امروز: سه شنبه, ۶ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 25 جماد أول 1446 | 2024-11-26
کد خبر: 213696 |
تاریخ انتشار : 05 دی 1396 - 16:52 | ارسال توسط :
0
3
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر رئیس حوزه هنری در مراسم تودیع و پاسداشت فاضل نظری گفت: حوزه هنری خانه فاضل نظری است و البته کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هم دور از حوزه هنری نیست و این دو سازمان در امتداد هم هستند. به گزارش صلح خبر، مراسم تودیع و پاسداشت فاضل نظری، […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

رئیس حوزه هنری در مراسم تودیع و پاسداشت فاضل نظری گفت: حوزه هنری خانه فاضل نظری است و البته کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هم دور از حوزه هنری نیست و این دو سازمان در امتداد هم هستند.

به گزارش صلح خبر، مراسم تودیع و پاسداشت فاضل نظری، معاون هنری پیشین حوزه هنری، امروز سه شنبه ۵دی در نشست ماهانه «اتفاق دیدار» و با حضور مدیران، ستاره ها و مسئولان حوزه هنری برگزار شد.

محسن مومنی شریف رئیس حوزه هنری در این مراسم با اشاره به برگزاری جلسات ماهانه دفتر معاونت هنری حوزه هنری گفت: حوزه هنری در همه بخش ها به این گونه برنامه ها نیاز دارد و این برنامه نیز یکی از ابتکارات آقای نظری بود. بخشی از بحثی که در سال‌های اخیر درباره فرهنگ سازمانی داشتیم، در این گونه جلسات قابل طرح هستند و به حل دغدغه‌هایی که داریم کمک می‌کند.

وی ادامه داد: متاسف هستیم که جلسه امروز، مصادف با تودیع فاضل نظری از سمت معاونت هنری حوزه هنری شد. البته نمی خواهم از واژه تودیع استفاده کنم، چرا که چنین چیزی را قبول ندارم. حوزه هنری خانه فاضل نظری است و البته کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هم دور از حوزه هنری نیست و این دو سازمان در امتداد هم هستند. همچنان که دو مدیرعامل سابق کانون در حال حاضر با حوزه هنری همکاری دارند، آقای نظری هم با ما در ادامه همراه خواهند بود و کانون مخاطبان آینده حوزه هنری را پرورش می‌دهد. جلسات فاضل نظری در حوزه هنری برگزار خواهد شد و شاگردان و رفقایشان، وی را مدام خواهند دید.

رئیس حوزه هنری با بیان این که حضور فاضل نظری در حوزه هنری، لطف خداوند بود؛ عنوان کرد: پیش از این کسی باور نمی‌کرد که ستاره ها بتوانند در بخش های مدیریتی هم فعالیت کنند و ذهنیت اشتباهی در این زمینه وجود داشت. همه ستاره ها مانند هم نیستند. ستاره ها را در این عرصه‌ها جدی نمی‌گرفتند و شرایطی در حوزه هنری فراهم شد که این ذهنیت را اصلاح کرد.

وی همچنین گفت: استفاده از نخبه ها از ویژگی‌های حوزه هنری است. اگر شاخص نخبگی، ردیف های کنکور باشد، خوشبختانه نفرات اول کنکور را در سطوح مدیریتی داریم. البته من کنکور را به عنوان شاخص نخبگی قبول ندارم. استعداد و لیاقت ستاره ها و مدیران ما بیش از این ها ست. هر کسی که لیاقت و شایستگی کار داشته باشد؛ فضا در حوزه هنری برای او فراهم است. تمام تعریف‌هایی که در این نشست از ایشان شد درست بود و آقای نظری در کار، دوستی، آینده نگری، شاگردپروری ویژگی های حسنه و بارزی دارند. فاضل نظری در نوع شعری که می سرایند جایگاه بی بدیل دارد. در این مملکت، شعر زمانی منسوخ بود و با حضور شاعرانی همچون نظری و دیگر شاعران مطرح انقلاب اسلامی شعر دوباره مخاطب مردمی پیدا کرد. کتاب‌های فاضل نظری تجدید چاپ‌های بسیاری داشته است و این توجه مخاطبان به شعر ایشان اتفاق بزرگی است. کتاب اشعار دیگر شاعران نیز به همین گونه است.

مومنی‌شریف همچنین با اشاره به حضور ستاره ها برجسته کشور در حوزه هنری، اظهار کرد: امروز خوشحالیم که در حوزه هنری در خدمت سیدمسعود شجاعی طباطبایی هستیم. ایشان از آن دسته هنرمندانی است که می‌توان با افتخار معرفی کرد و به ستاره ها جوان ایشان را توصیه کرد.

رئیس حوزه هنری گفت: برای فاضل نظری در مسئولیت های جدید آرزوی توفیق دارم. کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان جای پر اهمیتی است. کانون امروز مانند بسیاری از ارگان‌های کشور، نیاز به تحول دارد و تصور می کنم آقای نظری ظرفیت ایجاد این تحول را دارند. ایشان هم درس مدیریت خوانده اند و هم به لحاظ عملی توان مدیریتی بالایی دارند. ایشان در بن بست نمی‌ماند و راه خود را پیدا می‌کند و تسلیم نمی‌شود. در بخش‌های مختلف کارهای برجسته‌ای انجام داده‌ایم که می‌توانیم به آن افتخار کنیم. در دوره‌ای به سر می بریم که فعالیت های بسیاری در کشور صورت می گیرد. اما فعالیت‌های حوزه هنری از درخشندگی خاصی برخوردار است و مسئولان، کارمندان و ستاره ها حوزه هنری شبانه روز کار می کنند و از کار خود لذت می‌برند.

فاضل نظری نیز در سخنانی ضمن تقدیر و تشکر از برگزار کنندگان این مراسم، اظهار کرد: هر مدیری در هر جایی که موفق می‌شود؛ همیشه دیگرانی بوده‌اند که به او کمک کرده‌اند. وگرنه مدیر به تنهایی هیچ وقت نمی‌تواند کاری انجام دهد و به همین جهت از همکارانم تشکر می کنم که دوستانه کنارم بودند.

وی خطاب به محسن مومنی‌شریف، رئیس حوزه هنری عنوان کرد: به همکاری با شما می‌بالم و با شما احساس برادری کرده‌ام . هیچگاه احساس نکردم شما رئیس من هستید. البته که بودید و خواهید بود. چرا که معنای دوستی ولایت است و این ولایت در زمان نمی گنجد. به حوزه هنری همچون منزل پدری احساس تعلق می کنم و احساس نمی‌کنم که برای آخرین بار اینجا هستم. حوزه هنری را خانواده خود می دانم. به مقطعی که توفیق داشتم در حوزه هنری باشم می‌بالم.

نظری همچنین گفت: حوزه هنری مجموعه‌ای خوش بدرقه است و امروز از بزرگواری دوستان که چنین مراسمی را برگزار کردند، خجالت کشیدم.

علی مقیمی نیز در این مراسم شعری خواند که در استقبال از غزل فاضل نظری سروده بود.

همچنین در این مراسم کلیپی از سخنان کارمندان و ستاره ها حوزه هنری درباره فاضل نظری پخش شد.

اجرای این برنامه را نیز عبدالله روا، برعهده داشت.

در پایان، مراسم پاسداشت فاضل نظری، هدایایی از سوی مدیران ستادی حوزه هنری به این شاعر و مدیر جدید کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اهداء شد.

منبع : Mehrnews

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید