مدیرعامل یک استودیوی هنری در گفتو گو با صلح خبر، درباره تاثیر و عملکرد مرکز رشد در حمایت و موفقیت ایدههای دانشجویان گفت: من و همسرم در سال ۹۲ در رشته سینما دانشکده سینما و تئاتر دانشگاه هنر، مشغول تحصیل شدیم و همواره در طول تحصیل نیز به دنبال فرصتی برای درآمدزایی و گسترش آن از راه هنر بودیم.
محمد جزا در ادامه افزود: آشنایی با مرکز رشد دانشگاه هنر و حمایت ها و ارائه خدمات این مرکز مانند در اختیار قرادادن فضای مناسب برای اجرایی کردن ایدههایمان و تبدیل به برند شدن و از همه مهمتر برداشتن موانع و پروتکلهای اداری زمانبر از سر راه صاحبان ایدههای هنری، از مهمترین مزیت آشنایی با مرکز رشد این دانشگاه است و میتوانم بگویم بزرگترین رویداد تاثیرگذار زمان تحصیل و حتی زندگی، آشنایی با این مرکز و خدمات است.
این دانش آموخته رشته سینما دانشکده سینما و تئاتر دانشگاه هنر با معرفی استودیو هنری خود گفت: این استودیو شرکتی است که در حوزه خدمات سینمایی فعالیت میکند. در واقع ما پس از ارائه و پذیرفته شدن در مرکز رشد دانشگاه هنر و به ثبت رساندن شرکت، افراد صاحب ایده و متخصص زیادی را جذب کردیم و فعالیتهای شرکت را در سطح بینالمللی گسترش دادیم. البته هنوز مرکز رشد دانشگاه هنر آنطور که باید و شاید برای همه شناخته شده نیست زیرا این مرکز جوان قدمت زیادی به لحاظ فعالیت ندارد. اما با مدیریت قوی و برنامهریزی مدون و شناخت موقعیتهای مورد نیاز جامعه و در اختیار قرار دادن امکانات دانشگاه هنر و از طرفی دیگر ارتباط مستقیم این مرکز با ریاست دانشگاه هنر، سبب میشود که صاحبان ایدههای هنری با اطمینان خاطر بیشتری در مسیر توسعه اقتصادی کشور از راه هنر گام بردارند.
جزا اظهار کرد: تاسیس این استودیو یکی از این دستاوردها و ایدههای دانشجویی بود که به کمک و مساعدت مرکز رشد دانشگاه هنر به نتیجه رسید. همچنین در آمدزایی ارزی از راه هنر از طریق یافتن پروژههای بینالمللی و اجرای آنها در ایران یا در خارج با نیروهای ایرانی صورت میگیرد.
او افزود: انجام پروژههای بینالمللی سبب گردش مالی ارزی بالایی برای کشور میشود و این فرایند توسعه همکاریهای بینالمللی، نتیجه درخشانی را برای مرکز رشد دانشگاه هنر رقم میزند. از این رو فکر میکنم این مرکز باید با جدیت و همت بیشتری برای دانشجویان و سایر بخشها و معاونتهای مختلف دانشگاه هنر معرفی شود تا شاهد گسترش و تاثیریگذاری بیشتر آن در چرخه اقتصاد کشور باشیم.
وی گفت: انجام پروژههای اقتصادی از راه هنر مانند تولید فیلم با کشورهای عراق، لبنان، اردن، سوریه، برزیل، الجزایر، فرانسه، آلمان، مصر، انگلیس و کویت تا کنون انجام شده و یا در حال همکاری است که در استودیو ما و با حمایت مرکز رشد دانشگاه هنر صورت میگیرد. به عنوان مثال مشارکت در انجام خدمات پستولید فیلم بلندی به نام خیابان حیفا به کارگردانی محمد حیات (کارگردان عراقی) که جایزه بهترین فیلم جشنواره پوسان را به خود اختصاص داد با همکاری این استودیو انجام شد.
این دانشآموخته دانشگاه هنر در ادامه اظهار کرد: ۱۵ فیلم کوتاه به سفارش کشور کویت به کارگردانی فرید طهماسبی، تهیهکنندگان محدثه جلیلوند، مهرشاد خردمندی و مدیران تولید محمد جزا و علیرضا علوی توسط این استودیو زیر نظر و حمایت مرکز رشد دانشگاه هنر، تولید شد.
جزا افزود: انتقال و جابجایی مواد اولیه فیلمها و همانطور مبالغ مالی خارج از کشور، چالشهای جدی در کار ما ایجاد میکند که خوشبختانه تا کنون توانستیم آن را مدیریت کنیم و امیدوارم در آینده بتوانیم در این زمینه با دغدغهی کمتری فعالیت کنیم.
وی تاکید کرد: اگر دانشجویان ایدههای نو در راستای بازار هنر دارند و این ایده منجر به درآمدزایی و ایجاد اشتغالزایی میشود، بهتر است به مرکز رشد دانشگاه هنر مراجعه و ایده خود را به ثبت برسانند، به این دلیل که هر ایدهای برای شروع نیاز به حمایت دارد و احتمال ریسک آن پایین و تضمیین موفقیتش بالا است.
انتهای پیام