به گزارش صلح خبر، فتحی پاشاغا، نخستوزیر دولت «وفاق ملی لیبی» در گفتوگو با خبرگزاری اسپوتنیک در این باره اظهار کرد: این واقعیت که لیبی در حال حاضر توسط دو دولت رقیب اداره میشود، بر دیدگاه بسیاری از کشورها از وضعیت لیبی تأثیر میگذارد. این موضوع درباره روسیه نیز صدق میکند، چراکه روابط مسکو و دولت ما هنوز به «سطح لازم» نرسیده است.
وی تاکید کرد: امیدواریم این روابط (با روسیه) تقویت شود و چشماندازهای جدیدی برای روابط و تبادلات دیپلماتیک ما باز شود.
پاشاغا همچنین با اشاره به پرونده برگزاری انتخابات ریاست جمهوری لیبی گفت: شکاف و اختلاف در دستگاه اجرایی لیبی و وجود دو دولت مانع برگزاری انتخابات در سال ۲۰۲۳ خواهد شد.
وی افزود: بدون شک این شکاف و اختلافات و ادامه آن مانع از به سرانجام رسیدن هرگونه روند احتمالی انتخاباتی خواهد شد.
پاشاغا در ادامه متعهد به تلاش جدی با طرفها داخلی و بینالمللی در راستای متحد کردن مؤسسات دولت لیبی و برگزاری یک انتخابات سالم و شفاف شد.
لیبی در حال حاضر با یک بحران سیاسی فزاینده مواجه بوده و شاهد درگیری میان دو دولت است، یکی به ریاست فتحی پاشاغا که پارلمان لیبی در طبرق مارس ۲۰۲۲ به آن رای اعتماد داد و دومی دولت وحدت ملی به ریاست الدبیبه که براساس توافقهایی سیاسی با نظارت سازمان ملل تشکیل شد و تاکید دارد که قدرت را تنها از طریق انتخابات ریاست جمهوری و پارلمانی منتقل میکند.
لیبی برای حل بحران خود تلاش میکند بر اساس ابتکارعمل سازمان ملل مبنی بر تشکیل کمیته مشترکی از پارلمان و دولت جهت توافق درباره قانون انتخابات، به مرحله برگزاری انتخابات برسد.
انتهای پیام