امروز: یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 23 جماد أول 1446 | 2024-11-24
کد خبر: 257183 |
تاریخ انتشار : 25 بهمن 1397 - 13:03 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر سال‌هاست فعالان بازار سرمایه در راستای شفافیت، خواهان افشای صورت‌های مالی سازمان بورس شده‌اند که نهاد ناظر بازار سرمایه هم در این راستا وعده‌هایی داده اما تاکنون محقق نشده است. به گزارش صلح خبر، سال‌هاست که یکی از دغدغه‌های فعالان بازار سرمایه این است که چرا سازمان بورس و […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

سال‌هاست فعالان بازار سرمایه در راستای شفافیت، خواهان افشای صورت‌های مالی سازمان بورس شده‌اند که نهاد ناظر بازار سرمایه هم در این راستا وعده‌هایی داده اما تاکنون محقق نشده است.

به گزارش صلح خبر، سال‌هاست که یکی از دغدغه‌های فعالان بازار سرمایه این است که چرا سازمان بورس و اوراق بهادار که شرکت‌ها را به شفافیت مالی تشویق می‌کند و از آن‌ها می‌خواهد صورت‌های مالی‌شان را به صورت منظم افشا کند، خود در راستای شفافیت، اقدام به افشای صورت‌های مالی‌اش نمی‌کند!؟

در این شرایط این سوال به اذهان متبادر می‌شود که آیا این موضوع با نفس شفافیت در تضاد نیست؟ و آیا نکاتی در صورت‌های مالی سازمان بورس وجود دارد که عده‌ای تمایلی به افشای آن ندارند؟

صلح خبر در سال‌های گذشته در این زمینه خبرها و گزارش‌هایی منتشر کرده است. محمدرضا پور ابراهیمی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس نیز در پاسخ به صلح خبر در این زمینه اعلام کرده که نهادهای ناظر از جمله سازمان بورس و بیمه مرکزی باید در راستای شفافیت صورت‌های مالی خود را افشا کنند.

مرداد ماه سال ۱۳۹۵ بود که شاپور محمدی – رئیس سازمان بورس- برای اولین بار درباره این موضوع صحبت کرد و گفت که صدای رسانه‌هایی که نوشتند که صورت‌های مالی سازمان بورس افشا شود را شنیده و در این راستا اقداماتی انجام داده‌ایم.

اما در تازه‌ترین واکنش‌ها رئیس سازمان بورس در پاسخ به اینکه افشای صورت‌های مالی سازمان بورس به کجا رسید و چه زمانی افشا می‌شود؟ گفت: موضوع افشای صورت‌های مالی سازمان بورس را در شورای عالی بورس مطرح کردیم. آیتم‌هایی در این مورد وجود دارد که باید تعیین تکلیف شود.

شاپور محمدی درباره آن آیتم‌هایی که باید به گفته خودش”تعیین تکلیف شود” اظهار کرده که سازمان بورس طبق تکالیف قانونی به صندوق تثبیت بازار سرمایه کمک می‌کند و این آیتم باید تعیین تکلیف شود.

نکته جالب و قابل توجه اینکه صندوق تثبیت بازار سرمایه در مرداد ماه سال ۱۳۹۶ تأسیس شده و موضوعاتی که درباره افشای صورت‌های مالی سازمان بورس مطرح شد مربوط به سال‌های قبل از آن است.

البته قابل ذکر است که جدا از مبالغی که سازمان بورس می‌تواند از محل منابع کارمزد به صندوق تثبیت بازار سرمایه کمک کند، قرار است سالی یک درصد از منابع صندوق توسعه ملی هم به صندوق تثبیت تخصیص یابد. مبلغ منابعی که به صندوق تثبیت بازار سرمایه تزریق می‌شود نیز هنوز افشا نشده و سازمان بورس درباره این مبلغ نیز توضیحی نداده است.

با افشای صورت‌های مالی سازمان بورس نه تنها مشخص می‌شود که کارمزدهای سازمان چطور هزینه می‌شود، بلکه مقدار منابعی که به صندوق تثبیت بازار سرمایه تزریق می‌شود نیز شفاف خواهد شد.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید