به گزارش صلح خبر به نقل از نور نیوز، از بامداد پنج شنبه ۱۲ تیرماه و پس از وقوع حادثه در مجتمع هستهای شهید احمدی روشن (نطنز) مجموعه ظرفیتهای رسانهای رژیم صهیونیستی اعم از رسمی و نیابتی بسیج شدند تا با انتساب این رخداد به اسراییل، آن را به توانمندی و اراده این رژیم برای متوقف سازی برنامه هستهای ایران مرتبط کنند.
رسانههای وابسته به نظام سلطه پا را از داستان سرایی در مورد حادثه نطنز نیز فراتر گذاردند و مجموعه حوادث مختلفی را که به صورت کاملا تصادفی طی ۱۰ روز گذشته در نقاط مختلف ایران به وقوع پیوسته را نیز به عوامل و اقدامات رژیم صهیونیستی نسبت دادند.
مقامات این رژیم اما حاضر نشدند گمانهزنیهای عمدتا هالیوودی رسانههای خود را تایید کنند چرا که خود به خوبی بر غیر واقعی بودن این ادعاها آگاهند و میدانند موج سواری بر رخدادهایی از این دست میتواند آثار و تبعات جبران ناپذیری برای رژیم آسیب پذیر اسراییل به دنبال داشته باشد.
اگرچه مقامات رسمی رژیم صهیونیستی به هیچ وجه حاضر به پذیرش مخاطرات ایفای نقش در سناریوهای هالیوودی ذکر شده نیستند اما به طور قطع نمیتوان اقدامات و فضاسازیهای چند روز گذشته رسانههای صهیونیستی و لشکرهای نیابتی آنها از جمله بی بی سی، ایران اینترنشنال، رادیو فردا، رویترز و… را خارج از اراده و برنامه هیئت حاکمه اسراییل فرض کرد.
هدف اصلی رژیم صهیونیستی از طراحی و اجرای سناریوهای رسانهای اخیر باور پذیر کردن اخبار مربوط به نقش اسراییل در رخدادهای اخیر به ویژه حادثه نطنز بوده است.
در طول حدود شش روز گذشته همه تلاش رسانههای جریان معاند بر روی پیدا کردن نشانههایی در اظهارات مقامات و حتی منابع رسانهای ایران که به نوعی تاییدکننده خط رسانهای مورد نظر رژیم صهیونیستی باشد، متمرکز بوده تا با بزرگنمایی آن بتوانند تاییدی داخلی بر فضاسازیهای ایجاد شده از سوی خود دریافت و آن را برجسته کنند.
ایران در فاصله کوتاهی پس از وقوع حادثه در سایت هستهای نطنز در مورد علت وقوع حادثه به صورت رسمی اعلام نظر کرد.
کیوان خسروی سخنگوی دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی بعداز ظهر روز جمعه و به فاصله یک روز پس از وقوع این رخداد اعلام کرد: علت اصلی حادثه مشخص شده لیکن بدلیل برخی ملاحظات امنیتی، دلایل آن در زمان مناسب اعلام خواهد شد.
با گذشت نزدیک به شش روز از رخداد فوق هنوز اظهار نظر دیگری در خصوص علت بروز حادثه از سوی ایران اعلام نشده است.
در این میان و بدلیل ناکامی رژیم صهیونیستی در باور پذیر کردن نقش خود در این حادثه با بهره گیری از فضاسازیهای رسانه ای، پرده دوم از نمایش شعبده بازی که دست ستاره آن در نمایش اول رو شده بود با صحنه گردانی بی بی سی و از طریق انتشار خبری تعجب آور از شب گذشته آغاز شد.
بی بی سی فارسی شب گذشته با انتشار خبری به نقل از “منابع خبری اسرائیل” که به سازمان اطلاعات برون مرزی این رژیم ( موساد ) نزدیک هستند اعلام کرد که این سازمان توانسته طرح ایران برای حمله به سفارتخانه های اسرائیل در اروپا “و نقاط دیگر” را کشف و خنثی کند.
شبکه تلویزیونی کانال ۱۲ اسرائیل گفته است که اسامی کشورهایی که به گفته موساد قرار بود سفارتخانه های اسرائیل در آنها هدف قرار گیرد “به دلایل امنیتی” فاش نمی شود.
روزنامه اسرائیلی تایمز آو ایزراییل نیز به نقل از گزارش موساد نوشته است که انگیزه طراحی این حملات سرخوردگی شدید حکومت ایران از یک رشته آتش سوزی و انفجار در مراکز حساس نظامی و هستهای روزهای اخیر بوده است.
به نوشته این روزنامه، مقامات حکومتی ایران معتقدند که اسرائیل در این حملات دست داشته و هدف آنان انتقامجویی و هشدار به اسرائیل از طریق حمله به مراکز دیپلماتیک اسرائیل در کشورهای دیگر بوده است.
البته طبق معمول مقامات رسمی اسرائیل حاضر نشدند در ارتباط با این حملات یا گزارش منتسب به موساد اظهار نظر کنند.
بی بی سی با انتشار این خبر که واقعه بسیار مهمی را نقل میکند اما “منبع و محل وقوع آن مجهول است ” مجموعه قواعد حرفه ای لازم الاجرا از سوی یک رسانه را زیر پا گذارده به شدت زیر سوال است.
بسیار واضح است که تهیه و انتشار این خبر در ادامه سناریوهای قبلی، با هدف القاء پذیرش نقش رژیم صهیونیستی در رخدادهای اخیر بویژه حادثه نطنز از سوی ایران بوده است و انتشار خبر دروغ مربوط به قصد جمهوری اسلامی برای هدف قراردادن سفارتخانه های این رژیم در کشورهای مختلف نیز با همین رویکرد انجام شده است.
ادامه دست و پا زدنهای رژیم صهیونیستی برای “قدرتمند نمایی” خود به قیمت بر باددادن حیثیت رسانه هایی که ادعای بی طرفی و رفتار حرفه ای دارند، نشان از ضعف و آسیب پذیری مفرط این رژیم داشته و تایید کننده این واقعیت است که سردمداران اسراییل ناامیدانه به دنبال اجرای نمایشهای تکراری برای خیالبافی در مورد آرزوهای دست نیافتنی خود هستند.
انتهای پیام