امروز: جمعه, ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 9 شعبان 1446 | 2025-02-07
کد خبر: 420528 |
تاریخ انتشار : 03 اسفند 1399 - 13:58 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر رئیس مرکز تشخیص ‌و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا گفت: صدور کارت هوشمند سلامت دستمایه مجرمان برای کلاهبرداری از مردم شده است. به گزارش صلح خبر سرهنگ دوم علی‌محمد رجبی اظهارکرد: کلاهبرداران و مجرمان سایبری تلاش دارند با روش‌های مختلف مخاطبان را قانع کنند که برای استفاده […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

رئیس مرکز تشخیص ‌و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا گفت: صدور کارت هوشمند سلامت دستمایه مجرمان برای کلاهبرداری از مردم شده است.

به گزارش صلح خبر سرهنگ دوم علی‌محمد رجبی اظهارکرد: کلاهبرداران و مجرمان سایبری تلاش دارند با روش‌های مختلف مخاطبان را قانع کنند که برای استفاده از تخفیف‌های ویژه خدمات درمانی با واریز چند ۱۰۰هزار تومان در طرح کارت هوشمند سلامت ثبت‌نام کنند.

 رئیس مرکز تشخیص ‌و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا با بیان اینکه صدور کارت هوشمند سلامت دستمایه مجرمان برای کلاهبرداری از شهروندان شده است، خاطرنشان کرد: مجرمان در پی تماس با شهروندان و اعلام اینکه کارگزار بیمه هستند و دادن اطلاعات اولیه از شهروندان از آنان می‌خواهند برای دریافت کارت هوشمند سلامت اقدام کنند و در صورت اهمال در این خصوص بیمه آن‌ها قطع می‌شود.

وی افزود: «خدمات دندانپزشکی، ازکشیدن و پر کردن گرفته تا لمینت، ایمپلنت، ارتودنسی، روکش، جرم‌گیری، عصب‌کشی و جراحی‌، دندان‌های مصنوعی، جراحی‌های زیبایی، زنان و زایمان، لنز، عینک، مشاوره، روانشناسی، مغز و اعصاب قلب و عروق، سونوگرافی، ام آر آی، اندوسکوپی، فیزیوتراپی شامل کارت هوشمند بیمه سلامت می‌شود، ۸۰ درصد مراکز دولتی و خصوصی درمانی تحت پوشش ما هستند و شما می‌توانید با ۶۰ درصد تخفیف از خدمات آن‌ها استفاده کنید» از تبلیغاتی است که مجرمان سایبری هنگام تماس با شهروندان انجام می‌دهند تا شهروندان نسبت به دریافت کارت هوشمند سلامت تمایل پیدا کنند.

رجبی یادآور شد: کارت هوشمندی که بعدا از طریق پیک برای این افراد ارسال و هزینه آن هم دریافت می‌شود، جعلی است و ارزشی ندارد و در نهایت یک بیمه معمولی تکمیلی است که در بسیاری از مراکز درمانی هم اعتبار ندارد.

رئیس مرکز تشخیص ‌و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا به مردم تاکید کرد: مردم توجه کنند چنانچه با بیمه شدگان تماس تلفنی گرفتند و خود را نماینده یا کارگزار بیمه معرفی و مشخصات آنان را اعلام کردند و از آنان خواستند برای دریافت کارت بیمه سلامت اقدام کنند و هزینه آن را که رقم زیادی نیست را پرداخت کنند، این تماس از سوی کلاهبرداران و شیادان است.

وی یادآور شد: بیمه تأمین اجتماعی و بیمه سلامت هیچ‌گونه بازاریابی تلفنی ندارند و تماس‌های تلفنی با محتوای صدور کارت هوشمند یا بیمه تکمیلی سلامت، کلاهبرداری است و به هیچ عنوان مورد تأیید این دو سازمان بیمه‌ای نیست.

به گزارش پایگاه خبری پلیس رجبی گفت: سایت پلیس فتا مرجعی کامل برای اخبار، اطلاعات و آموزش‌های سایبری است و کاربران با مراجعه به آن می‌توانند راهنمایی‌های لازم را دریافت کنند همچنین شهروندان در صورت مشاهده موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش مرکز فوریت‌های سایبری با ما درمیان بگذارند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید