امروز: سه شنبه, ۶ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 25 جماد أول 1446 | 2024-11-26
کد خبر: 394005 |
تاریخ انتشار : 25 مهر 1399 - 1:15 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر کمیته فنی مشترک اوپک پلاس در نشست روز پنج شنبه به بررسی ریسکهای تشدید کننده روند نزولی قیمت نفت شامل بازگشت نفت لیبی به بازار و افزایش موارد ابتلا به ویروس کرونا پرداخت که تهدیدی برای روند احیای تقاضا هستند. به گزارش صلح خبر، نشست مجازی کمیته فنی مشترک […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

کمیته فنی مشترک اوپک پلاس در نشست روز پنج شنبه به بررسی ریسکهای تشدید کننده روند نزولی قیمت نفت شامل بازگشت نفت لیبی به بازار و افزایش موارد ابتلا به ویروس کرونا پرداخت که تهدیدی برای روند احیای تقاضا هستند.

به گزارش صلح خبر، نشست مجازی کمیته فنی مشترک اوپک پلاس در آستانه نشست ۱۹ اکتبر کمیته نظارتی مشترک وزیران این گروه برگزار شد. کمیته فنی درباره جدیدترین تحولات بازار به کمیته نظارتی مشترک گزارش می دهد.

دیدار ماهانه کمیته اوپک پلاس در حالی برگزار می شود که تولید میدان نفتی الشراره که بزرگترین میدان نفتی لیبی است و حدود ۳۰۰ هزار بشکه در روز تولید دارد، ازسرگرفته شده است و به افزایش تولید نفت این کشور پس از رفع محاصره تاسیسات نفتی توسط نیروهای ارتش ملی لیبی کمک می کند.

افزایش عرضه لیبی با موج دوم ابتلا به ویروس کرونا در بسیاری از کشورها و وضع محدودیتهای جدید در اقتصادهای بزرگ اروپا همزمان شده است. محدودیتهای مذکور ممکن است باعث افت بیشتر فعالیت اقتصادی و تضعیف روند احیای تقاضا برای نفت شود. در انگلیس، شهر لندن و مناطق شمالی محدودیتهای سخت گیرانه تری در خصوص تجمعات در فضای باز اعمال خواهند کرد و فرانسه برای یک سوم از شهروندانش شامل ساکنان پاریس منع رفت و آمد وضع کرده است و ایرلند و آلمان هم محدودیتهایشان را تشدید کرده اند.

در این حال آمار ارایه شده از سوی منابع آگاه در اوپک به رویترز نشان داد که گروه اوپک پلاس در سپتامبر پیشرفت اندکی در جبران مازاد تولید ماههای گذشته داشته است.

بر اساس گزارش رویترز، حجم کاهش تولید جبرانی در سپتامبر ۲.۳۳ میلیون بشکه در روز در مقایسه با ۲.۳۸ میلیون بشکه در روز در اوت بود.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید