امروز: جمعه, ۲۱ دی ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الجمعة 11 رجب 1446 | 2025-01-10
کد خبر: 410802 |
تاریخ انتشار : 16 دی 1399 - 12:48 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر رئیس مرکز پژوهش های مجلس با تاکید بر ضرورت افزایش همکاری ها بین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و این مرکز گفت: برای تحقق این امر باید کارگروه های مشترک تشکیل شده و در زمینه های مختلف همکاری ها گسترش پیدا کند. به گزارش صلح خبر، به نقل […]

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر

رئیس مرکز پژوهش های مجلس با تاکید بر ضرورت افزایش همکاری ها بین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و این مرکز گفت: برای تحقق این امر باید کارگروه های مشترک تشکیل شده و در زمینه های مختلف همکاری ها گسترش پیدا کند.

به گزارش صلح خبر، به نقل از مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، نشست مشترک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی با حضور علیرضا زاکانی رئیس مرکز پژوهش های مجلس و سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در محل مرکز پژوهش‌ها برگزار شد.

زاکانی در ابتدای این نشست که معاونان دو طرف نیز حضور داشتند ضمن تسلیت سالگرد شهادت سردار سلیمانی و رحلت آیت الله مصباح یزدی با اشاره به بررسی طرح‌ها و لوایح مرتبط با حوزه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در کمیسیون آموزش مجلس، گفت: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در طول سالیان گذشته در زمینه نوآوری و پر کردن خلاءهایی که در حوزه فناوری و دانش کشور وجود داشته، قدم‌های خوبی برداشته است.

وی ادامه داد: اگر اقدامات معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در زمینه نوآوری، پژوهش و توجه به دانش‌های نوین نبود امروز مسیر حرکت کشور به صورت کامل در مسیر سنتی قرار داشت و شاهد تحولاتی در این زمینه نبودیم.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با تاکید بر ضرورت افزایش همکاری‌ها بین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و این مرکز، بیان داشت: برای تحقق این امر باید کارگروه‌های مشترک تشکیل شده و در زمینه‌های مختلف همکاری‌ها گسترش پیدا کند.

حوزه آموزش در کشور باید متحول شود

سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور هم در این نشست با اشاره به ضرورت تحول حوزه آموزش در کشور گفت: در حوزه آموزش و پرورش و در حوزه آموزش عالی نیازمند تحول و تغییر مسیر فعلی هستیم اما با ساختار فعلی در این حوزه‎ها امکان تحول بسیار اندک است.

وی ادامه داد: اگر اندک توفیقی هم در دانشگاه های ما نسبت به دیگر مجموعه‌های اداری به وجود آمده به دلیل سیال بودن دانشجو در دانشگاه‌ها و ورود و خروج افراد جدید به داخل مجموعه است که این امر باعث شده تا حدی دانشگاه‌های ما پویایی داشته باشند.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با بیان اینکه اندیشکده‌ها و پژوهشکده‌های ما تبدیل به ساختارهای اداری شده‌اند و به همین دلیل خروجی ملموسی ندارند، گفت: ما نمی‌توانستیم این ساختارها را برهم بزنیم و در داخل آنها هم نمی‎توانستیم تحول به وجود بیاوریم. بنابراین در کنار این ساختارها سعی کردیم ساختارهای نوین و خلاقانه‌ای ایجاد کنیم تا به مرور ساختارهای قدیمی و ناکارآمد هم در مسیر ساختارهای نوین قرار بگیرند.

وی تصریح کرد: در نتیجه همین تحول دانشگاه‌های ما به سمت خلاقیت و نوآوری دانش‌بنیان حرکت کردند. زمانی برای هیات علمی امر نامطلوبی بود که شرکت تاسیس کند اما در حال حاضر این امر افتخار تلقی می شود.

ستاری به توسعه اقدامات معاونت به حوزه‌های نرم و علوم انسانی هم اشاره کرد و گفت: در حوزه علوم انسانی و قدرت نرم هم همکاری با مجموعه‌های مختلف از جمله حوزه را شروع کردیم و درصدد هستیم تولیدات در این زمینه هم در زندگی روزمره مردم دیده شود و تنها خروجی‌ها محدود به کتابخانه‌ها نشود.

بر اساس این گزارش در این نشست معاونان مرکز پژوهش‌های مجلس و معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور به بیان دیدگاه‌های خود در زمینه بحث های مطرح شده پرداختند.

در پایان این نشست مقرر شد تا کارگروه مشترکی به منظور ایجاد و توسعه همکاری‌های دوجانبه بین مرکز پژوهش‌های مجلس و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تشکیل شود.

انتهای پیام
 

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید