امروز: پنجشنبه, ۸ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الخميس 27 جماد أول 1446 | 2024-11-28
کد خبر: 338637 |
تاریخ انتشار : 09 بهمن 1398 - 14:43 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر بنیاد حامیان اسناد و کتابخانه ملی ایران با حضور جمعی از فرهیختگان و صاحب‌نظران عرصه فرهنگ و هنر شروع به‌کار کرد. به گزارش صلح خبر به نقل از روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، نخستین جلسه هیات امنای این سازمان مردم‌نهاد برگزار شد. پیش‌تر احمد مسجدجامعی، رضا […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

بنیاد حامیان اسناد و کتابخانه ملی ایران با حضور جمعی از فرهیختگان و صاحب‌نظران عرصه فرهنگ و هنر شروع به‌کار کرد.

به گزارش صلح خبر به نقل از روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، نخستین جلسه هیات امنای این سازمان مردم‌نهاد برگزار شد. پیش‌تر احمد مسجدجامعی، رضا فرجی دانا، اشرف بروجردی، فریبرز خسروی و مظفر پاسدارشیرازی در قالب هیات موسس مقدمات تاسیس این نهاد را تدارک دیده بودند. 

هیات امنای بنیاد حامیان اسناد و کتابخانه ملی ایران متشکل از محمدجواد ظریف، محمد احصایی، اشرف بروجردی، رضا داوری اردکانی، احمد مسجدجامعی، سیدحسن قاضی‌زاده‌هاشمی، رضا فرجی‌دانا، ژاله آموزگار، مسعود خوانساری، بهروز فروتن، مژده مهدوی، ابراهیم حسین‌جانی، مظفر پاسدارشیرازی و مرضیه برومند است.

در نشست شروع به کار بنیاد حامیان نسخ خطی که در موزه کتاب و میراث مستند کتابخانه ملی برگزار شد، اشرف بروجردی به ابعاد مختلف گردآوری اسناد خاندان‌ها و نسخ خطی در سازمان اسناد و کتابخانه ملی پرداخت و گفت: مخازن این سازمان مملو از منابعی است که می‌توانیم با کمک این بنیاد بر غنای آن بیفزاییم که این هم میسر نیست مگر با حمایت عزیزانی که مایل هستند اسناد و کتب خود را به این سازمان اهدا کنند.

رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران همچنین گفت: در طول سال‌های متمادی، این سازمان توانسته است میراث مستند این کشور را حفظ کند و علی‌رغم فراز و فرودهای بسیار در یک سده گذشته از جمله در دوران جنگ تلاش داشته که میراث مستند کشور را حفاظت و حراست کند.

او با اشاره به این‌که سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران یک سازمان دولتی است و بودجه آن وابسته به دولت بوده و با توجه به محدودیت‌های بودجه دولتی در طول سالیان گذشته، افزود: شاید به تاسی از بنیادهای حامیان دانشگاه‌ها و یا تجربه کتابخانه‌ها و آرشیوهای ملی سایر کشورهای جهان با کمک طلبیدن از مردم فهیم کشورمان به ویژه خیرین و صاحبان منابع مکتوب و مستند بتوانیم بیش از پیش در انجام وظایف خویش کوشا باشیم.

بروجردی ادامه داد: بنابراین با این رویکرد در تلاشیم تا در چشم‌انداز آینده اقداماتی صورت پذیرد تا بتوانیم این منابع را بیشتر و بهتر از گذشته گردآوری، حفظ و اطلاع‌رسانی کنیم و در این راه مردم فرهیخته جامعه‌مان برای کمک به انجام بهتر فعالیت‌های سازمان از طریق بنیاد حامیان اسناد و کتابخانه ملی ایران یاری کنند.

او با تشکر از حضور اعضای بنیاد حامیان نسخ خطی گفت: اعضای این بنیاد با سرمایه‌های اجتماعی خود می‌توانند به گسترش گفتمان اهدای منابع و البته کمک خیرین افراد را برای اهدای اسناد و کتاب‌های خویش به این سازمان ترغیب کنند تا این منابع برای این سرزمین حفظ شود و آیندگان از پشتوانه هویتی خویش بیشتر بهره‌مند شوند.

بروجردی با تشریح اهمیت نگهداری و حفظ اسناد و کتاب‌های خطی براساس نیازهای جامعه و واقعیت‌های موجود و انتقال نسل به نسل برای آیندگان گفت: این میراث نشان خواهد داد که هر اندیشه از چه سرچشمه‌ای ریشه گرفته است.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید