امروز: سه شنبه, ۶ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 25 جماد أول 1446 | 2024-11-26
کد خبر: 375375 |
تاریخ انتشار : 07 مرداد 1399 - 3:31 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر عضو هیئت علمی پژوهشکده توسعه تکنولوژی دانشگاه شریف درباره ساخت دستگاه لوله مغزی سیار گفت: فناوری این دستگاه، یک فناوری چند رشته‌ای شامل مکانیک، برق، کامپیوتر و متالورژی است. جهاد دانشگاهی صنعتی شریف با سازماندهی بیش از ۵۰ نفر از محققین، کارشناسان و سازندگان نمونه ملی این دستگاه را […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

عضو هیئت علمی پژوهشکده توسعه تکنولوژی دانشگاه شریف درباره ساخت دستگاه لوله مغزی سیار گفت: فناوری این دستگاه، یک فناوری چند رشته‌ای شامل مکانیک، برق، کامپیوتر و متالورژی است. جهاد دانشگاهی صنعتی شریف با سازماندهی بیش از ۵۰ نفر از محققین، کارشناسان و سازندگان نمونه ملی این دستگاه را تولید کرده است.

مهندس حسینعلی حاجیلو در گفت‌وگو با صلح خبر، با بیان این که تولید مداوم و پیوسته نفت و گاز مستلزم نگهداری و تعمیرات منظم چاه‌های نفت و گاز است، گفت: دستگاه لوله مغزی سیار به عنوان یک فناوری مدرن و استراتژیک در بخش بالادستی صنعت نفت با هدف رفع مشکلات چاه‌های تولیدی نفت و گاز و حفظ حجم تولید ابداع شده است.               

به گفته‌ی وی تاکنون این دستگاه از  شرکت‌های غربی با هزینه‌های بالا خریداری و وارد کشور می‌شده است.

 حاجیلو ادامه داد: دستگاه لوله مغزی سیار یا Coiled tubing unit عملیاتی همچون سیمانکاری جداره‌های چاه، حفاری توسط موتور درون چاهی، اسید زنی، تزریق نیتروژن، مشبک کاری و نصب مجرا بند در چاه‌های نفت و گاز را بر عهده دارد. این دستگاه در عملیات تکمیلی دکل حفاری و حفاری جهت دار نیز کاربردهای ویژه‌ای دارد.

عضو هیئت علمی پژوهشکده توسعه تکنولوژی دانشگاه شریف با بیان این که فناوری این دستگاه، یک فناوری چند رشته‌ای شامل مکانیک، برق،کامپیوتر و متالورژی است، افزود: جهاددانشگاهی صنعتی شریف با سازماندهی بیش از ۵۰ نفر از محققین، کارشناسان و سازندگان نمونه ملی این دستگاه را تولید کرده است. این دستگاه با حمایت شرکت ملی نفت ایران و شرکت ملی حفاری ایران تولید و در میادین مختلف آزمون های عملیاتی را با موفقیت سپری کرده است.           

وی خاطر نشان کرد: این دستگاه از شش بخش اصلی کنترل کابین، پاورپک، اینچکتور، ورک ریل، هوز ریل و فوران‌گیر تشکیل شده است که برای کاربری‌های خشکی روی دو تریلر ویژه جانمایی و به میادین نفت و گاز اعزام می‌شوند.

حاجیلو اعلام نمود: دستیابی به این فناوری در راستای برنامه پنجم توسعه کشور و نقشه جامع علمی کشور در مدت سه سال انجام شده است، ان‌شاءالله ساخت و تولید این تجهیرات مطابق برنامه‌های دانش بنیان جهاددانشگاهی منجر به قطع وابستگی کشور در این خصوص خواهد شد. 

وی درباره رمز موفقیت جهاد دانشگاهی در پایداری گفت: علاوه بر فرهنگ مدیریت جهادی و اعتقاد به لزوم توسعه علمی کشور،  از دلایل اصلی موفقیت جهاد دانشگاهی توجه به نیازهای واقعی در بخش‌های مختلف صنعت و خدمات است. به عبارت دیگر، تمامی پژوهش‌هایی که در واحدها و پژوهشکده‌های مختلف این نهاد در کشور انجام می شود، پژوهش‌های کاربردی مبتنی بر رفع مشکلات فناورانه تقاضا محور است.

عضو هیئت علمی پژوهشکده توسعه تکنولوژی دانشگاه شریف افزود: به منظور اثربخشی بیشتر و بهتر فعالیت‌های این نهاد در حوزه‌های دانش‌بنیان و استراتژیک، رفع موانع موجود در قوانین و مقررات ضروری است. با توجه به خودگردانی مالی تمامی واحدها و پژوهشکده های جهاددانشگاهی و نیاز به حضور در مناقصات و فراخوان‌ها، اعطای گواهینامه صلاحیت پیمانکاری از طرف سازمان برنامه به بخش‌های مختلف این نهاد  مصداق بارز توسعه عدالت در تقسیم فرصت‌ها است.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید