طرز تهیهی کباب محلی گیلانیها
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیهی کباب محلی گیلانیها وبسایت غذالند: پلو کباب محلی از کبابهای محلی استان گیلان است. این کباب یکی از غذاهایی است که در ایام عید زیاد استفاده میشود و جزء غذاهای نوروزی به حساب میآید. کباب در گیلان انواع مختلفی دارد که اکثر آنها نیاز دارد در فضای […]
طرز تهیهی آش گندمشیر کرمانی
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیهی آش گندمشیر کرمانی وبسایت غذالند: آش گندم شیر یکی از غذاهای محلی و سنتی استان کرمان میباشد. این غذای خوشمزه را مردم کرمان اغلب در ماه رمضان و افطار میل میکنند. البته آش جزو خوراکهای اصیل مردم ایران است که با توجه به فرهنگ هر شهر ایران، […]
فاج تیرامیسو؛ دسر لذیذ ایتالیایی
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر فاج تیرامیسو؛ دسر لذیذ ایتالیایی وبسایت شور و شیرین: تیرامیسو ازجمله دسرهای لذیذ ایتالیایی است که آمادهسازی آن وقت زیادی نمیگیرد و طی زمان کوتاهی آماده میشود و گزینه مناسبی برای مجالس و میهمانیها محسوب میشود. در این مطلب شما را با طرز تهیه این دسر لذیذ آشنا خواهیم […]
پلو لیموزین؛ پلوی خوش عطر ایرانی
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر پلو لیموزین؛ پلوی خوش عطر ایرانی وبسایت غذالند – گلچهره: پلو لیموزین نام یک پلو جدید و مخلوط است که با مخلوط کردن انواع مواد میتوان آن را تهیه کرد. این پلو را میتوانید به تنهایی و یا با چاشنیها و یا به همراه خورشهایی که باب میل افراد […]
دمپخت ماش؛ پلو محلی چهارمحال و بختیاری
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر دمپخت ماش؛ پلو محلی چهارمحال و بختیاری وبسایت غذالند: دمپخت ماش یک پلو گیاهی و خوشمزه است که مربوط به استان چهارمحال و بختیاری میباشد. این پلو خوشمزه را میتوانید به تنهایی خورده و یا در کنار آن از انواع گوشتهای سفید و قرمز نیز استفاده کنید که این […]
هاتچاکلت با غلظت کم؛ برای روزهای زمستانی
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر هاتچاکلت با غلظت کم؛ برای روزهای زمستانی وبسایت دونفره – معصومه رجایی: بعد از ظهرای پاییز و زمستون که هوا یکم خنکه هیچی بیشتر از یه نوشیدنی گرم نمیچسبه. مخصوصا اگه کلی کار داشته باشی و نخوای سرما و کوتاهی روز بی حال و کرختت کنه. به شما توصیه […]
طرز تهیهی لبوی خوشمزه در خانه
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیهی لبوی خوشمزه در خانه مجله افق کوروش: با لبو چه کارهایی نمیتوان انجام داد؟ از طرز تهیه مربای لبو که تمام خانمهای ایرانی در آن استاد هستند تا سبز کردن لبو برای عید، آب لبو و اسموتی لبو که برای روزهای آلودگی هوا و درمان سرماخوردگی و […]
طرز تهیه خورشت کرفس
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه خورشت کرفس وبسایت دونفره – معصومه رجایی: خورشت کرفس از اون خورشت هاست که ممکنه بعضیها دوستش نداشته باشن. این خورشت به سبکهای مختلفی طبخ میشه، ولی رایج ترینش خورشت کرفس با نعنا و جعفری هست. سعی میکنم توی این پست براتون مفصل توضیح بدم که من […]
طرز تهیه پاناکوتا؛ دسری ساده برای همهی ذائقهها
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه پاناکوتا؛ دسری ساده برای همهی ذائقهها وبسایت کاغذرنگی – علی نادی: پاناکوتا یک دسر ایتالیایی خوشمزه و پرطرفدار است. این کلمه به معنای کرم پخته بوده و مخلوطی ساده از کرم شیرین شده و ژلاتین است. طرز تهیه پاناکوتا نهتنها راحت، بلکه بسیار سریع بوده و برای […]
طرز تهیهی چای ماسالا، نوشیدنی گرم هندی
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیهی چای ماسالا، نوشیدنی گرم هندی وبسایت غذالند – نینا: چای ماسالا یک نوع چای هندی است. این چای را با ترکیب چای سیاه، شیر و دارچین و ادویهها و گیاهان معطری همچون هل و دارچین و زنجبیل درست میکنند. چای ماسالا یک نوشیدنی گرم و معرکه مخصوص […]
فوتوفن طبخ قلیهماهی؛ طعمی جذاب از دل جنوب
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر فوتوفن طبخ قلیهماهی؛ طعمی جذاب از دل جنوب ایرنا زندگی: چقدر با قلیه ماهی میانه خوبی دارید؟ آیا تا به حال آن را امتحان کردهاید؟ یا در تصوراتتان ترکیب سبزی و ماهی چندان جالب به نظر نمیرسد و بیخیالش شدهاید؟ چقدر با قلیه ماهی میانه خوبی دارید؟ آیا تا […]
طرز تهیهی آفوگاتو؛ نوشیدنی خاص ایتالیایی
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیهی آفوگاتو؛ نوشیدنی خاص ایتالیایی وبسایت کاغذرنگی – بهنام جعفری: آفوگاتو یک نوشیدنی ایتالیایی است که منشا آن به شهر میلان برمیگردد. اگر اهل کافهگردی باشید، به احتمال زیاد آفوگاتو را امتحان کردهاید و طعم دلنشین آن شما را به اینجا کشانده تا خودتان آن را در منزل […]
طرز تهیهی سس چیلی؛ خوشطعم و خوشعطر
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیهی سس چیلی؛ خوشطعم و خوشعطر وبسایت دونفره – گلزار نورمحمدیان: معمولا سسی که بیشتر ماها همراه چیزایی مثل سیب زمینی سرخ شده یا پیتزا و … میخوریم همون سس گوجه فرنگی یا کچاب همیشگیه، اما در این مطلب میخوام طرز تهیه یه سس خوشمزه و خیلی راحت […]
غذاهای ایرانی خوشمزه، بدون یک وجب روغن
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر غذاهای ایرانی خوشمزه، بدون یک وجب روغن برترینها: میگویند غذاهای ایرانی تنها وقتی خوشمزه میشوند که یک وجب روغن روی آنها باشد. تا وقتی روی قرمهسبزی یک لایه روغن سیاه نباشد آن را دوست نخواهید داشت و تهدیگ برنج باید در روغن غوطه بخورد. الویه را به نظرتان تنها […]
نان شکمپر؛ خوراکی مدرسهی بچهها
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر نان شکمپر؛ خوراکی مدرسهی بچهها وبسایت غذالند – بهناز: نان شکم پر دارای طعمی عالی و خوشمزه میباشد به طوری که کودکان نیز از طرفداران آن میباشند. از این نان میتوانید در پیک نیک و یا گردش استفاده کنید، زیرا ماندگاری آن زیاد است. اگر بچههای شما به مدرسه […]
روشهای تهیهی رب انار خانگی
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر روشهای تهیهی رب انار خانگی وبسایت ایرانبانو: رب انار برای خورش فسنجان، خوراک مرغ، مرغ سوخاری، اکبرجوجه، ماکارانی و بسیاری از غذاهای دیگر چاشنی و سس لذیذی است. مواد لازم برای تهیه رب انار: انار ۸ کیلوگرم آب ۳ لیوان نمک در صورت تمایل ۱ قاشق غذاخوری وسایل لازم […]
آش نخود برای روزهای سرد و برفی
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر آش نخود برای روزهای سرد و برفی روزنامه خراسان: آش نخود از جمله آشهای خوشمزه و مقوی میباشد که شاید کمتر در سفرهها دیده شود، اما به دلیل خاصیتهایی که دارد توصیه میشود در این روزهای زمستانی آن را در برنامه غذاییتان بگنجانید. نخود برای درمان پوکی استخوان به […]
ترشی لیته گوجهفرنگی و بادمجان
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر ترشی لیته گوجهفرنگی و بادمجان مجله سرآشپز: در این هوای سرد یک ترشی لیته کنار غذا خیلی میچسبه. هم سریعه هم خوشمزه! مواد مورد نیاز بادمجان: ۶۰۰ گرم گوجه فرنگی: ۷۵۰ گرم سرکه سفید: ۱ پیمانه سرکه قرمز: ۱ پیمانه هویج (نگینی خردشده): ۱ پیمانه فلفل دلمهای سبز (نگینی […]
۷ ترفند پخت ماهی
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر ۷ ترفند پخت ماهی روزنامه خراسان – مریم سادات کاظمی: از آن جا که گوشت ماهی بافت نرمی دارد، بهتر است ماهی منجمد برای یخ زدایی در یخچال قرار گیرد. به این ترتیب، شبیه ماهی تازه خواهد بود و هنگام جداکردن پولک ها، آسیب کمتری به گوشت و پوست […]
طرز تهیهی کرم بروله شکلاتی؛ دسر فرانسوی
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیهی کرم بروله شکلاتی؛ دسر فرانسوی وبسایت سرآشپز پاپیون: کرم بروله یک دسر فوقالعاده خوشمزه و معروف فرانسوی است که طرز تهیه بسیار راحتی دارد. این دسر با زرده تخم مرغ و خامه درست میشود و دلیلی که آن را منحصر به فرد میکند، لایه کاراملی کرانچی روی […]
طرز تهیهی تهچین مرغ در فر
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیهی تهچین مرغ در فر وبسایت نازخاتون: در این جا به شما طریقهی درست کردن ته چین مرغ در فر را آموزش میدهیم، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد. مواد لازم: سینه مرغ خرد شده ۲ عدد زرده تخم مرغ ۲ عدد ماست ترش و کمی سفت […]
دوپیازهآلو؛ سیبزمینی شیرازی
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر دوپیازهآلو؛ سیبزمینی شیرازی وبسایت دونفره – گلزار نورمحمدیان: دو پیازه آلو یکی از غذاهای لذیذ و آسون شهر شیرازه که مواد اصلی تشکیل دهنده اش هم پیاز و سیب زمینی هستش. از اونجایی که در گویش شیرازی به سیب زمینی آلو هم گفته میشه اسم این غذا دوپیازه آلو […]
کیک مارمالاد؛ دسری ساده برای عصرانه
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر کیک مارمالاد؛ دسری ساده برای عصرانه وبسایت غذالند – فائزه: کیک مارمالاد یکی از خوشمزهترین انواع کیک میوهای میباشد که طرز تهیه آن بسیار آسان است. این کیک بافت نرم و خوشمزهای دارد که میتوانید با انواع مارمالاد خانگی درست کنید. کیک مارمالاد را در انواع مهمانیهای دوستانه خود […]
هاتداگ سوخاری؛ محبوب و پرطرفدار
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر هاتداگ سوخاری؛ محبوب و پرطرفدار وبسایت کوکپد – فاطمه دهرویی: هات داگ یکی از محبوبترین و پرطرفدارترین ساندویچها در کل جهان میباشد. این غذای خوشمزه در دسته بندی غذاهای فست فودی قرار میگیرد و بههمین دلیل برای زمانهایی که وقت کافی برای آشپزی ندارید مناسب است. در این مطلب […]