امروز: یکشنبه, ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 11 شعبان 1446 | 2025-02-09
کد خبر: 369138 |
تاریخ انتشار : 19 تیر 1399 - 15:40 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر صلح خبر/گیلان رئیس سازمان ادبیات دفاع مقدس بنیاد حفظ آثار، با بیان اینکه ۹ درصد کتاب های حوزه نشر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سال گذشته به کتاب های دفاع مقدس اختصاص دارد، گفت: در ایام کرونا نیز مردم نسبت به کتب دفاع مقدس اقبال بیشتری دارند. سرهنگ عباس بایرامی […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

صلح خبر/گیلان رئیس سازمان ادبیات دفاع مقدس بنیاد حفظ آثار، با بیان اینکه ۹ درصد کتاب های حوزه نشر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سال گذشته به کتاب های دفاع مقدس اختصاص دارد، گفت: در ایام کرونا نیز مردم نسبت به کتب دفاع مقدس اقبال بیشتری دارند.

سرهنگ عباس بایرامی در آیین رونمایی کتاب «زینب های خط مقدم» که در سالن اجتماعات پژوهشکده گیلان شناسی دانشگاه گیلان برگزار شد، با بیان اینکه ۹ درصد کتاب های حوزه نشر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سال گذشته به کتاب های دفاع مقدس اختصاص دارد، اظهار کرد: همانگونه که رهبر انقلاب فرمودند، دفاع مقدس یک گنجینه است.

وی با تاکید بر لزوم استخراج زوایای مختلف گنج دفاع مقدس، افزود: استان گیلان ۹۷ هزار رزمنده، ۸۰۰۰ شهید، ۲۲ هزار جانبار و ۲۷۰۰ آزاده دوران دفاع مقدس دارد که هر کدام یک سوژه بی بدیل محسوب می شود.

رئیس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس، نسل های آینده را نیازمند فرهنگ ایثار و شهادت دانست و عنوان کرد: اگر می خواهیم نسلی مقاوم، استوار و پاربرجا با رویکرد اقتدار و استقلال نظام اسلامی داشته باشیم، تکیه گاهی مطمئن تر مانند دفاع مقدس وجود ندارد.

بایرامی، سردار سلیمانی را نمونه بارز مکتب دفاع مقدس دانست و اضافه کرد: رشادت های سردار سلیمانی در جبهه مقاومت حاصل کار بزرگی بود که در هشت سال دفاع مقدس انجام داد لذا دفاع مقدس یک ثروت ملی است و همه ایرانیان برای پاسداشت این ثروت باید تلاش کنند.

وی خواستار ثبت خاطرات اسناد دفاع مقدس در قالب های شعر و ادبیات پایداری شد و اعلام نمود: نقش آفرینی زنان در دوران دفاع مقدس یک سوژه ناب است که نیاز به واکاوی دارد. استان گیلان ۳۴۰ زن رزمنده دارد که نسبت به جمعیت آن روز گیلان، بی نظیر و مایه افتخار است.

رئیس سازمان ادبیات دفاع مقدس بنیاد حفظ آثار، ایام کرونایی را موجب کساد بازار کتاب دانست و خاطرنشان کرد: در چنین شرایطی نیز مردم نسبت به کتب دفاع مقدس اقبال بیشتری دارند.

بایرامی از دانشگاهیان و حوزویان خواست وارد عرصه ادبیات پایداری و تاریخ شفاهی شوند و گفت: فرهیختگان اهل قلم باید به بررسی زوایای مختلف علمی و فرهنگی و اعتقادی و ژئوپلیتیک دفاع مقدس بپردازند و یک یادگاری خوب برای آیندگان بر جا بگذارند.

وی کتاب را بهترین مرجع برای مانایی فرهنگ دفاع مقدس دانست و متذکر شد: در سالی که از سوی مقام معظم رهبری «جهش تولید» نام گرفته، باید شاهد جهش در تالیف، چاپ و نشر کتاب های دفاع مقدس باشیم.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید