محمدرضا منصوری در دیدار وزیر ارشاد با اصحاب فرهنگ و هنر و جامعه قرآنی و کانونهای فرهنگی و هنری مساجد که عصر روز گذشته در فرمانداری شهرستان ساوه برگزار شد، اظهار کرد: بودجه کل استان مرکزی در گذشته 290 میلیارد تومان بوده است که تنها 130 میلیارد تومان آن محقق شده است و این مقدار تنها برای تأمین پول بنزین و پنچری ماشین ها و هزینه کپی گرفتن اوراق کفایت می کند. باوجود 32 شهر در سطح استان و تمامی ادارات موجود در آنها، این مقدار یعنی صفر مطلق و اصلا کافی به نظر نمی رسد.
وی ادامه داد: به عنوان مثال در طول یک سال تنها در حدود 35 میلیون تومان به اداره فرهنگ ارشاد شهرستان ساوه تعلق می گیرد و این در حالی است که شهرداری ها وضعشان به مراتب بهتر است و کمک های آنان در حوزه های مختلف شهری هم تا کنون بسیار مثمرثمر بوده است.
وی با بیان اینکه بودجه 210 میلیارد تومانی شهرداری ساوه در سال گذشته از کل بودجه استان مرکزی بیشتر بوده است، افزود: ساخت سینما و اماکن فرهنگی یادگاری است که برای شهرداری و شورای شهر می ماند و بر این اساس باید از سوی این مجموعه برای کمک به حوزه های فرهنگی و هنری اهتمام بیشتری صورت بگیرد.
منصوری با اشاره به وجود 10 شهر و 450 روستا در حوزه انتخابیه ساوه و زرندیه، اعلام نمود: این نقاط نیازمند نگاه فرهنگی هستند و بودجه های استانی هم به هیچ عنوان جوابگوی ساخت فضاهای فرهنگی و هنری جدید نیستند. بودجه در دست وزرای کشور است و آنها هستند که میتوانند با حضور خود در استان های مختلف نیازهای هر ناحیه را به روشنی شناسایی کنند و تصمیمات لازم را بر اساس آنها اتخاذ کنند.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی بر ضرورت اصلاح ساختار بودجه استان ها تاکید کرد و گفت: واقعا جای تاسف است که شهرستانی همچون ساوه که از حیث بودجه در استان رتبه دوم را دارد، اعتبارات لازم را برای احدات اماکن فرهنگی و هنری جدید در اختیار نداشته باشد و علیرغم افزایش بودجه آن در سال جاری، باز هم کاری از پیش نبرد. کار کردن در چنین شرایطی واقعا سخت است و بسیاری از فرمانداران و بخشداران استان مرکزی با اقل امکانات و دست خالی فعالیت می کنند.
انتهای پیام