امروز: یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 23 جماد أول 1446 | 2024-11-24
کد خبر: 391847 |
تاریخ انتشار : 13 مهر 1399 - 2:15 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر یک وکیل دادگستری گفت:  انتقاد حق نمایندگان مجلس است، همانطور که حق عموم مردم است اما نباید این انتقاد توأم با ادبیات تند  و بی اخلاقی باشد زیرا  جایگاه و تریبون مجلس امانتی در دست  نمایندگان مجلس است. عباس تدین در گفت‌وگو با صلح خبر درباره ادبیات تند و […]

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر

یک وکیل دادگستری گفت:  انتقاد حق نمایندگان مجلس است، همانطور که حق عموم مردم است اما نباید این انتقاد توأم با ادبیات تند  و بی اخلاقی باشد زیرا  جایگاه و تریبون مجلس امانتی در دست  نمایندگان مجلس است.

عباس تدین در گفت‌وگو با صلح خبر درباره ادبیات تند و بی اخلاقی برخی نمایندگان از تریبون مجلس نسبت به مسئولان نظام گفت: در قانون اساسی جمهوری اسلامی در خصوص مصونیت قضایی و پارلمانی نمایندگان مجلس تاکید شده  و آن این است که هرگاه نمایندگان مجلس در سخنان یا اظهار نظر خودشان مطالبی را بیان کنند؛ به خاطر ذکر  مطالب قابلیت تعقیب کیفری ندارند اما از آنجا که همه مردم در برابر قانون مساوی هستند، قطعاً اگر اظهار نظرها و   بیان مطالب شامل توهین و افترا باشد یا نماینده مجلس مطالبی بیان  کند که بر خلاف حقیقت باشد، با اعلام شخص ذی نفع قطعا قابلیت تعقیب کیفری وجود دارد.

وی افزود:  نباید این مصومیت و  امتیازی که قانونگذار به نمایندگان مجلس داده است تا وظایف خود را به نحو احسن انجام بدهند، دستاویز توهین و در حقیقت نوعی بی اخلاقی در گفتار باشد زیرا نماینده مجلس جدا از اینکه نماینده بخشی از مردم کشور است، نمونه و الگوی یک دولتمرد و  نماد یک شخصی است که در راس یک قوه قرار گرفته و توقع اجتماع و عموم این است که در رفتار  و  گفتار خود نزاکت ادب و اخلاق را رعایت کند.

این وکیل دادگستری با تاکید بر اینکه  انتقاد حق نماینده مجلس است، همانطور که حق عموم مردم است، گفت: نباید این انتقاد توأم با ادبیات تند و بی اخلاقی باشد. به هر حال جایگاه و تریبون مجلس امانتی در دست  نمایندگان مجلس است. رفتاری که شان و جایگاه این قوه  و این تریبون را پایین بیاورد، خیانت در امانت قلمداد می‌شود؛  بنابراین تکرار این ادبیات و باب شدن این فرهنگ باعث می‌شود که انتقادی هم که از سر دلسوزی و مصلح خبرت اندیشی و خیرخواهی ارائه می‌شود، مورد توجه طرف مقابل قرار نگیرد.

تدین خاطرنشان کرد:  اگر ما با زبان رافت و  مهربانی انتقاد کرده و دلسوزانه انتقاد کنیم ؛ حتماً در دل مخاطب می نشیند و حتماً مخاطب آن را را در عمل  به کار می گیرد تا مشکل را حل کند اما اگر انتقاد توام با بی اخلاقی باشد موجب موضع‌گیری می‌شود و چه بسا از راه حق و عدالت فاصله میگیریم و  انتقاد را به خاطر تندی در گفتار و کلام در عمل اجرا نخواهیم کرد.

وی در پایان گفت:  به نظر می‌رسد که باید  به سمت اخلاق گرایی برگردیم و  اگر هم مطلبی داریم باید به دور از هرگونه حاشیه و به دور از هرگونه  ادبیات نامتعارف باشد تا  ان‌شاءالله  انتقاد ما در عمل مورد توجه قرار بگیرد و مشکلات مرتفع شود.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید