امروز: سه شنبه, ۶ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 25 جماد أول 1446 | 2024-11-26
کد خبر: 291823 |
تاریخ انتشار : 15 تیر 1398 - 9:38 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر رئیس اتحادیه فروشندگان چوب و تخته و فیبر سه لایی با بیان اینکه بازار در رکود به سر می‌برد و تعمیر جایگزین خرید شده است، گفت: نیمی از نیاز بازار از طریق واردات تأمین می‌شود و این در حالی است که ماشین‌آلات کارگاهی و صنعتی در حوزه چوب، از […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

رئیس اتحادیه فروشندگان چوب و تخته و فیبر سه لایی با بیان اینکه بازار در رکود به سر می‌برد و تعمیر جایگزین خرید شده است، گفت: نیمی از نیاز بازار از طریق واردات تأمین می‌شود و این در حالی است که ماشین‌آلات کارگاهی و صنعتی در حوزه چوب، از طریق واردات تأمین می‌شود که در حال حاضر این دستگاه‌ها نیاز به تعمیرات و قطعات مصرفی دارند.

اسماعیل الهیان در گفت‌وگو با صلح خبر، در رابطه با بازار چوب و تخته، گفت: ۵۰ درصد از نیاز بازار از طریق محصولات وارداتی و ۵۰ درصد مابقی از طریق تولید داخلی در کشور تأمین می‌شود که در تأمین محصولاتی همچون MDF، نئوپان و روکش‌های در، نیمی از نیاز بازار از طریق واردات و در زمینه پارکت و روکش‌های طبیعی ۷۰ درصد بازار از مسیر واردات تأمین می‌شود.

رئیس اتحادیه فروشندگان چوب و تخته و فیبر سه لایی با بیان اینکه ماشین‌آلات تماماً وارداتی است، ادامه داد: به دلیل تحریم‌ها و افزایش قیمت ماشین‌آلات، دستگاه‌های جدید و به‌روز به کشور وارد نشده و ماشین‌آلات قدیمی در فرآیند تعمیرات و به‌روزرسانی قرار گرفته‌اند که قطعات یدکی و مصرفی آنها به دلیل عدم دسترسی آسان دارای قیمت تمام شده قابل توجهی است.

وی خاطرنشان کرد: سفارش‌گذاری محصولات وابسته به چوب در پی کاهش قدرت خرید مردم و افزایش قیمت تمام شده کالا، کاهش یافته و تعمیرات و نگهداری از محصولات قدیمی جایگزین خرید کالای جدید شده است.

الهیان با بیان اینکه قیمت مواد اولیه و محصولات در یک سال اخیر دو برابر شده است، اظهار کرد: عموم مصرف‌کنندگان داشته‌های خود را تعمیر و نوسازی می‌کنند و این در حالی است که بازارهای صادراتی نیز با مشکلاتی همراه شده و تنها محصولات کار شده در حد محدود به برخی بازارها صادر می‌شود.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید