امروز: چهارشنبه, ۷ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأربعاء 26 جماد أول 1446 | 2024-11-27
کد خبر: 374906 |
تاریخ انتشار : 05 مرداد 1399 - 15:35 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر کارگردان مستند “جایی برای فرشته‌ها نیست” می‌گوید برای جلوگیری از دزدان فرهنگی، باید قوانین سخت و محکم و مجازات سنگین وضع کنند. سام کلانتری درباره تجربه همزمان اکران آنلاین و اکران روی پرده سینما به صلح خبر گفت: شرایط امروز سینماها به دلیل شیوع ویروس کزونا مناسب نیست و بسیاری […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

کارگردان مستند “جایی برای فرشته‌ها نیست” می‌گوید برای جلوگیری از دزدان فرهنگی، باید قوانین سخت و محکم و مجازات سنگین وضع کنند.

سام کلانتری درباره تجربه همزمان اکران آنلاین و اکران روی پرده سینما به صلح خبر گفت: شرایط امروز سینماها به دلیل شیوع ویروس کزونا مناسب نیست و بسیاری از مخاطبان به دلیل ابتلا به این ویروس، از حضور فیزیکی‌ در سینماها امتناع می‌کنند. در این شرایط طبیعتا سینما نمی‌تواند بهترین عملکرد خودش را داشته باشد بنابر این اکران آنلاین اتفاق خوبی است که به صنعت سینما کشور کمک خواهد کرد.

با وجود اینکه از اکران آنلاین مستند “جایی برای فرشته‌ها نیست” تنها پنج روز می‌گذرد اما در برخی از سایت‌ها شاهد نسخه‌های غیر قانونی این مستند بودیم و حالا کارگردان در واکنش به این اتفاق معتقد است: دزدی فرهنگی سالها است که آفت صنعت سینما است و مسئولین مربوطه هرساله‌ ایده‌هایی برای جلوگیری از این مشکل مطرح می‌کنند اما خبری از کنترل دزدان فرهنگی نیست. علی‌رغم اینکه نسخه کپی و غیر قانونی ضرر بسیار زیادی به فیلم‌ها می‌زند اما مخاطب مستند ما مخاطب فهیم و باشعور است و مسلماً برای مشاهده آن از طرق قانونی وارد شده و بلیط خریداری می‌کنند. فرهنگ سازی و ملایمت جای خود اما برای جلوگیری از دزدان فرهنگی، باید قوانین سخت و محکم و مجازات سنگین وضع کنند. اگر با متخلفین به سختی برخورد شود، این آفت سینما ریزش خواهد کرد. زمانی که دو یا سه نفر از سر منشأ‌ها را بگیرند و مجازات آنها را به جامعه نشان بدهند، از این ضد هنجار کاشته خواهد شد.

مستند “جایی برای فرشته ها نیست ” که در جشنواره فیلم فجر موفق به کسب سیمرغ بهترین مستند شد، درباره دختران تیم ملی “ اسکیت هاکی” ایران و مشکلات پیچیده آن‌ها در راه مسابقات آسیایی کره است. فدراسیون توانایی تامین هزینه دختران را ندارد و این اتفاق باعث شده است تا تیم در شرایط روحی بحرانی قرار بگیرد. با اضافه شدن دکتری روانکاو که باور به متدی جدید در کار با دختران دارد تعدادی از آنها کمپینی جهت جمع آوری پول را راه اندازی می‌کنند. کمپین در نهایت با حمایت مردم موفق شده و دختران با این کمک‌ها عازم مسابقات کره میشوند. مسابقاتی تازه. آن‌ها باید با غول‌های قدرتمند آسیا مبارزه کنند.

این مستند همچنین در سیزدهمین جشنواره سینما حقیقت ( جشنواره مستند ایران)، برنده پنج جایزه در بخش‌های مختلف این جشنواره از جمله تندیس هنر و تجربه، جایزه ویژه هیئت داوران، بهترین موسیقی و… شد.
انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید