طرز تهیهی دوقوس ماهی؛ غذای بوشهری
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیهی دوقوس ماهی؛ غذای بوشهری وبسایت غذالند – مریم حسنپور: دوقوس ماهی از غذاهای محلی و خوشمزه استان بوشهر میباشد. شهر بوشهر، از استانهای جنوبی فعال ایران، معروف در عرصه غذاهای خوشمزه و لذیذ است. در واقع غذاهای این سرزمین، نخلهای بلند و دریای خروشان با مردمان خونگرم […]
طرز تهیهی سالاد تن ماهی؛ به سبک ایرانی، ایتالیایی و فرانسوی
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیهی سالاد تن ماهی؛ به سبک ایرانی، ایتالیایی و فرانسوی مجله افقکوروش: سالاد تن ماهی یکی از خوشمزهترین پیش غذاهای مهمانی و یک غذای ساده و مقوی با ریشه فرنگی است. فرانسویها و ایتالیاییها به سالاد تن ماهی با انواع مخلفات علاقه زیادی دارند و معمولا در وعدههای […]
طرز تهیهی کباب تابهای مرغ؛ غذای محبوب ایرانی
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیهی کباب تابهای مرغ؛ غذای محبوب ایرانی مجله دیجیکالا – تارا قهرمانی: کباب تابهای یکی از غذاهای محبوب بین ایرانیهاست که هم با برنج و هم بدون برنج سرو میشود. کباب تابهای را معمولا با گوشت گوسفند یا ترکیبی از گوشت گوسفند و گوساله تهیه میکنند، اما نوع […]
طرز تهیهی شلکینه؛ نان محلی کردستان
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیهی شلکینه؛ نان محلی کردستان وبسایت غذالند – مریم حسنپور: شلکینه یک نوع نان محلی و خاص استان کردستان میباشد. این نان محلی در تمام مهمانیهای مردم کردستان در کنار غذاهای سنتی در سفره گذاشته میشود و طعم و عطر فوق العاده و مطبوعی دارد. نام دیگر این […]
طرز تهیهی آش رشته؛ خوشمزه و جاافتاده
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیهی آش رشته؛ خوشمزه و جاافتاده وبسایت فرارو: آش رشته از آن دست غذاهایی است که عموماً در جمعهای دوستانه و خانوادگی تهیه میشود علاوه بر این پای ثابت نذریها است همچنین در مناسبتهای خاص مثل شب یلدا، چهارشنبه سوری و سیزده بدر، معمولاً برای عصرانه این آش […]
طرز تهیهی کروسان مرغ؛ غذایی جدید و جذاب
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیهی کروسان مرغ؛ غذایی جدید و جذاب ایرنا زندگی: این روزها که بیشتر از هر زمان دیگری در خانه مشغول درستکردن انواع وعدههای غذایی هستیم و هر بار یکی از اعضای خانواده مسئول درستکردن غذا میشود، میتوانیم غذاهای جدید را هم امتحان کنیم. یکی از این غذاها کروسان […]
طرز تهیهی قهوه دالگونا؛ نوشیدنی محبوب روزهای کرونایی
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیهی قهوه دالگونا؛ نوشیدنی محبوب روزهای کرونایی مجله افقکوروش: در روزهای شیوع بیماری کرونا و لزوم فاصلهگذاری اجتماعی بالاخره باید به نحوی سر خودمان را گرم کنیم. یکی از بهترین روشهای سرگرمی آشپزی کردن و امتحان رسپیها و دستورات آشپزی مختلف است. یکی از دستورات آشپزی که این […]
طرز تهیهی پیتزا فلفلدلمهای؛ رژیمی و کمکالری
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیهی پیتزا فلفلدلمهای؛ رژیمی و کمکالری مجله سلامتی دکتر کرمانی: این روزها که به دلیل ترس از کرونا در منزل به سر میبریم و به غذاها و فست فودهای بیرونی هم نمیتونیم اعتماد کنیم، بهترین فرصت برای آشپزی خونگیه. از یه طرف نمیشه از غذاهای لذیذی مثل پیتزا […]
طرز تهیهی سالاد الویه؛ فوتوفن و نکات طلایی
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیهی سالاد الویه؛ فوتوفن و نکات طلایی مجله افقکوروش: سالاد الویه یک غذای نونی ساده و خوشمزه با ریشه روسی است که تقریبا همه طرز تهیه آن را بلد هستند. اما مسئله اینجاست که برای تهیه یک سالاد الویه لذیذ و خوشمزه باید نکات طلایی و فوت و […]
طرز تهیهی بستنی شکلاتی؛ در خانه دستبهکار شوید
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیهی بستنی شکلاتی؛ در خانه دستبهکار شوید ایرنا زندگی: روزهای خانهنشینی کرونا ما را بیشتر از همیشه به هوس انداخته است؛ هوس خوراکیهایی که بهخاطر این شرایط نمیتوانیم بخوریم و درستکردنش هم برایمان سخت است. یکی از این خوراکیها بستنی است؛ هرچند میتوانیم از بستنیهای کارخانهای بخریم، اما […]
طرز تهیهی اشترودل سیب؛ دسر لذیذ اتریشی
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیهی اشترودل سیب؛ دسر لذیذ اتریشی وبسایت غذالند – مریم حسنپور: اشترودل سیب، شیرینی محلی و سنتی کشور اتریش و وین میباشد که در میان مردمان اروپایی بسیار معروف و پرطرفدار است. این دسر خوشمزه و لذیذ اتریشی، دارای طرز طبخ بسیار راحت و آسان میباشد که میتوانید […]
طرز تهیهی کیک سیب و دارچین به شکل گل
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیهی کیک سیب و دارچین به شکل گل وبسایت دونفره – معصومه رجایی: سلام. عیدتون مبارک باشه دوستان گلم. امیدوارم سالی پر از خیر و برکت و سلامتی و خوشی باشه براتون. در این مطلب دستور پخت یه کیک خوشمزه و فوق آسون رو میذارم که برای یه […]
طرز تهیهی مرغ پرتقالی مجلسی؛ روشهای گرفتن بوی زهم مرغ
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیهی مرغ پرتقالی مجلسی؛ روشهای گرفتن بوی زهم مرغ مجله افقکوروش: بهتر است یک غذای خوشمزه با مرغ برخلاف دستورات مرسوم دیگر مثل زرشک پلوی مجلسی یا مرغ سوخاری کنتاکی و جوجه کباب و … را هم امتحان کنید که احتمالا کمتر نام آن را شنیدهاید. مرغ پرتقالی […]
طرز تهیهی بریانی؛ غذای پرطرفدار اصفهانی
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیهی بریانی؛ غذای پرطرفدار اصفهانی باشگاه خبرنگاران جوان: بریانی یکی از معروفترین و پرطرفدارترین غذاهای شهر اصفهان است که به دلیل طعم خوبش در سراسر کشور فراگیر شده است. بهترین نوع بریانی با گوشت گوسفندی تهیه میشود که طعم بسیار خوبی دارد البته امروزه بریانی را با گوشت […]
طرز تهیهی کرپ فرانسوی؛ ساده و خوشمزه
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیهی کرپ فرانسوی؛ ساده و خوشمزه مجله دیجیکالا- مریم ابراهیمی: اگر دنبال یک صبحانهی فرانسوی خوشمزه میگردید، کرپ یکی از گزینههای خوب است. کرپ شباهت زیادی به پنکیک دارد، با این تفاوت که نازکتر و لطیفتر است. این صبحانهی خوشمزه احتمالا در قرن ۱۳ برای اولین بار در […]
طرز تهیهی نان تابهای خانگی؛ در روزهای کرونایی خودکفا باشید
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیهی نان تابهای خانگی؛ در روزهای کرونایی خودکفا باشید مجله دیجیکالا – مریم ابراهیمی: پختن نان در خانه یکی از لذتبخشترین کارها و البته راه حل خوبی برای روزهایی است که نمیتوانیم از خانه بیرون برویم. اگر برای اولین بار میخواهید در خانه نان بپزید اصلا نگران نباشید؛ […]
طرز تهیهی خوراک لوبیا چیتی؛ با قارچ و بدون قارچ
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیهی خوراک لوبیا چیتی؛ با قارچ و بدون قارچ مجله افقکوروش: خوراک لوبیا چیتی داغ و خوشمزه با پیاز داغ و رب گوجه فرنگی یکی از انواع غذای نونی ساده و خوشمزه و اتفاقا مقوی و گیاهی است. خوراک لوبیا چیتی یک ایده مناسب برای شام زمستانی و […]
طرز تهیهی کیک هویج؛ بدون فر
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیهی کیک هویج؛ بدون فر ایرنا زندگی: اگر کیک هویج را در بهترین کافهها و کیکپزیها هم امتحان کرده باشید، باز هم به پای طعم خانگی آن نمیرسد. کیک هویج یکی از پر طرفدارترین کیکهایی است که میتوانید به عنوان کیک روز در کافهها پیدایش کنید؛ اما حالا […]
طرز تهیهی دیگچه مشهدی؛ ساده و دورنگ
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیهی دیگچه مشهدی؛ ساده و دورنگ مجله افقکوروش: دیگچه مشهدی از جمله مشهورترین و محبوبترین دسرهای ایرانی با ریشه مشهدی است. این دسر خوشمزه که معمولا مثل شله مشهدی در ماههای رمضان و محرم و صفر پای ثابت نذریها و وعده سحری و افطاری است، در سایر ایام […]
طرز تهیهی لقمه مرغ و اسفناج؛ سالم و رژیمی
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیهی لقمه مرغ و اسفناج؛ سالم و رژیمی وبسایت دونفره – معصومه رجایی: اگه شما هم مثل من این روزا بیشتر به این فکر میکنین که امروز دیگه چی درست کنم برای ناهار، شاید این ایدهی لقمههای مرغ و اسفناج براتون جالب باشه. این لقمهها که اسم شیک و […]
طرز تهیهی سالاد اندونزی؛ سالادی ساده و مجلسی
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیهی سالاد اندونزی؛ سالادی ساده و مجلسی وبسایت فرارو: سالادها یکی از محبوبترین و متنوعترین ترکیبات غذایی در سراسر جهان هستند اگر به رستورانهای بزرگ سری بزنید خواهید دید در منوی آنها سالادهای بسیاری وجود دارد که حتی گاهی اوقات از غذاهای اصلی گرانتر و متنوعتر هستند سالادها […]
طرز تهیهی بامیه؛ پای ثابت سفرهها در ماه رمضان
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیهی بامیه؛ پای ثابت سفرهها در ماه رمضان ایرنا زندگی: کمتر از یک هفته دیگر به ماه رمضان مانده و همه هیجان خریدن شیرینیها و خوراکیهای مخصوص این ماه به خاطر کرونا از بین رفته است. از طرفی خانهنشینی برای خیلیها ادامه دارد و میتوانیم دست به کار […]
طرز تهیهی خورشت هویج تبریزی؛ خورشت اصیل ایرانی
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیهی خورشت هویج تبریزی؛ خورشت اصیل ایرانی مجله افقکوروش: خورش هویج تبریزیها از جمله غذاهای سنتی و مجلسی استان آذربایجان شرقی است که هم با مرغ و هم با گوشت گوسفندی طبخ میشود. در گذشته این خورش به جای هویج با زردک طبخ میشد که شبیه هویج بود […]
طرز تهیهی چیکنبرگر؛ سالم و خوشمزه
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیهی چیکنبرگر؛ سالم و خوشمزه مجله دیجیکالا – مریم ابراهیمی: اگر شما هم قصد دارید تغذیه سالم را به سبک زندگی خود اضافه و به جای مصرف فستفودهای مضر غذای سالم مصرف کنید، با ما همراه باشید تا طرز تهیه چیکن برگر خانگی را به شما آموزش دهیم. […]