امروز: یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 23 جماد أول 1446 | 2024-11-24
کد خبر: 374506 |
تاریخ انتشار : 04 مرداد 1399 - 7:43 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت که سفر نخست وزیر عراق به ایران به نفع افزایش مبادلات اقتصادی و تجاری بین دو کشور بوده و ما از آن حمایت می کنیم. ابراهیم رضایی در گفت و گو با صلح خبر با اشاره به […]

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر

یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت که سفر نخست وزیر عراق به ایران به نفع افزایش مبادلات اقتصادی و تجاری بین دو کشور بوده و ما از آن حمایت می کنیم.

ابراهیم رضایی در گفت و گو با صلح خبر با اشاره به سفر نخست وزیر عراق به تهران گفت: مقام معظم رهبری درباره عدم دخالت آمریکایی ها در داخل عراق بیاناتی داشتند که بر اساس آن در وهله اول ما به حاکمیت ملی عراق احترام می گذاریم. از نظر ما عراق خوب، عراق امن و آرام، فارغ از تروریست های داعشی و آمریکایی و مستقل و آزاد است لذا از مصوبه پارلمان عراق مبنی بر اخراج نیروهای امریکایی حمایت کرده و خواستار اجرایی شدن آن هستیم البته که هیچگاه جمهوری اسلامی ایران در عراق دخالت نکرده و نخواهد کرد.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی یادآور شد: آمریکایی ها طی ۵۰ سال گذشته وارد هر کشوری در هر نقطه ای از جهان شدند چیزی جز ناامنی، کشتار، نسل کشی، ویرانی و پرورش تروریست به جای نگذاشته اند که عراق نمونه ای از آن است لذا باید آمریکایی ها از عراق خارج شوند که این به نفع امنیت عراق و ایران است.

وی ادامه داد: ما عمیقا دوست داریم عراق کشوری امن باشد چون تاثیر مثبتی بر امنیت کشور ما دارد. انتظار از مسئولان و برادران عراقی این است که به درستی دوست و دشمن خود را تشخیص داده و فراموش نکنند در روزهای سخت عراق، آمریکا همچون نیروی  هوایی داعش و سعودی ها به مثابه معاونت اداری و مالی داعش بودند و در همین شرایط رزمندگان جبهه مقاومت در سراسر این منطقه برای دفاع از امنیت و استقلال عراق مجاهدت کردند.

رضایی در پایان افزود: به هر صورت سفر نخست وزیر عراق به ایران به نفع افزایش مبادلات اقتصادی و تجاری بین ایران و عراق و به نفع دو ملت و دو کشور است، ما از افزایش مبادلات حمایت می کنیم و با توجه به مرزهای گسترده با عراق و پیوند عمیق فرهنگی، دینی و سیاسی و تمدنی بین دو کشور علاقه مند به افزایش سطح مبادلات تجاری هستیم.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید