امروز: چهارشنبه, ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأربعاء 14 شعبان 1446 | 2025-02-12
کد خبر: 299939 |
تاریخ انتشار : 18 مرداد 1398 - 4:30 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر خوراکی‌ها و نوشیدنی‌هایی که میخوریم، می‌توانند عامل اصلی سرطان باشند؛ هرچند اعمال تغییراتی ساده در رژیم غذایی می‌تواند خطر ابتلا به این بیماری را کاهش دهد. به گزارش صلح خبر، در کنار فهرست مواد غذایی که مصرف آن‌ها به دلیل سرطان‌زا بودن توصیه نمی‌شود افراد باید آگاه باشند […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

خوراکی‌ها و نوشیدنی‌هایی که میخوریم، می‌توانند عامل اصلی سرطان باشند؛ هرچند اعمال تغییراتی ساده در رژیم غذایی می‌تواند خطر ابتلا به این بیماری را کاهش دهد.

به گزارش صلح خبر، در کنار فهرست مواد غذایی که مصرف آن‌ها به دلیل سرطان‌زا بودن توصیه نمی‌شود افراد باید آگاه باشند چه مواد غذایی درحفظ سلامت بدن در برابر انواع مختلف سرطان نقش دارند. برخی از کارشناسان رژیم غذایی از بین برنده سلول‌های بنیادی سرطان را پیشنهاد می‌کنند.

این سلول‌های بنیادی از فرایند تولید سلول‌های سرطانی حمایت می‌کنند و در پیشرفت این بیماری، مقاومت در برابر دارو و عود کردن علائم بیماری پس از درمان نقش کلیدی دارند.

به گزارش سایت مدیکال دیلی مطالعاتی که در گذشته نیز انجام گرفته حاکی از آن است مواد غذایی وجود دارند که می‌توانند مانع از آن شوند تا سلول‌های بنیادی سرطان‌ رشد کنند. از جمله این مواد خوراکی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

سیب‌زمینی بنفش: مصرف روانه یک عدد سیب‌زمینی بنفش برای مدت یک هفته می‌تواند تاثیر بسزایی در متوقف کردن فعالیت سلول‌های بنیادی مضر که عامل سرطان روده است، داشته باشد. بررسی انجام شده در آمریکا حاکی از آن است که آنتوسیانین زیست‌فعال موجود در این خوراکی به کاهش تومورها و تهاجمی شدن سلول‌های سرطانی کمک می‌کند.

چای سبز: گروهی از محققان چینی دریافتند چای سبز می‌تواند در از بین بردن سلول‌های بنیادی سرطان نقش داشته باشد. مصرف چای سبز ترکیب اپی‌گالوکتشین گالات (EGCG) را به همراه دارد که رشد سلول‌های بنیادی سرطان روده را حدود ۵۰ درصد کاهش می‌دهد.   

چای ماچا: بررسی محققان انگلیسی نشان می‌دهد که چای سبز ماچا از منبع انرژی سلول‌های بنیادی سرطان می‌کاهد و آن‌ها را از بین می‌برد. این نوشیدنی به‌ویژه در مقابله با سرطان پستان موثر است.

گردو: هدف اصلی این خوراکی مقابله با سلول‌های سرطان روده است. همچنین گردو به کاهش خطر ابتلا به این بیماری و بهبود وضعیت جسمی بیمار کمک می‌کند. محققان کره جنوبی در مطالعه‌ای دریافتند مصرف روزانه عصاره گردو برای مدت یک هفته به کاهش ۸۶ درصدی رشد سلول‌های بنیادی سرطان روده کمک می‌کند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید