که به صورت رسمی نیز اعلام شده است.

وی افزود: در استان مرکزی تمام شاخص‌های اقتصادی نیز از نظر حجم سرمایه‌گذاری و از جهت سرمایه‌گذاری‌های خارجی و داخلی و میزان تولیدات در بخش‌های مختلف نشان دهنده تحقق شعار رونق تولید است. در حال حاضر به یک خودباوری رسیده‌ایم که رونق تولید در شرایط سخت نیز تحقق پیدا می‌کند و می‌توانیم به کمیت و کیفیت تولیدات اضافه کنیم.

معاون اقتصادی استاندار مرکزی تصریح کرد: طبق بیانات رهبری، نباید به اقدامات گذشته کفایت کنیم بلکه باید یک نگاه و تفکر دیگر به تولید داشته باشیم چراکه در حال حاضر می‌دانیم  در شرایط سخت می‌توانیم به رونق تولید برسیم بنابراین اگر همین خودباوری  را تقویت کنیم و شرایط ایجاد شود امکان جهش تولید نیز وجود دارد.

فرخی جهش تولید را جدایی از وضعیت موجود دانست و گفت: مخاطب شعار سال قطعا دولت به تنهایی نیست بلکه مخاطب این شعار همه اروان نظام و حاکمیت، تولیدکنندگان و مصرف کنندگان است.

وی اضافه کرد: حاکمیت باید به صورت دقیق شرایط را برای بهتر شدن فضای کسب و کار فراهم کند که این موضوع مهمترین اقدام در راستای تحقق این شعار است، تولیدکنندگان نیز باید نگاه خود را نسبت به تولید تغییر داده و در رابطه با کیفیت و کمیت با تکیه بر دانش موجود در کشور و ابزارهای جدید به سمت اقدامات اساسی‌تر حرکت کنند و به بازارهای جدید دسترسی پیدا کنند. مردم نیز به عنوان مصرف کنندگان و حامیان تولید باید بیش از پیش نسبت به مصرف کالای داخلی توجه داشته باشند.

معاون اقتصادی استاندار مرکزی گفت: بر مبنای ابلاغ سازمان برنامه و بودجه، ستاد جهش تولید تشکیل و از استان‌ها خواسته شده پروژه‌هایی که می‌تواند منجر به جهش تولید در استان شود را در قالب فرمت خاصی مشخص  کنند که در این راستا 35 پروژه که می‌تواند به جهش تولید در استان کمک کند معرفی شده البته پروژه‌های دیگری نیز مدنظر قرار دارد.

فرخی اضافه کرد: تحریم‌های ظالمانه‌‍ سبب افزایش هزینه‌های تهیه مواد اولیه و جابجایی پول و کاهش بازارهای هدف و تحمیل هزینه‌های اضافی به تولیدکنندگان شده است. با توجه به این مسائل امکان کاهش هزینه‌های تولید برای تولیدکنندگان وجود ندارد و همین امر سبب می‌شود طعم شیرین تحقق شعار سال در زندگی مردم لمس نشود.

وی ادامه داد: بار اصلی تحقق شعار رونق تولید بر دوش تولیدکنندگان قرار داشت که با اقدامات خوب و رفتار متعهدانه نسبت به این مرز و بوم نشان دادند که تعهد خوبی دادند و همین رفتار سبب تحقق شعار سال گذشته شد، ما نیز در تلاش بوده ایم در حد امکان برای رفع موانع تولید اقدامات لازم را انجام دهیم و امسال نیز همین روند ادامه خواهد داشت و امیدواریم امسال نیز با هماهنگی بیشتر و شناخت بیشتر، شعار سال محقق شود.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید