امروز: شنبه, ۱۵ دی ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 5 رجب 1446 | 2025-01-04
کد خبر: 193494 |
تاریخ انتشار : 23 مهر 1396 - 12:27 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر توان موشکی به هیچ عنوان قابل مذاکره نیست به گزارش صلح خبر؛ توان موشکی به هیچ عنوان قابل مذاکره نیست محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان به منظور بررسی اظهارات ترامپ رئیس جمهور آمریکا دربرنامه نگاه یک حضور یافت. وی در ابتدا ضمن ارزیابی ادبیات ترامپ در سخنرانی شب گذشته گفت: ادبیات غیرمناسب […]

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر

توان موشکی به هیچ عنوان قابل مذاکره نیست

به گزارش صلح خبر؛ توان موشکی به هیچ عنوان قابل مذاکره نیست

توان موشکی به هیچ عنوان قابل مذاکره نیست

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان به منظور بررسی اظهارات ترامپ رئیس جمهور آمریکا دربرنامه نگاه یک حضور یافت.

وی در ابتدا ضمن ارزیابی ادبیات ترامپ در سخنرانی شب گذشته گفت: ادبیات غیرمناسب در سخنان عصر روز گذشته ترامپ به وقت آمریکا کاملا مشهود بود.

ظریف با اشاره به سخنرانی ترامپ در مجمع سازمان ملل اظهار کرد: این ادبیات را در آنجا هم مشاهده کردیم، براساس تحلیل‌های انجام شده در آمریکا بعد از سخنرانی ترامپ و اظهارات فاخر و با نزاکت رئیس جمهور کشورمان در سازمان ملل همه اعلام کردند که ترامپ با نوع ادبیات و مطالب خود موجب پیروزی ایران شد.

وزیر امور خارجه با بیان اینکه از امروز صبح به بررسی تحلیل‌های انجام شده در آمریکا و رسانه‌های دنیا درباره سخنرانی ترامپ پرداختم بیان داشت: اکثریت این تحلیل‌ها تاکید داشتند که ترامپ حرفی برای گفتن نداشت.

وی ادامه داد: ترامپ به دلیل نداشتن  استراتژی در پشت یکسری حرفهای سخیف و تند پنهان شده بود. ظریف تاکید کرد: آنچه که مهم بود و توقع می‌رفت مردم و مسئولان به هیچ وجه دچار تعجب نشدند.

وزیر امور خارجه با تاکید براینکه نوع نگاه غلط آمریکا به ایران دارای سابقه‌ای چهل ساله است، گفت: البته می‌توان زمان آن را بیشتر اعلام کرد، در کودتای سال 32 و سرنگونی دولت منتخب مردم آنها این نگاه را داشتند، از ابتدا انتخابهایشان غلط بود و از دیکتاتوری حمایت کردند.

وی تصریح کرد: البته هزینه انتخاب غلط خود را می‌پردازند و در این 40 سال با مردم و انقلاب خصومت داشتند و دیشب صحبت تازه‌ای نبود.

ظریف در پاسخ به سوالی مبنی براینکه ترامپ در سخنرانی دیشب از عبارات ملت با تاریخ از ایرانیان نام برد و این در صورتی است که یک‌ساعت قبل از آن ملت ایران را تروریست نامیده بود این تناقض از کجا نشات می‌گیرد، تصریح کرد: سخنان چند ساعت قبل از اظهارات رسمی وی در حقیقت خود ترامپ بود.

ظریف افزود: اما بعد از آن به عنوان رئیس جمهور آمریکا سخنانی را که چند نفر برایش آماده کرده بودند را بیان کرد اگرچه در آن زمان هم نتوانست در چارچوب عمل کند و عبارات زننده‌ای را هم به کار برد.

وی تاکید کرد: کسی که متحدانش در منطقه دیکتاتورهای معروف هستند، کسی که بعد از انتخابات پرشور 29 اردیبهشت به منطقه آمده و با حکام خودکامه ای که کشورشان تاکنون رنگ انتخابات را ندیده رقص شمشیر می‌کند.

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به اینکه ترامپ با الفاظی که نسبت به دولت و مردم ایران بکار برد نفرت را نسبت به خودش جلب کرد، اظهار کرد: سپاه افتخار مردم ایران بوده و آنها احساس می‌کنند که سپاه در کنار ارتش ضامن تمامیت ارضی کشور بوده و حال ترامپ با الفاظ شایسته خودش آن را خطاب قرار می‌دهد موجب ناراحتی مردم شده است.

ظریف تاکید کرد: کسی که به دلیل چند صد میلیارد دلار پول برای سلاح های بی‌فایده‌ای از کشورهای منطقه اخذ و در حقیقت بزور گرفته برای خوشحالی آنها به جای خلیح فارس از لفظی دیگر به غلط استفاده می‌کند.

وی ادامه داد: ترامپ با سخنان دیشب خود به سایر کشورهای دنیا و ایرانیان نشان داد که اهمیتی برای تاریخ جغرافیا و حقایق متطقه قائل نیست.

 وزیر امور خارجه کشورمان در واکنش به اینکه برخی می‌گویند ترامپ لفظ خلیج ع.ر.ب.ی. را به اشتباه استفاده کرده است، گفت: ترامپ برای خوشامد کسانی که از وی تسلیحات بزرگ خریداری کرده اند این عبارت را به کار برد

 ظریف تاکید کرد: بعد از اعلام حصر کشور قطر توسط چهار دولت عربی ترامپ 4 توئیت کرد که می‌توانست زمینه ساز یک فاجعه بزرگ در منطقه باشد و علائم غلطی را به وشورهای منطقه و برخی جوانان که در این کشورها زمام امور را به دست گرفته‌اند، بدهد.

 وی ادامه داد: قبلا هم علائم غلط فرستاده شد و اکنون شاهد فاجعه وحشتناک در یمن هستیم و هنوز مردم این کشور تاوان سیاستهای غلط افراد تازه وارد به عرصه سیاست را می‌دهند.

وزیر امور خارجه کشورمان اظهار کرد: ترامپ به هزینه‌های سنگین شخصی و تبلیغاتی وابستگی پیدا کرده است. وی تاکید کرد: سپاه عزیز مردم است و در كنار ارتش از مردم دفاع می‌كند؛ اين توهين‌ها مردم ما را ناراحت می‌كند.

ظریف گفت: وقتی که در کشوری انقلاب می‌شود و حکومت تغییری می‌کند آن کشور به تعهدات حکومت قبلی پایبند است چه برسد به الان که در آمریکا انقلابی نشده است.

وزیر امور خارجه با اشاره به نقل قولی از شورای روابط خارجی آمریکا مبنی بر اینکه اگر دولت ترامپ یک دکترین در سیاست خارجی داشته باشد آن دکترین، دکترین خروج از تعهدات بین‌المللی است، گفت: اگر یک تعبیری برای کلمه یاغی داشته باشیم که به هیچ درباره مقررات و موازین بین المللی پایبند نیست و از طرفی نوع ادبیاتی که او در مجمع عمومی استفاده کرد که شاید بیشتر از هرکس دیگری برازنده سخنانی باشد که علیه مردم بزرگ ایران به کار برد.

وی با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی قربانی سلاح‌های شیمیایی است، بیان کرد: استفاده از سلاح شیمیایی صرف نظر از اینکه قربانی که است او چه کشور یا فرد مسئول استفاده از ان محکوم می‌کند و این است همان سیاستی که همواره روی آن تاکید کردیم.

وی ادامه داد: سالها قبل اسنادی را در اختیار امریکا قرار دادیم که نشان می داد سازمانها و گروههای مخالف در سوریه سلاح شیمیایی دارند.

ظریف افزود: زمانی که در بحث اتهام استفاده از سلاح شیمیایی در خان شیخون آمریکا از این اتهام برای یک حمله تجاوزکارانه علیه سوریه استفاده کرد ما و تعداد دیگری از کشورها اعلام کردیم که باید یک تحقیقات شیمیایی در محل انجام بشود و آمریکا و کشورهای غربی مانع این تحقیقات میدانی در محل شدند.

وی با اشاره به استفاده صدام از سلاح شیمیایی گفت: زمانی که در جنگ تحمیلی رژیم صدام علیه جمهوری اسلامی از سلاح شیمیایی استفاده کرد وقتی ما به شورای امنیت مراجعه می‌کردیم یک برخورد بود و وقتی به دبیرکل ملل متحد مراجعه می‌کردیم یک برخورد دیگر بود و تیم‌های مختلفی به مناطق جنگی اعزام می‌کردند. ولی امروز به ما می گویند خان شیخون امن نیست .

ظریف با اشاره به حمله عراق به کویت گفت: در آن زمان ما در روزنامه نیویورک یک مقاله مفصلی را دیدیم که در آن گفته شده بود وقتی صدام علیه مردم کرد حلبچه از سلاح شیمیایی استفاده کرده بود سی آی ای آمریکا یک برنامه ای تدارک دید که ایران را متهم کند.

وی حمله ناو آمریکایی به هواپیمای مسافربری ایرباس را یکی از بزرگترین جنایات جنگ تحمیلی برشمرد و گفت: حمله ناو وینسنس به هواپیمای مسافربری با ۲۹۰ غیرنظامی بی‌گناه و کودک و زن و پیر و قتل عام ۲۹۰ غیرنظامی بی‌گناه جنایتی بزرگ است و زمانی که این فاجعه اتفاق افتاد به دولت آمریکا اعلام کردیم و انها گفتند هواپیمای جنگی را مورد حمله قرار داده و بعد ابعاد فاجعه معلوم شد.

ظریف ادامه داد: تنها مرجع تعیین کننده پایبندی ایران به تعهداتش در برجام آژانس بین المللی انرژی اتمی و لازم به توجه است که برجام کاملاً چارچوب نظارت آژانس را هم مشخص شده است.

ظریف با تاکید بر اینکه خیلی دقیق در بندهای ۷۴ تا ۷۸ مشخص شده که چگونه باید این نظارت صورت بگیرد اظهار کرد: مذاکرات ما دو نوع می‌شوند یک نکته این بود که وقتی ما همه این مقررات را در برجام دیده بودیم نشان دهنده این واقعیت بود که ما از ابتدا به دولت آمریکا اعتماد نداشتیم یعنی برجام بر اساس اعتماد تدوین نشده بود که بر اساس بی‌اعتمادی تدوین شده بود و همین موضوع بود که از ابتدای مذاکرات مسئولین جمهوری اسلامی به ویژه مقام معظم رهبری به آن تاکید داشتند که آمریکاییها قابل اعتماد نیستند.

وی افزود: بر جام بر اساس بی اعتمادی کامل مذاکره شده و البته این نشان نمی‌دهد که برجام یک سند کامل است.

ظریف درباره نامه وی به موگرینی پیرامون نقض برجام ادامه داد: صحبت‌های دیشب رییس جمهور آمریکا نقض برجام بود و این نکات را قبلا هم به خانم موگرینی مطرح کردیم.

وی گفت: ما اقدامات مناسبی را در برابر اقدامات آمریکا را انجام دادیم و انجام می‌دهیم و هیئت نظارت بر برجام نیز در این زمینه تدابیر لازم را اندیشیده است‌ .

وزیر امور خارجه با اشاره به ابعاد احتمالی نقض برجام آمریکا، تصریح کرد: اگر به سایت میدل ایست مراجعه شود می‌بینید که نامه‌ای که من خطاب به ۵ +۱ نوشتم مربوط به اسفندماه بود. ما از تابستان سال گذشته تا دو هفته قبل ۹ نامه درباره کوتاهی تعهدات برجامی آمریکا نوشتیم و اولین نامه ما درباره صدور مجوز وزارت خزانه داری آمریکا برای خرید بویینگ و ایرباس بود که دولت آمریکا اقدامات لازم را در آن زمان انجام داد.

ظریف گفت : ظرف فردا و پس فردا نامه‌ای برای رد اظهارات آقای ترامپ خواهم نوشت که این اظهارات مغایر با بندهای ۲۶ و ۲۸ و ۲۹ برجام است.

وی با اشاره به اینکه مقررات داخلی آمریکا اعتباری ندارد، اضافه کرد : برجام توافقی بین ایران و آمریکا نیست که کنگره یا رئیس جمهور آمریکا آن را مختل کند. برجام ساز و کار خاص خود را دارد و اگر طرف مقابل تخلف کند با تصمیم هیئت نظارت جمهوری اسلامی پاسخ لازم را خواهد داد.

وزیر امور خارجه تاکید کرد : علی‌رغم بدعهدی آمریکا ما از بسیاری از مزایای برجام همچون تعاملات بانکی و صدور نفت و … استفاده کنیم. ما به صراحت اعلام کردیم که هر زمان جمهوری اسلامی احساس کند که اقدامات طرف مقابل کافی نیست جمهوری اسلامی می‌تواند تصمیم لازم را بگیرد که یکی از آن ها خروج از برجام است و ساز و کار خروج از برجام در خود برجام دیده شده است.

ظریف اظهار داشت : اگر ما نتوانیم از مزایای مطرح شده در برجام نتوانیم استفاده کنیم ، می‌توانیم از برجام خارج شویم.

وی با بیان توانایی جمهوری اسلامی در بازگرداندن توانمندی هسته‌ای، افزود: ما می‌توانیم در این حوزه به قدرت اولیه بازگردیم.

وزیر امور خارجه درباره دلیل حمایت اروپا از برجام عنوان داشت: آمریکا با سیاست های خودش خود را منزوی می کند و رییس جمهور آمریکا اعلام می کند که تفاهم ها در دولت آمریکا به اندازه اعتبار یک رییس جمهور است.

وی با بیان دنباله روی اروپا در گذشته از امریکا ادامه داد: اروپا منافعی از برجام دارد و امروز می بینیم اروپا در موضوع برجام مقابل آمریکا قرار گرفته اند.

ظریف با تاکید بر ادعای دولت ترامپ پیرامون برجام و قرارداد یک طرفه توافق هسته ای افزود: برجام برای آمریکا کمی سخت است و برای اولین بار آمریکا وارد یک بده بستان سخت شد.

وزیر امور خارجه تاکید کرد : اروپایی‌ها به این منطقه نزدیک ترند و منافع امنیتی هم دارند و لذا از برجام حمایت می کنند‌. برجام نشان می‌دهد که آیا اروپا می خواهد یک نقش مثمر ثمر ایفا کند یا خیر ؟

وی درباره توان موشکی ایران اظهار داشت : ما در بحث هسته ای تصمیم گرفتیم که یک موضوع را حل کنیم و درباره سایر موضوعات وارد بحث نشویم. در بحث هسته ای آمریکا منزوی شده و سه کشور وابسته تنها از راهبرد جدید آمریکا و سخنرانی حمایت کنند. سخنرانی ترامپ شاید سخنرانی نتانیاهو بود و شاید به همین دلیل از سخنرانی ترامپ حمایت کردند ؛ اگر همپیمانان آمریکا در خلیج فارس به خود بیایند خواهند دید که با چه کسانی همپالگی شده اند.

وزیر خارجه با بیان اینکه در جنگ تحمیلی آمریکا از صدام حمایت تسلیحاتی کرد ؛ گفت : لذا موضوع موشکی در برجام هیچ جایگاهی ندارد. آمریکا اشتباهات زیادی در منطقه ما کردند و قصد ندارند آن را بپذیرند.

وی گفت : ما امنیت و پیشرفتمان را از مردم خودمان می‌گیریم. توان موشکی ما به هیچ عنوان قابل مذاکره نیست.

ظریف افزود: ما امروز در منطقه‌ای زندگی می‌کنیم که به اصطلاح ترامپ سلاح‌های زیبای آمریکایی مردم یمن را به خاک خون کشیده که صدها هزار هزینه برای کشورهای خریدار بر جای گذاشته و منطقه غرب آسیا را به انبار تسلیحات بدل کرده است.

وی گفت: در این شرایط که جمهوری اسلامی ایران هیچگاه علیه هیچ کشوری اقدامی نکرده اما مورد تجاوز بوده حق دارد امکانات دفاعی داشته باشد و هیچ کشوری حق ندارد در آن دخالت کند.

وزیر امور خارجه با بیان اینکه موضوع موشک‌ها مورد مذاکره نبوده تصریح کرد: اگر قرار باشد روزی در این‌باره مذاکره کنیم جمهوری اسلامی ایران حرف برای گفتن بسیار دارد، ما کمترین هزینه دفاعی را در منطقه داریم.

ظریف ادامه داد : کشوری مانند عربستان سعودی در سال 2016 مبلغی بالغ بر 64 هزار میلیارد دلار هزینه تسلیحاتی داشته و یا امارات متحده عربی که با 1 میلیون و 500 هزار شهروند 22 میلیارد دلار خرید سلاح داشته اما ایران با 80 میلیون نفر به مراتب کمتر خرج کرده اما به لطف خدا و حمایت مردم قوی ترین کشور منطقه هستیم.

وی گفت: آنها خیال میکنند با خریدن سلاح امنیت میخرند اما هیچ وقت این گونه نیست اما در این حوزه ما حرف فراوان داریم که چگونه آمریکا سلاخ های خود را به منطقه سرازیر کرده و با دامن زدن به تشنج یک رقابت تسلیحاتی را در میان متحدان خود به وجود آورده و آنها هم با خرید سعی در تامین زمینه ها برای حمایت بیشتر آمریکا دراند.

وزیر امور خارجه با بیان اینکه در این حوزه ایران می تواند مدعی باشد که چرا آمریکا با این سیاست‌های غلط منطقه را به بحران همیشگی تبدیل کرده است، خاطر نشان کرد: حوزه دفاعی ما قابل بحث نیست اما من گفتم که غرب بداند اگر در روزی در حوزه‌های دفاعی بخواهیم حرفی بزنیم حرفهای زیادی برای گفتن داریم و مانند مذاکرات هسته‌ای در برابر استدلال های ایران ناتوان هستند.

ظریف افزود: روزی در بحث هسته‌ای غربی‌ها با غنی سازی صفر جلو آمدند و چندین قطعنامه هم صادر کردند اما امروز این موضوع را پذیرفته‌اند. حتما اگر قرار باشد مذاکره در حوزه دفاعی صورت گیرد که ما چنین قصدی نداریم آنها حرفی برای گفتن ندارند.

وی اظهار کرد: این مهم بدان معنا است که ایران به دنبال تجاوز به هیچ کشوری نیست و در طول 300 سال گذشته با وجود منابع و امکانات فراوان این را نشان دادیم که در سرزمین خود احساس آرامش می‌کنیم. ما ذاتا به دنبال ثبات هستیم نه مانند ترامپ که در مبارزات انتخاباتی گفت در جنگ ایران و عراق، آمریکا در آسایش بود. ما به دنبال درگیری به هیچ کشوری نیستیم بلکه خواستیم درگیری را در یمن و سوریه و عراق پایان دهیم.

وزیر امور خارجه افزود: طرح چهار ماده‌ای ما در مورد سوریه در دور اول ریاست جمهوری روحانی  نشان داد که ایران سیاست مقابله با افراط و خشونت و تلاش برای ثبات منطقه را در پیش دارد که سیاست و نیاز ذاتی ما است.

ظریف درباره راهبرد ترامپ برای مقابله با ایران مانند عراق و لیبی گفت: ترامپ آرزوهای زیادی دارد. امروز بحث اجماع امنیتی‌سازی علیه ایران در آمریکا نابود شده و این اجماع امروز مانند حوزه برجام به نفع ایران است که نشان می‌دهد سیاست امروز ترامپ محکوم به شکست است و ناکامی‌های بسیار باعث حال این روزهای ترامپ است.

وی درباره خواستگاه اتهامات ترامپ علیه ایران تصریح کرد: آمریکایی‌ها از گذشته سیاست‌های غلطی را اعمال کردند که خود ترامپ هم روزی به آنها اذعان داشت اما امروز که به قدرت رسیده متوجه شده که چاره‌ای جز دنبال کردن آنها ندارد، از کودتای 28 مرداد که حکومت ملی مصدق را سرنگون کردند و ساواک را حمایت نمودند تا حمایت از صدام نشان می‌دهد که آنها فقط انتخاب‌های غلط کردند و هیچ گاه انتخابی درست نداشتند.

وزیر امور خارجه با بیان اینکه اشتباهات راهبردی آمریکا و متحدانش قدرت آنها را کم کرده گفت: آنها این اشتباهات را دارند بعد از قدرت و نفوذ ایران در منطقه شکایت دارند، قدرت امروز ایران به خاطر انتخاب درست و ایستادن در کنار ملت منطقه است.

ظریف با تاکید بر این موضوع که کسی حق تعیین تکلیف برای مردم منطقه را ندارد آن هم از هزاران کیلومتر دورتر افزود: سیاست تغییر رژیم که آمریکا علیه ایران دارد و اعمال فشار جدید نیست و قبل از هرچیز آمریکاییها باید از اشتباهات خود درس بگیرد و آنها را حل کنند نه اینکه دیگران را متهم کنند.

وی خاطر نشان کرد: صدام روزی همان سلاحهای نوی تحویلی آمریکا را بعد از شکست در جنگ با ایران به سمت خودش هدف گرفت و امروز آمریکا ثمره اشتباهات خود در منطقه را میبیند. آمریکا در صورت اصلاح انتخابهای خود میتواند امیدوار باشد.

وزیر امور خارجه با بیان اینکه اتهام زنی به جبهه مقاومت فقط خشونت را افزایش می‌دهد، اظهار کرد: امروز نیروهای مقاومت از سقوط دمشق و بغداد و اربیل جلوگیری کرده است. اقدامات آمریکا در شرق سوریه مبارزه با داعش نیست و شواهد به وضوح این نکته را نشان می‌دهد.

ظریف دلیل دشمنی آمریکا با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را این گونه ارزیابی کرد: سپاه در کنار ارتش در دفاع از ملت و کشور نقش پر رنگی داشته، سپاه و ارتش ما از بطن مردم برخاسته‌اند.

