به گزارش صلح خبر، “رضا رحمانی” عصر امروز چهارم مهرماه در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان کرمان با اشاره به بازدیدهای خود از واحدهای تولید در ارگ جدید بم، گفت: جنگ اقتصادی آغاز شده است. ما خودمان واردات خودرو را کشور ممنوع کردیم ولی آنها مشکلی با واردات خودرو ندارند بلکه دشمن واردات قطعه را به کشور ممنوع کرده و صادرات مواد اولیه را آزاد و واردات آن را ممنوع، که همه این اتفاقات نشان میدهد که چقدر دشمنان حساب شده رفتار میکنند و این جنگ اقتصادی است.
وی ادامه داد: آنها متصور بودند که با توجه به این فشارهای اقتصادی، تا آخر اسفندماه سال گذشته همه واحدهای بزرگ و کوچک کشور تعطیل شود اما خوشبختانه این اتفاق نیفتاد و در مجموع حتی تولید کشور نسبت به سال قبل افزایش یافته است اما باید بپذیریم که در برخی موارد نیز با مشکل خوردهایم اما در مجموع دشمن در این جنگ اقتصادی شکست خورده است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه دست کارفرمایانی که نخواستند کارگران را بیکار کنند، را میبوسم و این یک روحیه جهادی است که همه صاحبان واحدهای تولیدی باید داشته باشند، تصریح کرد: در این دیدار مقرر شد قطعهسازان این منطقه با شرکت های خودروسازی ایران و خودرو و سایپا برای تامین قطعات مورد نیاز خود، قرارداد منعقد کنند و مدیرعامل ایران خودرو که در این جلسه حضور دارد می خواهیم با قطعه سازان این مجموعه که بالاترین اشتغال را ایجاد می کنند، بیشترین قراردادها منعقد شود.
وی افزود: نهضت ساخت و تولید داخلی را در کشور راهاندازی کردیم و تا سال ۱۴۰۰ این نهضت را ادامه خواهیم داد زیرا ثمرات مثبتی را برای کشور به همراه خواهد داشت به طور مثال تنها در یک لایه از این نهضت، ۱۰ میلیارد دلار واردات کشور به بومی سازی تبدیل شد، که از این میزان یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار مربوط به صنعت خودرو سازی بوده که برای اجرای هرچه بهتر این نهضت، باید همه افراد در این زمینه همکاری کنند.
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: ماشین آلاتی که در این منطقه دیدم، یک سرمایه برای کشور است و باید چند کار اساسی انجام دهیم تا بتوانیم حتی از دیگر نقاط کشور برای شغل به این منطقه مهاجرت کنند.
رحمانی خاطرنشان کرد: تولید برای ما مهم است و به دنبال رونق تولید هستیم و هیچگونه اعتقادی به افتتاح واحدی که سفارش بازار ندارد را نداریم و تنها چنین افتتاحهایی را شو میدانم.
وزیر صمت در بخش پایانی سخنان خود در این کارگروه؛ خرما را یک فرصت دیگر اقتصادی در شهرستان بم دانست و گفت: خرما به عنوان یک برند ملی است و باید در این مورد، یک کار جدید در بخش فرآوری و تولید محصولات متنوع از خرما را انجام دهیم لذا باید یک کار ویژه روی خرما انجام شود زیرا خرما میتواند اشتغال و ارزش افزوده بیشتری را برای این منطقه به همراه داشته باشد و ما نیز در وزارت صنعت، معدن و تجارت؛ حمایتهای لازم از طرحها و ایده های نو برای فرآوری در خصوص خرما را خواهیم کرد.
انتهای پیام