به گزارش مجله اخبار روز صلح خبر تهران غرق در آسیبهای اجتماعی به گزارش صلح خبر؛ شرق در صفحه اول روزنامه امروز سه شنبه، 11 مهر خود نوشت: تهران غرق در آسیبهای اجتماعی شهروند| ديروز مراسم تودیع و معارفه استانداران پیشین و جدید تهران با حضور وزير كشور، فرماندار تهران و حسين هاشمي استاندار سابق و […]
به گزارش مجله اخبار روز صلح خبر
تهران غرق در آسیبهای اجتماعی
به گزارش صلح خبر؛ شرق در صفحه اول روزنامه امروز سه شنبه، 11 مهر خود نوشت: تهران غرق در آسیبهای اجتماعی
شهروند| ديروز مراسم تودیع و معارفه استانداران پیشین و جدید تهران با حضور وزير كشور، فرماندار تهران و حسين هاشمي استاندار سابق و محمدحسین مقیمی، استاندار جدید تهران برگزار شد؛ جلسهاي كه يك خبر هم درباره كودكان كار داشت. فرماندار تهران در حاشيه اين جلسه گفت كه تاكنون هزار کودک متکدی در سطح شهر تهران «جمعآوري» شده است. عیسی فرهادی گفت كه براساس مصوبه شورای اجتماعی وزارت کشور، جمعآوری کودکان متکدی در دستور کار قرار گرفته و اجرایی شده است: «تعداد بسیاری از کودکان متکدی جمعآوریشده از اتباع خارجی هستند، پس از اینکه کودکان متکدی از سطح شهر جمعآوری میشوند، توسط سازمان بهزیستی ساماندهی خواهند شد.» فرماندار تهران به جمعآوري نزدیک به 1000 کودک متکدی از شهر تهران اشاره كرد: «جمعآوری کودکان متکدی یک طرح نیست بلکه مصوبه شورای اجتماعی وزارت کشور است و ما ملزم به اجرای آن هستیم.» او در پاسخ به اين سوال كه بعضی از اعضای شورای شهر تهران مخالف جمعآوری هستند هم، گفت: «اگر موردی بوده است، اعلام کنند تا بررسی شود.» اين سخنان در شرايطي است كه هفته گذشته نشستي از طرف پويش بدسرپرست تنهاتر است، برگزار شد و در اين نشست حسن غلامی، قائممقام معاون سازمان خدمات اجتماعی شهرداری اعلام كرد كه شهرداري تهران اعتقادي به اجرای طرحهاي اينچنيني ندارد. بنابراين مخالفتها با اين طرح اعلام شده است اما مسئولان وزارت كشور هيچ واكنشي نسبت به آن نداشتهاند.
تهران دارای بیشترین حجم آسیب اجتماعی
به اعتقاد عبدالرضا رحمانیفضلی، وزیر کشور، تهران همچنان در حوزه آسيبهاي اجتماعي در صدر است. او ديروز در مراسم معارفه استاندار تهران به لزوم بهرهگیری از ظرفیت مشارکت مردم در همه حوزههای اداره کشور اشاره كرد: «ما وارث شرایط تعیینشده بیش از 70ساله گذشته هستیم. از اینرو، اگر نتوانیم در حوزه برنامهریزی و بودجهریزی تغییری ایجاد کنیم، نمیتوانیم بر آسیبها فایق آییم. باید تغییر و تحول اساسی در ساختارها داشته باشیم، در غیراین صورت روند مهاجرت از روستا به شهرها ادامه پیدا خواهد کرد و در پی آن، توازن و تعادلنداشتن را شاهد خواهیم بود.» وزير كشور درباره جلسه رهبري درباره آسيبهاي اجتماعي گفت كه در حوزه آسیبهای اجتماعی چهار جلسه رهبری معظم انقلاب وقت گذاشتند و سیاستگذاری کردند: «باید همین سیاستها را پیگیری کنیم. متاسفانه بیشترین حجم آسیبهای اجتماعی در تهران وجود دارد که باید استاندارمان به آن توجه کند. بیتردید استاندار ما باید بیشترین میزان تعامل و همکاری را میان دستگاههای اجرایی استان ایجاد کند. برنامههای دولت در انتخابات آزاد و قانونی اعلام شده و مردم برهمین اساس به دولت رأی دادند. بنابراین، این برنامهها باید به درستی اجرا شود، چراکه خواست مردم است. بیتردید از افرادی استفاده میشود که به اجرای این برنامهها اعتقاد داشته باشند. باید از مدیرانی که اعتقاد به برنامههای دولت دارند، در تصدی پستهای مدیریتی استفاده شود.» او اين را هم گفت كه امنیت تهران مهم است و باید در همه حوزهها برقرار شود: «بیتردید امنیت پایدار از نظر ما امنیت مردم است و همه باید در آرامش و امنیت باشند. گواهی میدهم در چهارسال گذشته انسجام و وحدت بالایی در میان شوراهای تأمین وجود داشته است. از اینرو، با عقلانیت به سمت امنیت حرکت کردیم و در این حوزه نیز مشکلی نداریم. قطعا امنیت همانند هوایی است که استنشاق میکنیم.» او به توسعه متوازن در استان تهران اشاره كرد: «اولویت ما در اقتصاد افزایش مشارکت مردم خواهد بود. در حوزه سیاست هم توسعه سیاست داخلی که شامل مواردی ازجمله صیانت از آزادیهای فردی و گروهی، برگزاری انتخابات قانونی، تقویت و افزایش مشارکت مردم میشود را مدنظر قرار دهیم.» عبدالرضا رحمانی فضلی اين را هم گفت كه ايجاد شرایط امن و آرام سیاست داخلی بدون هماهنگی قوه قضائیه، قوه مجریه، نیروی انتظامی، گروهها و احزاب، مشارکت موثر مردم و… امكانپذير نيست: «امروز خانه احزاب کار خود را انجام میدهد و هیچ مجوزی پشت درها قرار نگرفته است. باید در جهت صیانت و تقویت شرایط موجود تلاش کنیم.»
در 4 سال گذشته هیچ کنسرتی در استان تهران لغو نشد
استاندار سابق تهران ديروز از استانداري خداحافظي كرد. حسین هاشمی در اين مراسم به برخي از اقدامات انجام شده در دوره مسئوليت خود اشاره كرد، ازجمله بحث لغو كنسرتها: «در 4سال گذشته هیچ کنسرت مجوزداری در استان و شهر تهران لغو نشده است. در اين 4سال سعی شد فضای امنیتی در تهران حاکم نشود و زمانی که استاندار شدم، محور کار را بر تعامل و همکاری قرار دادم و به پلیس گفتم برخورد فیزیکی ممنوع است و در این 4سال اتفاقی رخ نداد. تنها مسألهای که در اين مدت از آن گذشت نکردم فساد اخلاقی و مالی بود. در اين مدت به تمام احزاب گفتیم برای برگزاری همایش و برنامه خود، مجوز نمیخواهند فقط با فرمانداری هماهنگ کنند. طی 4سال گذشته کنسرتها در استان تهران بدون مشکل برگزار شد و به داخل دانشگاهها ورود نکردیم چون شورای نظارت داشتند.» سخنان او در شرايطي است كه در طول 4سال، هشت کنسرت مجوزدار در تهران لغو شده است. كنسرت اپراي عاشورا در آذرماه سال ۱۳۹۳، كنسرت علي لهراسبي در ۱۶ اردیبهشتماه ۱۳۹۴، كنسرت پرواز هماي در خردادماه ۱۳۹۴، کنسرت کاوه یغمایی، کنسرتگذار حسامالدین سراج، حجت اشرفزاده و کاوه آفاق در سال 94 لغو شد. در کنار همه اینها، در سیامین جشنواره موسیقی فجر از حضور پري ملكي روي سن جلوگيري شد.
دو تذکر جهانگیری به هاشمی در موضوع آب و هوا
به گزارش ایسنا، استاندار سابق تهران در بخش ديگري از حرفهايش، به بهبود وضع آلودگی هوای پایتخت در دولت یازدهم اشاره کرد: «در بحث آلودگی هوا وقتی تهران را تعطیل کردیم، تذکر گرفتم و توبیخ شدم و قرار شد برای تعطیلی با معاون اول رئیسجمهوری هماهنگی انجام دهم اما این موضوع سبب شد دوبار آلودگی هوای شهر تهران در هیأت دولت مطرح شود.» هاشمي گفت كه موضوع کمبود آب را هم مطرح کردم که از آقای جهانگیری تذکر گرفتم: «پنجمیلیون متر مکعب کمبود آب در تهران داشتیم که آبفا و آب منطقهای در این حوزه ضربتی عمل کردند، اما مدیریت مصرف باید ادامه پیدا کند چراکه مشکل خشکسالی داریم. در استان تهران هم مشکل کیفیت آب داشتیم اما امروز هیچ مشکلی در حوزه کیفیت و کمیت آب نداریم. تصفیهخانههای استان تهران درحال تکمیل است که البته باید این موضوع پیگیری شود. ما در کشاورزی رتبه نخست کشور را به دست آوردیم که برای بسیاری عجیب بود. در ابتدای دوره، 29هزار هکتار آبیاری تحت فشار داشتیم که امروز صددرصد افزایش داشته است.» هاشمی همچنين از افزايش 9هزار نفري ظرفيت كمپهاي ترك اعتياد استان تهران خبر داد و گفت كه در سال 1394 ظرفیت 400 نفری در کمپ شفق برای نگهداری معتادان متجاهر وجود داشت، اما امروز در استان تهران برای 10هزار نفر ظرفیت ایجاد شده است.»
بحران آب در تهران جدی است
به گزارش فارس، محمدرضا عارف، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی هم از دیگر سخنرانها بود. او بحران آب در کشور را موضوعی بسیار جدی عنوان کرد و گفت که تهران در اینخصوص رتبه اول را دارد. او حرفهای دیگری هم زد: «استان تهران از لحاظ آسیبهای اجتماعی وضع نگرانکنندهای دارد و شاخصهای طلاق بسیار افزایش یافته است. حاشیهنشینی، بافت فرسوده، آلودگی هوا و محیط زیست از دیگر چالشهای استان تهران به شمار میرود که باید برای آن تدبیری اندیشیده شود.» بهگفته او، وضع شاخصهای استان تهران در امر توسعه، مطلوب نیست و این استان با چالشهای مختلفی روبهرو است.
اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید.
قوانین خبرنگاران صلح خبر
- در صورت تمایل اعلام نمایید تا اخبار و گزارش ها با نام خود شما منتشر گردد.
- شما می توانید از بخش خبرنگاران صلح خبر، اخبار و گزارش های خود را ارسال نمایید.
- شما می توانید اخبار و گزارش ها را به ایمیل solhkhabar@yahoo.com ارسال نمایید.
- لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
- از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی اکیدا خودداری فرمایید.
- از ارسال کاریکاتورهای توهین آمیز یا تصاویر موهن اکیدا خودداری فرمایید.
- رعایت کپی رایت در مطالب ارسالی الزامی است.
- در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربر خاطی بلافاصله حذف می گردد.