وی افزود: یکی از برنامه‌های آمریکا برای مبارزه با انقلاب جنگ صدام بود که به خاطر ایستادگی مردم و نیروهایی چون سپاه شکست خورد و بعد از آن هم آمریکا جنگ سوریه را به راه انداخت اما با کمک‌های مستشاری برادرانمان در سپاه این موضوعی هم با شکست رو به رو شد و به همین دلیل باید از این نیرو ناراحت باشند.

وزیر امور خارجه با بیان اینکه در دولت‌های گذشته آمریکا نیز این حرف‌ها زده شده است، گفت: آمریکا به جای توجه به واقعیات به گروههای فشار توجه دارد و نتیجه آن این است که منافع آمریکا در راستای مردمش نیست و فقط منافع اقلیتی پولدار را در بر می‌گیرد.

ظريف در ادامه بيان كرد: علت دشمنی آمريكا با سپاه پاسداران اين است كه سپاه نماد مقاومت مردم ايران است و آنها را در رسيدن به خواسته‌هايشان ناكام گذاشته است.

وي با اشاره به علت بی‌پروايی ترامپ در اعلام مواضعش نسبت به ايران اظهار كرد: دليل اصلی اين بی‌پروايی‌ها ناشی از احساس ناتوانی شديديست كه در وجود او است زيرا اجماع جهانی عليه حركت‌هايش وجود دارد تا جايی كه حتی در ايالات متحده نيز شكافهايی نسبت به سياست‌های ترامپ به وجود آمده است.

وي با بيان اينكه وجود چنين فضايی موجب شده ترامپ با لحن خشنی صحبت كند، تصريح كرد:حتی بازارهای مالی نيز نسبت به لفاظی‌هايی ترامپ واكنشی نشان نداده‌اند زيرا سخنان او خارج از هر منطق است.

وزير امورخارجه بيان كرد: از شروع رياست جمهوری ترامپ ما بيشترين سرمايه‌گذاری خارجی را داشته‌ايم و همين امر موجب شده كشور با آرامش به سمت اقتصاد مقاومتی و توسعه اقتصادی گام بردارد.

وي افزود: امروزه همه جهان به منطقی بودن سياست‌های ايران ايمان آورده‌اند بنابراين كشور ما را به عنوان امن‌ترين مكان برای سرمايه‌گذاری انتخاب می‌کنند.

ظریف خاطر نشان كرد: علت وجود چنين فضايی در جمهوری اسلامی ايران اين است كه امنيت اين كشور درون‌زاست و بدون اتكا به خارج با تيكه بر توانايی‌های داخلي درطی ٣٨ مقاومت ايجاد شده است.

 ظريف گفت:علی‌رغم تمام لفاظی‌های ترامپ عليه ايران سرمايه‌گذاری در هر دو بعد داخلی و خارجی تا كنون ادامه داشته و در هفته‌های اخير چند قرار داد مالي منعقد شده است.

 وي در پاسخ به سوالی در اين مورد كه راهبرد وزارت خارجه درقبال ديپلماسی اقتصادي چيست؟ اظهار كرد: وزارت خارجه تسهيل كننده است و جايگاه تصدی‌گری ندارد.ما بايد زمينه داخلی و خارجی حضور بخش خصوصی را فراهم كنيم و با تاكيد بر صادرات غير نفتی در مسير اقتصاد مقاومتی گام برداريم.

اگر خبر يا گزارشي داريد از بخش خبرنگاران صلح خبر براي ما ارسال نماييد.

خبرنگاران RSS

قوانين خبرنگاران صلح خبر

  1. در صورت تمايل اعلام نماييد تا اخبار و گزارش ها با نام خود شما منتشر گردد.
  2. شما مي توانيد از بخش خبرنگاران صلح خبر، اخبار و گزارش هاي خود را ارسال نماييد.
  3. شما مي توانيد اخبار و گزارش ها را به ايميل solhkhabar@yahoo.com ارسال نماييد.
  4. لطفا در ارسال اخبار و تصاوير و گزارش هاي خود قوانين و مقرارت را رعايت فرماييد.
  5. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومي اکيدا خودداري فرماييد.
  6. از ارسال کاريکاتورهاي توهين آميز يا تصاوير موهن اکيدا خودداري فرماييد.
  7. رعايت کپي رايت در مطالب ارسالي الزامي است.
  8. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربر خاطي بلافاصله حذف مي گردد.

گروه وبگردي صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید