امروز: شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: السبت 22 جماد أول 1446 | 2024-11-23
کد خبر: 215079 |
تاریخ انتشار : 13 دی 1396 - 8:35 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله هنری صلح خبر رییس و یک عضو انجمن مدیران تولید سینما ضمن اعلام خبر بازگشت امضای مدیران تولید به پروانه ساخت فیلم های سینمایی درباره روند پیگیری این موضوع توضیح دادند. حسن آقاکریمی رییس انجمن مدیران تولید در گفتگو با خبرنگار صلح خبر با اشاره به اینکه بعد از گذشت مدت ها […]

به گزارش مجله هنری صلح خبر

رییس و یک عضو انجمن مدیران تولید سینما ضمن اعلام خبر بازگشت امضای مدیران تولید به پروانه ساخت فیلم های سینمایی درباره روند پیگیری این موضوع توضیح دادند.

حسن آقاکریمی رییس انجمن مدیران تولید در گفتگو با خبرنگار صلح خبر با اشاره به اینکه بعد از گذشت مدت ها دوباره امضای مدیران تولید و مدیران فیلمبرداری به پروانه ساخت اضافه شده است، گفت: نزدیک به ۲ سال پیش برخی از اعضای خانه سینما که مسئولیت نیز داشتند در یک اقدام شتاب‌زده تصمیم گرفتند که امضای مدیران تولید و مدیران فیلمبرداری را از پروانه ساخت حذف کنند.

وی با اشاره به اینکه آن تصمیم گیری به این دلیل صورت گرفت که معتقد بودند مولفان فیلم ها مهم هستند و درج نام کارگردان، تهیه‌کننده و فیلمنامه نویس کافی است، عنوان کرد: مدیران تولید از اهمیت بسیاری در پروسه تولید در سینما برخوردارند و حذف نام مدیر تولید یک حرکت ناشیانه بود. مدیر تولید از ابتدای شکل گیری یک پروژه سینمایی حضور دارد و تا پایان کار نیز در کنار کارگردان و تهیه کننده فعالیت می کند.

مدیر تولید فیلم سینمایی «کاناپه» توضیح داد: یکی از مهمترین دست آوردهای سینمای ایران بعد از انقلاب این بود که مدیرتولید در سینما از جایگاه درستی برخوردار شد تا بتواند نظم و ترتیبی به سینمای ایران دهد. ۲ سال پیش متاسفانه برخی از تهیه کنندگانی که منافع خود را در هرج و مرج تولید می دیدند، تصمیم گرفتند که نام مدیرتولید را از پروانه ساخت حذف کنند که این امر با واکنش صنفی همراه شد.

وی تاکید کرد: تلاش بسیاری صورت گرفت تا شرایط به روال سابق باز گردد و بعد از جلسات و پیگیری هایی که صورت گرفت، خانه سینما متقاعد شد تا نامه ای را به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ارایه کند تا امضای مدیران تولید به پروانه ساخت بازگردد. البته این را هم باید بگویم که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هیچ مشکلی با امضای مدیران تولید در پروانه ساخت فیلم ها نداشت.

آقاکریمی در پایان گفت: نام مدیران تولید از سوی شورای صنفی نمایش به وزارت ارشاد ارایه می شود تا اسامی بررسی شوند تا هرکسی وارد این عرصه نشود. در حال حاضر صنف مدیران تولید ۱۱۰ عضو دارد که تعدادی از آنها تهیه کننده هستند و اگر قرار باشد کار تولید انجام دهند مدیریت تولید فیلم خود را برعهده می گیرند، اما اعضای فعال این انجمن صنفی ۷۰ نفر هستند.

امنیت شغلی و روانی اعضا برعهده صنف است

علی قائم مقامی عضو هیات مدیره انجمن صنفی مدیران تولید نیز در این باره به خبرنگار صلح خبر گفت: از سال ۷۲ تا ۹۴ امضای صنف مدیران تولید و فیلمبرداران در پروانه ساخت وجود داشت اما در سال ۹۵ به غلط امضای این دو صنف از پروانه ساخت حذف و همین مساله سبب شد تا افراد غیرحرفه ای وارد این عرصه و باعث به خطر افتادن امنیت شغلی شوند.

وی ادامه داد: در نشست اخیر اعضای شورای مرکزی صنوف با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اعتراض خود را به این مساله اعلام کردیم و با حمایت و پیگیری آقای حیدریان رییس سازمان سینمایی این امضاها به پروانه ساخت بازگشت.

قائم مقامی در پایان گفت: متاسفانه طی سال های گذشته امنیت شغلی پیشکسوتان این صنف به خطر افتاده و دچار مشکلات اقتصادی شدند، در چنین شرایطی وظیفه صنف حمایت از اعضای خود است و در حال حاضر تمام تلاش خود را برای اینکار انجام می دهد.

منبع : Mehrnews

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید