به گزارش مجله آشپزی صلح خبر تهچین تنماهی؛ یه ته چین متفاوت وبسایت سرآشپز پاپیون: تهچین یک غذای مجلسی ایرانی است. با اینکه بیشتر مردم آن را با تهچین مرغ میشناسند، اما شما میتوانید تهچین را به شکلهای دیگری هم درست کنید. مثلا این مدل که در این مطلب طرز تهیه آن را آموزش دادهایم […]
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر
تهچین تنماهی؛ یه ته چین متفاوت
وبسایت سرآشپز پاپیون: تهچین یک غذای مجلسی ایرانی است. با اینکه بیشتر مردم آن را با تهچین مرغ میشناسند، اما شما میتوانید تهچین را به شکلهای دیگری هم درست کنید. مثلا این مدل که در این مطلب طرز تهیه آن را آموزش دادهایم تهچین تنماهی است که با تنماهی و ماست و برنج تهیه میشود.
مواد لازم
- برنج ۳ پیمانه
- روغن ۱/۲ پیمانه
- زعفران دم کرده به مقدار لازم
- ماست ۱ پیمانه
- تخم مرغ ۵ عدد
- نمک به مقدار لازم
مواد میانی
- تنماهی ۱ قوطی
- سبزی ماهی(گشنیز و شنبلیله) ۱.۵ پیمانه
- زردچوبه به مقدار لازم
- سیر ۲ حبه
- پیاز متوسط ۱ عدد
طرز تهیه
۱. ابتدا برنج رابا نمک و روغن دم میکنیم و کمی زندهتر از اجاق برمیداریم و کنار میگذاریم.
۲. برنج را داخل ظرف بزرگی ریخته.
۳. زعفران دم کرده و ماست و تخم مرغ هارا در ظرفی جداگانه ریخته و خوب مخلوط کنید.
۴. مخلوط زعفران و تخم مرغ را به برنج اضافه میکنیم و خوب با قاشق میزنیم تا کاملا یکدست شود.
۵. روغن را اضافه میکنیم و باز میزنیم.
۶. برای مواد میانی ابتدا پیاز را خرد کرده و سرخ میکنیم سپس سیر را اضافه کرده و تفت میدهیم.
۷. زردچوبه را اضافه میکنیم تفت میدهیم و سپس سبزی ماهی را اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم تا سرخ شود.
۸. تنماهی را به مواد میانی اضافه میکنیم و از روی گاز برمیداریم.
۹. در یک ظرف نچسب کمی روغن ریخته و نصف مخلوط برنج زعفرانی رو اضافه میکنیم و سطح آن را صاف میکنیم.
۱۰. موادمیانی را روی لایه اول برنج ریخته کمی از لبههای ظرف دورتر باشد و بیشتر درمیانه ظرف ریخت شود.
۱۱. سپس باقی برنج را اضافه کرده و باز سطح آن را صاف میکنیم.
۱۲. در فر با دمای ۱۸۰درجه به مدت۴۰ دقیقه بنا به داغی فر قرار بدهید روی آن که طلایی شد آماده است.
نکته: برای سبزی ماهی میبایست بهطور مثال برای یککیلو سبزی ماهی ربعکیلو شنبلیله باشد و باقی گشنیز باشد چون شنبلیله زیاد باعث تلخ شدن میشود.
منبع : Bartarinha