امروز: سه شنبه, ۶ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 25 جماد أول 1446 | 2024-11-26
کد خبر: 125664 |
تاریخ انتشار : 29 آذر 1395 - 13:57 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله محیط زیست پایگاه صلح خبر ؛ به گزارش ایسنا، با این حال طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت (WHO) این شهرها تنها شهرهای آلوده جهان نیستند و در واقع ۹۲ درصد از جمعیت شهرنشین جهان در مناطقی زندگی می‌کنند که هوای آن آلوده و سمی است. مطالعه انجام گرفته نشان می‌دهد ۴۱ شهر هند که […]

به گزارش مجله محیط زیست پایگاه صلح خبر ؛

به گزارش ایسنا، با این حال طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت (WHO) این شهرها تنها شهرهای آلوده جهان نیستند و در واقع ۹۲ درصد از جمعیت شهرنشین جهان در مناطقی زندگی می‌کنند که هوای آن آلوده و سمی است.

مطالعه انجام گرفته نشان می‌دهد ۴۱ شهر هند که بیش از یک میلیون نفر جمعیت دارند تقریبا در ۶۰ درصد مجموع روزهای بررسی شده با وضعیت نامناسب آلودگی هوا روبه‌رو بوده‌اند.

در قاره آفریقا نیز آلودگی هوا علت مرگ زودهنگام ۷۱۲ هزار نفر بوده که تلفات آن از مصرف آب ناسالم، سوءتغذیه در کودکان و نبود بهداشت بیشتر بوده است.

در اروپا ۸۵ درصد جمعیت شهری در معرض ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون قرار دارند که عامل مرگ زودهنگام ۴۶۷ هزار تن در ۴۱ کشور این قاره بوده است.

تاثیرات منفی آلودگی هوا بر سلامتی کاملا ثابت شده است اما اکنون شواهد جدید از وجود ارتباط بین آلودگی هوا و زوال عقلی و آلزایمر حکایت دارد. علاوه بر این، هوای سمی عامل سوانح جاده‌ای است چراکه آلاینده‌ها موجب اختلال در تمرکز راننده‌ها می‌شود.

آلودگی هوا همچنین بر اقلیم منطقه‌ای تاثیر گذاشته و دسترسی به منابع آب و بازدهی اکوسیستم را تحت تاثیر قرار می‌دهد. کربن سیاه که از احتراق سوخت‌های فسیلی تولید می‌شود علاوه بر مضراتی که بر سلامتی انسان دارد، موجب ذوب شدن یخچال‌های طبیعی می‌شود.

به گزارش روزنامه ایندیپندنت، با این حال در سال ۲۰۱۶ شیوه‌های مختلفی برای درک و توجه به مشکل آلودگی هوا در نظر گرفته شد است. برای مثال در لندن کبوترهای مجهز به حسگرهای آلاینده هوا و حساب کاربری توئیتر به کار گرفته شدند تا میزان اطلاع‌رسانی از آلودگی هوا در مناطق پایتخت افزایش یابد. در مناطق دیگر نیز با توجه به این که آگاهی از میزان این آلودگی حائز اهمیت است شیوه‌های مختلفی برای این منظور به کار گرفته شده است.

انتهای پیام

Let’s block ads! (Why?)

ایسنا

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  2. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
  3. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی صلح خبر 

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید