امروز: جمعه, ۲۹ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 20 شوال 1446 | 2025-04-18

طرز تهیه ماهی کبابی؛ جذابِ دوست‌داشتنی

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه ماهی کبابی؛ جذابِ دوست‌داشتنی ایرنازندگی: چطور یک ماهی کبابی بی‌دردسر درست کنیم؟ قبل از اینکه ماهی را درست کنید باید به فکر توری و منقل باشیم. بهتر است از توری‌های مستطیل یا مربع‌شکل استفاده کنیم تا کامل روی منقل قرار بگیرد. توری‌هایی هم هست که کاملا به […]

09 شهریور 1399 - 16:10
ارسال توسط :

چطور آلو بخارا را در خانه خشک کنیم؟

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر چطور آلو بخارا را در خانه خشک کنیم؟ ایرنا زندگی: آلو بخارا که سرشار از خاصیت است را می‌توان با چند روش خشک کرد و در غذا‌ها از آن استفاده کرد. طعم جذابی به غذاهایمان می‌دهد و به دلیل داشتن مواد مغذی، باعث می‌شود تغذیه سالمی داشته باشیم. ۱. […]

09 شهریور 1399 - 13:08
ارسال توسط :

فوت‌و‌فن پخت قیمه؛ غذای محبوب نذری‌بازها

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر فوت‌و‌فن پخت قیمه؛ غذای محبوب نذری‌بازها روزنامه خراسان: از آن جایی که ریشه نام این غذا یعنی قیمه به واژه‌ای در زبان ترکی می‌رسد، می‌توان خاستگاه این غذا را به نواحی آذری زبان ایران نسبت داد. در واقع واژه «قیمه»، به «کیمه» که در اصل واژه‌ای کاملا ترکی است […]

09 شهریور 1399 - 10:06
ارسال توسط :

آش ماست و اسفناج؛ برای همه راضیه‌ها و حامدها!

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر آش ماست و اسفناج؛ برای همه راضیه‌ها و حامدها! برترین‌ها: سکانس جنجالی از سریال آقازاده که راضیه با یک ظرف آش، حامد را به خلوت خودش می‌برد در شبکه‌های اجتماعی بازتاب زیادی داشته، ما هم این‌جا برایتان طرز تهیه آش گذاشته‌ایم، آن هم تابستانی! ظاهرا آش، حاجت روا می‌کند، […]

09 شهریور 1399 - 7:03
ارسال توسط :

طرز تهیه شله زرد؛ نذریِ مدرن و خوش‌رنگ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه شله زرد؛ نذریِ مدرن و خوش‌رنگ وب‌سایت دونفره – معصومه رجایی: شله‌زرد پای ثابت نذری‌ها و مراسمات مذهبیه که مخصوصا در ماه محرم برای نذری خیلی انتخاب خوبیه. شله‌زرد طعم و عطر بی نظیری داره. در این مطلب طرز تهیه شله‌زرد رو با نسبت‌های مناسبی میگم خدمتتون […]

09 شهریور 1399 - 4:02
ارسال توسط :

طرز تهیه ترشی‌های تابستانی؛ با میوه و سبزیجات فصلی

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه ترشی‌های تابستانی؛ با میوه و سبزیجات فصلی برترین‌ها: ترشی‌های تابستانی با میوه‌ها و سبزیجات رنگارنگ متعلق به این فصل درست می‌شوند. انواع میوه و سبزی را می‌توان تبدیل به ترشی کرد. نمونه‌هایی که در زیر گفته شد تنها چند مثال برای آموزش ترشی و درست کردن میوه […]

09 شهریور 1399 - 1:02
ارسال توسط :

طرز تهیه عدس پلو؛ نذری خوشمزه و بااصالت

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه عدس پلو؛ نذری خوشمزه و بااصالت برترین‌ها: عدس‌پلو غذایی بسیار خوشمزه است که در ماه محرم، برای نذری گزینه‌ی بسیار خوبی می‌باشد. در این مطلب با ما همراه باشید تا به شما طرز پخت این نذری خوشمزه را آموزش دهیم. مقدار مواد لازم و دستور تهیه عدس […]

08 شهریور 1399 - 22:01
ارسال توسط :

طرز تهیه حلیم؛ نذری مقوی و پرطرفدار

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه حلیم؛ نذری مقوی و پرطرفدار برترین‌ها: حلیم یکی از غذا‌های اصیل و سنتی ایرانی است که به مدل‌ها و سلیقه‌های مختلفی برای نذری درست می‌شود. فیبر موجود در گندم سبوس‌دار با کاهش کلسترول خون، کاهش فشارخون، کنترل قندخون و کاهش احتمال لخته شدن خون باعث سلامت بهتر […]

08 شهریور 1399 - 18:59
ارسال توسط :

طرز تهیه خورش قرمه سبزی؛ نذری شب‌های محرم

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه خورش قرمه سبزی؛ نذری شب‌های محرم برترین‌ها: قرمه سبزی یکی از غذا‌های خوشمزه سنتی ایرانی است که معمولا در همه‌ی خانه‌ها به روش‌های مختلفی تهیه شده و مورد پسند اکثر افراد خانواده قرار می‌گیرد.  گرچه قورمه سبزی به اندازه خورش قیمه در میان غذا‌های نذری فراوانی ندارد، […]

08 شهریور 1399 - 15:59
ارسال توسط :

طرز تهیه‌ی سوسیس بندری خانگی به سبک ساندویچی‌های مشهور

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه‌ی سوسیس بندری خانگی به سبک ساندویچی‌های مشهور مجله افق‌کوروش: سوسیس بندری از جمله غذا‌های ساده و سریع نونی و بسیار پرطرفدار است که معمولا افراد آن را از بیرون از منزل به صورت ساندویچ تهیه می‌کنند. ساندویچ سوسیس بندری با اصالت جنوبی معمولا ساندویچی تند و تیز […]

19 مرداد 1399 - 3:14
ارسال توسط :

طرز تهیه‌ی آش سبزی؛ با گوشت و بدون گوشت

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه‌ی آش سبزی؛ با گوشت و بدون گوشت مجله افق‌کوروش: شیرازی‌ها برای صبحانه به جای حلیم و کله پاچه و املت معمولا آش سبزی می‌خورند. آش سبزی شیرازی با عطر و طعم بی‌نظیر هم با گوشت و هم بدون گوشت درست می‌شود و اگر گذرتان به شیراز افتاده […]

19 مرداد 1399 - 0:13
ارسال توسط :

طرز تهیه‌ی شیرعسل نسکافه‌ای؛ نوشیدنی برای روز‌های سرد

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه‌ی شیرعسل نسکافه‌ای؛ نوشیدنی برای روز‌های سرد مجله افق‌کوروش: شیر عسل یا شیر عسلی یک نوشیدنی مقوی و قدیمی در سرتاسر دنیاست که پایه اصلی آن عسل است. نوشیدنی شیر و عسل یا شیر عسلی را به روش‌های مختلف درست می‌کنند. شیرعسلی کاراملی، شیر عسل دارچین و شیر […]

18 مرداد 1399 - 21:11
ارسال توسط :

طرز تهیه گرانولا؛ پرانرژی و خوشمزه

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه گرانولا؛ پرانرژی و خوشمزه مجله دیجی‌کالا: احتمالا خیلی از ما تابه‌حال گرانولا را به‌صورت آماده تهیه و مصرف کرده‌ایم و نمی‌دانستیم که به راحتی می‌توانیم خودمان در خانه با مواد اولیه مورد نظر این خوراکی پرانرژی و خوشمزه را درست کنیم. گرانولا را به دلیل مقوی بودن، […]

18 مرداد 1399 - 18:09
ارسال توسط :

طرز تهیه شش‌انداز؛ گیلانی‌ها چطور درست می‌کنند؟

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه شش‌انداز؛ گیلانی‌ها چطور درست می‌کنند؟ ایرنازندگی: شش‌انداز در شیراز و زنجان و گیلان و .. درست می‌شود و جالب اینکه هرکدام مواد اولیه و طبخ متفاوتی دارد. ما در این مطلب شش‌انداز گیلانی را انتخاب کردیم و آن را آموزش می‌دهیم. غذایی که سرشار از مواد مغذی […]

18 مرداد 1399 - 15:09
ارسال توسط :

طرز تهیه چیپس خانگی؛ با طعم‌های مختلف

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه چیپس خانگی؛ با طعم‌های مختلف مجله افق‌کوروش: چیپس سیب زمینی یکی از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین تنقلات در سرتاسر دنیاست. اگر چه چیپس را به عنوان یک هله هوله با انواع میوه و سبزیجاتی مثل لبو و ذرت هم می‌توانید درست کنید، اما در هر صورت هنوز هم […]

18 مرداد 1399 - 12:07
ارسال توسط :

طرز تهیه خورشت هویج؛ اگر به‌دنبال یک طعم خاص هستید

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه خورشت هویج؛ اگر به‌دنبال یک طعم خاص هستید ایرنا زندگی: خورشت هویج یکی از انواع خورشت‌های ایرانی است که اصالتا متعلق به شهر تبریز است و با نام‌های خورشت هویج ترکی و خورشت هویج تبریزی هم شناخته می‌شود. مواد لازم: پیاز بزرگ: ۱ عدد آلو خورشتی: ۱۰۰ […]

18 مرداد 1399 - 9:06
ارسال توسط :

طرز تهیه کباب کوبیده؛ راز نریختن از سیخ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه کباب کوبیده؛ راز نریختن از سیخ مجله افق‌کوروش: نحوه درست کردن کباب کوبیده نرم و آب‌دار و خوشمزه در منزل به روش حرفه‌ای و دقیقا شبیه آن‌چه که کباب‌زن‌های حرفه‌ای در کباب‌فروشی و رستوران‌ها درست می‌کنند کار چندان آسانی نیست. اما با دانستن ترکیب ادویه کباب کوبیده، […]

18 مرداد 1399 - 3:05
ارسال توسط :

طرز تهیه سس هریسا؛ جذاب و متفاوت

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه سس هریسا؛ جذاب و متفاوت ایرنازندگی: سس هریسا یکی از سس‌های تند و جذاب است که معمولا در غذا‌های آفریقایی از آن استفاده می‌شود. سس جذابی که با درست‌کردن آن می‌توانیم طعم جدیدی را به غذاهایمان اضافه کنیم. مواد لازم: سیر له شده: ۳ حبه روغن زیتون: […]

18 مرداد 1399 - 0:03
ارسال توسط :

طرز تهیه ترشی انبه؛ تند و خوشمزه

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه ترشی انبه؛ تند و خوشمزه ایرنا زندگی: حالا که فصل انبه آمده دست‌به‌کار شوید و ترشی انبه درست کنید؛ تند و جذاب و خوشمزه. با ما همراه باشید. مواد لازم: انبه سفت و سبز: ۲ عدد کنسرو گوجه یا ۳ عدد گوجه خرد شده عصاره تمرهندی: ۱ […]

17 مرداد 1399 - 21:01
ارسال توسط :

طرز تهیه بیسکویت مربایی؛ عصرانه‌ای دلپذیر

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه بیسکویت مربایی؛ عصرانه‌ای دلپذیر وب‌سایت غذالند – مریم حسن‌پور: بیسکویت مربایی، یک نوع عصرانه و دسر عالی و خوشمزه می‌باشد که می‌توانید به راحتی در منزل درست کنید. البته، چون ماندگاری این بیسکوییت‌ها بالا می‌باشد، می‌توانید در حجم زیاد آماده و در زمان طولانی برای ۲ هفته […]

17 مرداد 1399 - 11:59
ارسال توسط :

چطور ماهی را مزه‌دار کنیم؟

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر چطور ماهی را مزه‌دار کنیم؟ ایرنازندگی: مزه‌دار کردن ماهی یکی از مهم‌ترین کار‌ها برای طبخ این غذاست؛ پس وقتی تمام فوت و فن‌های این مزه‌دار کردن را یاد بگیرید می‌توانید ادعا کنید که در پخت ماهی یکه تاز هستید. ۱. ابتدا ماهی را با کمی روغن زیتون خوب ورز […]

17 مرداد 1399 - 8:58
ارسال توسط :

طرز تهیه قنبرپلو شیرازی؛ سنتی و آسان

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه قنبرپلو شیرازی؛ سنتی و آسان ایرنا زندگی: یکی از غذا‌های محلی ایران قنبرپلو شیرازی است که با گوشت چرخ کرده و بسیار آسان تهیه می‌شود. در این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه این غذای خوشمزه را به شما آموزش دهیم. مواد لازم: برنج: ۴ […]

17 مرداد 1399 - 2:56
ارسال توسط :

طرز تهیه گز آردی؛ حرفه‌ای درست کنید

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه گز آردی؛ حرفه‌ای درست کنید مجله افق‌کوروش: گز هم مثل سوهان یکی از قدیمی‌ترین شیرینی‌ها و دسر‌های ایرانی است که قدمت آن به دوره صفویه برمی‌گردد. گز معمولا سوغات شهر‌های اصفهان و کرمان است که به دو صورت آردی و ساده و با انواع مغز‌ها مثل پسته […]

16 مرداد 1399 - 23:55
ارسال توسط :

طرز تهیه سالاد کلم؛ خوشمزه و پرطرفدار

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه سالاد کلم؛ خوشمزه و پرطرفدار وب‌سایت غذالند – هادی نقوی: سالاد کلم یکی از سالاد‌های خوشمزه است که در رستوران‌ها طرفداران زیادی دارد. سالاد‌ها انواع مختلفی دارند و توضیح درباره طرز تهیه آن‌ها پایان ناپذیر است و این به دلیل ترکیب رنگ زیبای این خوراکی‌های خوشمزه و […]

16 مرداد 1399 - 20:53
ارسال توسط :