امروز: شنبه, ۹ تیر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: السبت 23 ذو الحجة 1445 | 2024-06-29
کد خبر: 111324 |
تاریخ انتشار : 28 شهریور 1395 - 8:41 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سیاسی پایگاه صلح خبر ؛ هدایت الله خادمی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص ابلاغ قراردادهای جدید نفتی به دولت گفت: اشکالات اساسی این قراردادها برطرف نشده است. ۱۵ اشکال مورد نظر رهبری در خصوص قراردادهای جدید نفتی باید رفع شود. خواسته همه منتقدین نیز این است. آی پی سی الگویی است که […]

به گزارش مجله سیاسی پایگاه صلح خبر ؛

هدایت الله خادمی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص ابلاغ قراردادهای جدید نفتی به دولت گفت: اشکالات اساسی این قراردادها برطرف نشده است. ۱۵ اشکال مورد نظر رهبری در خصوص قراردادهای جدید نفتی باید رفع شود. خواسته همه منتقدین نیز این است. آی پی سی الگویی است که قابل اجرا نیست.

نماینده مردم ایذه و باغملک در مجلس اظهار داشت: چه دلیلی دارد که ما خام فروشی را ادامه دهیم به جای اینکه مجلس از دولت بخواهند برنامه ای برای توقف و کاهش خام فروشی ارائه دهد با تایید الگوی قراردادهای آی پی سی، خام فروشی را تثبیت می کند.

عضو کمیسیون انرژی گفت: در واقع دولت عجله دارد تا به صورت حداکثری نفت خام را به فروش برساند.

خادمی اظهار داشت: مگر نروژ و آمریکا منابع نفتی خود را به صورت خام صادر می کنند که ایران برای خام فروشی در مسابقه ای بزرگ شرکت کرده است. این کشورهای پیشرفته نفت خام خود را به صدها فرآورده تبدیل می کنند.

خادمی تصریح کرد: دولت بر سر قراردادهایی دعوا می کند که خام فروشی را در کشور تثبیت می کند و زیرساخت ها و متخصصین ما را از ما می برد.

وی قراردادهای جدید نفتی را مصیبتی بزرگ خواند و تصریح کرد: وزارت نفت با قراردادهای جدید آی پی سی بدنبال حضور دائمی شرکت های خارجی در ایران است. به عبارت دیگر قصد القاء این موضوع را دارند که جمهوری اسلامی در صنعت نفت هیچ قدرتی ندارد و شرکت های خارجی باید وارد شده و برای همیشه باقی بمانند.

خادمی اظهار داشت:  بعد از حضور ۳۲ ساله شرکت های خارجی در ایران تمام زیرساخت های ما از بین خواهد رفت و از شرکت نفت فلات قاره، نفت جنوب و نفت مسجد سلیمان جز نامی باقی نخواهد ماند.

عضو کمیسیون انرژی با اشاره به حضورش در هیئت تطبیق مصوبات برای بررسی الگوی جدید قراردادهای نفتی گفت: در واقع قانون و مقرراتی برای الگوی قراردادهای نفتی وجود ندارد که مصوبات دولت توسط هیئت تطبیق با آن قانون تطبیق داده شود. کسی هم انگیزه ای برای بررسی جزئیات قراردادها ندارد؛ گویا همه عجله دارند.

وی الگوی جدید قراردادهای نفتی را مخالف با اقتصاد مقاومتی و در راستای تثبیت خام فروشی خواند و گفت: خسارت کرسنت موجب محکومیت ایران در دادگاههای بین المللی شد اما در برابر آی پی سی که حیات سیاسی و اقتصادی جمهوری اسلامی ایران را به خطر می اندازد شکست کوچکی بود.

Let’s block ads! (Why?)

خبرگزاری مهر

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  2. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
  3. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی صلح خبر 

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید