به گزارش صلح خبر و بنابر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، در این ابلاغیه آمده است؛ راهنما و پروتکل حاضر براساس مصوبات هفتادمین جلسه ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا در تاریخ ۱۴۰۰/۳/۰۱ و با همکاری مشترک وزارت کشور، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و شورای نگهبان به منظور حفظ سلامت مردم در کنار انجام وظایف ملی و اجتماع تهیه شده است. همه دستگاه های اجرایی و نظارتی از جمله وزارت کشور (ستاد انتخابات کشور)، شورای نگهبان، نیروی انتظامی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دانشگاه های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سراسر کشور و سایر نهادها و سازمان های مرتبط با برگزاری انتخابات از طریق واحدهای تابعه استانی و شهرستانی و منطقه ای موظف به نظارت هستند.
طبق این پروتکل ابلاغی؛ لازم است سلامت کلیه خبرنگاران، عوامل نظارتی و اجرایی و سایر افراد دخیل در فرآیند انتخابات (در طول مدت آغاز تا پایان انتخابات) از نظر بیماری کووید-١٩، با استفاده از کد ملی ایشان، در سامانه ماسک بررسی گردد.
همچنین باید پیش بینی شعب سیار برای اخذ رأی در مناطق پرتراکم و پرخطر همچنین بیماران در قرنطینه و یا بستری در بیمارستانها انجام گیرد.
برگزاری مراسم استقبال از نامزدها، راه اندازی کارناوالها،میتینگ های تبلیغاتی و هرگونه تجمع در فضاهای سربسته نیز مطلقا”ممنوع است.
برگزاری تجمعات انتخاباتی، سخنرانی، گفتگو و مناظرات تبلیغاتی و نظایر آن در فضاهای سربسته از قبیل: مساجد، تالارها، سالنهای اجتماعات و مانند آن ممنوع است.
انجام مناظره و گفتگوهای تبلیغاتی صرفا از طریق صدا و سیما، شبکه های اجتماعی مجازی و سایر روشهای الکترونیکی و غیرحضوری انجام گیرد.
برگزاری نشست و یا جلسات استانی هماهنگی و ضروری در فضای بسته، طبق طرح محدودیت هوشمند کنترل بیماری کووید-١٩انجام گیرد؛ در شرایط قرمز ١٥نفر، در شرایط نارنجی ٢٠نفر، در شرایط زرد ٣٠نفر و در شرایط آبی ٥٠نفر، به شرط رعایت فاصله ٢متری و٨متر مربع فضا برای هر نفر در نظر گرفته شود.
استفاده از ماسک در تمامی جلسات و رعایت محدودیت ساعت برگزاری نشست کمتر از ٢ساعت نیز الزامی می باشد.
تبلیغات نامزدها صرفا از طریق شبکه های ملی و استانی، فضای مجازی و سیستم های الکترونیکی انجام می شود.
متن کامل پروتکل بهداشتی برگزاری انتخابات سال ۱۴۰۰ از اینجا قابل مشاهده است.
انتهای پیام