امروز: پنجشنبه, ۸ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الخميس 27 جماد أول 1446 | 2024-11-28
کد خبر: 158495 |
تاریخ انتشار : 27 خرداد 1396 - 16:34 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله محیط زیست صلح خبر ؛ مریم نادری – مدیر واحد پایش و پیش‌بینی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران-افزود: نشریه ایندیپندنت در گزارشی به تهدیدی که ذرات معلق برای سلامت قلب دارند پرداخت. آنگونه که در این گزارش آمده، میزان مرگ و میر بر اثر آلودگی هوا در انگلستان ۷/۲۵ نفر از هر ۱۰۰ هزار […]

به گزارش مجله محیط زیست صلح خبر ؛

مریم نادری – مدیر واحد پایش و پیش‌بینی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران-افزود: نشریه ایندیپندنت در گزارشی به تهدیدی که ذرات معلق برای سلامت قلب دارند پرداخت. آنگونه که در این گزارش آمده، میزان مرگ و میر بر اثر آلودگی هوا در انگلستان ۷/۲۵ نفر از هر ۱۰۰ هزار نفر است. در مقایسه با سوئد که تنها ۴ نفر از هر ۱۰۰ هزار نفر و همینطور ۷/۱۴ نفر از هر ۱۰۰ هزار نفر در اسپانیا، طبق برآوردها حدود ۴۰ هزار نفر بر اثر آلودگی هوا دچار مرگ زودرس میشوند.

به گفته نادری،‌ مطالعات جدید محققان که با استفاده از تصویربرداری رزونانس مغناطیسی قلب روی  ۴۲۵۵ نفر با میانگین سنی ۶۲ سال انجام شده نشان می‌دهد اندازه و عملکرد اجزای قلب آنها در مقایسه با سطح متوسط سالانه ذرات آلاینده (PM۲.۵) با توجه به محل سکونت تأثیر مستقیم دارد. درحالی که در بخشهایی از انگلستان میزان PM۲.۵ بالاتر از محدودیتهای تعیینشده توسط اتحادیه اروپا بوده است، مطالعه نشان داد متوسط این آلاینده۱۰ میکروگرم در هر مترمکعب از هوا است. این مقدار با این که کمتر از هدف تعیینشده اروپا (۲۵میکروگرم در متر مکعب) است در عین حال هنوز هم شاهد اثرات مضر آن هستند.

وی افزود: شواهد موجود نشان میدهد که ذرات معلق بهطور عمده از وسایل نقلیه دیزلی در جاده‌ها منتشر میشود و با افزایش خطر حمله قلبی، نارسایی قلبی و مرگ در ارتباط است به گفته .دکتر «آنگ» – متخصص قلب دانشگاه کوئین مری لندن – این مطالعه نشان می‌دهد که هر پنج میکروگرم در مترمکعب افزایش قرارگرفتن در معرض PM۲.۵ باعث افزایش چهار تا هشت درصدی سایز بطن چپ قلب و کاهش دو درصدی قدرت پمپاژ آن می‌شود.

بر اساس گزارش شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، در یک مطالعه که روی داوطلبان با استنشاق نانو ذرات طلا انجام شد، نشان داد که ۱۵ دقیقه بعد از تنفس، ذرات در ادرار و خون آنها بود و هنوز هم بعد از سه ماه وجود دارند. پروفسور «جرمی پیرسون» – عضو هیات مدیره پزشکی در موسسه قلب بریتانیا- نیز در این باره خاطرنشان می‌کند که در بریتانیا از هر ۱۰ نفر بیمار، هشت نفر بر اثر آلودگی هوا دچار حمله قلبی و سکته مغزی میشود. از آنجا که وسایل نقلیه دیزلی منبع اصلی این مشکلات است، نیاز به محافظت شهرها از ورود وسایل نقلیه دیزلی داریم.

انتهای پیام

Let’s block ads! (Why?)

ایسنا

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. در صورت تمایل اعلام نمایید تا اخبار و گزارش ها با نام خود شما منتشر گردد.
  2. شما می توانید از بخش خبریار صلح خبر، اخبار و گزارش های خود را ارسال نمایید.
  3. شما می توانید اخبار و گزارش ها را به ایمیل solhkhabar@yahoo.com ارسال نمایید.
  4. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  5. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی اکیدا خودداری فرمایید.
  6. از ارسال کاریکاتورهای توهین آمیز یا تصاویر موهن اکیدا خودداری فرمایید.
  7. رعایت کپی رایت در مطالب ارسالی الزامی است.
  8. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربر خاطی بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی و خبریار صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید