امروز: دوشنبه, ۳۰ مهر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 18 ربيع ثاني 1446 | 2024-10-21
کد خبر: 112766 |
تاریخ انتشار : 04 مهر 1395 - 11:03 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله محیط زیست پایگاه صلح خبر ؛ به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، در اجلاس Cites فعالین محیط زیست، کشورهای جهان را تشویق به حفظ منابع طبیعی و محافظت از گونه های در معرض انقراض می کنند. این اجلاس که با شعار «یا اقدام و یا مرگ» برگزار می شود […]

به گزارش مجله محیط زیست پایگاه صلح خبر ؛

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، در اجلاس Cites فعالین محیط زیست، کشورهای جهان را تشویق به حفظ منابع طبیعی و محافظت از گونه های در معرض انقراض می کنند. این اجلاس که با شعار «یا اقدام و یا مرگ» برگزار می شود فرصت حیاتی است برای حیوانات در معرض خطر انقراض. از گونه هایی مانند فیل و شیر گرفته تا گونه های کمتر شناخته شده که به همان اندازه در خطر قرار دارند.

اجلاس سران در ژوهانسبورگ با حضور ۱۸۱ ملت برای سرکوب قاچاق حیات وحش برگزار می شود. در حال حاضر در قاچاق حیات وحش سالانه حدود ۲۰ ملیارد دلار رد و بدل می شود و این اجلاس سعی در جلوگیری از این قاچاق و همچنین مواد حاصل از این قاچاق دارد؛ مواد غذایی، پوست، حیوانات خانگی و غیره که بقای گونه ها را تهدید می کند. این اجلاس که به میزبانی کشورهای عضو کنوانسیون تجارت بین المللی گونه های در معرض خطر انقراض (CITES) برگزار می شود، طرح های تشدید یا لغو ممنوعیت و مقررات تجاری بیش از ۵۰۰ را بررسی خواهد کرد.

اجلاس به دنبال ممنوعیت کلی تجارت حیوانی به نام «پولک پوست» است که در حال حاضر بیش از هر پستاندار دیگری در جهان قاچاق می شود. در حالی که حفاظت بیشتر برای کوسه ها، طوطی ها و قورباغه ها نیز مورد بررسی است. پیشنهادات برای فیل ها قدری بحث برانگیزتر است. برخی از کشورهای جنوب آفریقا به دنبال سرنگونی ممنوعیت فروش عاج هستند در حالی که ۲۹ کشور آفریقایی دیگر قصد دارد قوانین ممنوعیت فروش عاج را تشدید کنند.

سوازیلند نیز خواستار قانونی شدن فروش شاخ کرگدن است که به خاطر تنزل جمعیت این گونه، این پیشنهاد با مخالفت شدید روبرو شده است.

از برخی از گونه ها در حال حاضر محافظت می شود، اما در معرض برداشت یا آسیب غیرقانونی باقی مانده اند. به طور مثال درخت بلسان بنفش آسیایی شدیدا در معرض خطر است. اقلیتی از حضار این اجلاس نیز پیشنهاد برداشت محدودیت  تجارت بین المللی گونه هایی را داده اند که در معرض انقراض نیستند. به همین صورت ممکن است ممنوعیت شکار قوش و گورخر کوه کیپ برداشته شود.

جینت هملی، مسئول Cites در رابطه با اجلاس گفت: احیای گونه هایی مانند قوش تلاش های اجلاسی مانند cites بیهوده نبود و از طریق اقدام قاطع در ژوهانسبورگ، ما می توانیم داستان های موفقیت بیشتری در آینده داشته باشیم.

در این نشست همچنین پیشنهادات بسیاری برای حفاظت بهتر از خزندگان و دوزیستان وجود دارد. بسیاری از مارمولک ها و قورباغه ها به طور غیرقانونی داد و ستد می شوند. جان اسکانلون، دبیر کل Cites گفت: حتی از آنها به عنوان حیوان خانگی استفاده می شود و این در حالی است که این حیوانات نیز بخش مهمی از اکوسیستم هستند.

اسکانلون گفت: از لحاظ سیاسی، مالی و فنی ما پیشرفت قابل توجهی نسبت به آخرین نشست Cites در سال ۲۰۱۳ داشته ایم. دولت های بیشتری در حال اقدام برای افزایش مجازات برای جرایم حیات وحش هستند.

وی گفت: این اجلاس صرفا در مورد حیات وحش نیست بلکه درباره تاثیر آن بر مردم محلی، جوامع، امنیت و اقتصاد نیز است.

Let’s block ads! (Why?)

خبرگزاری مهر

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  2. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
  3. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی صلح خبر 

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید