امروز: چهارشنبه, ۷ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 26 جماد أول 1446 | 2024-11-27
کد خبر: 365432 |
تاریخ انتشار : 31 خرداد 1399 - 20:00 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهرایران گفت: در طرح بیمه ۵۰۰ هزار خانه روستایی، سه استان کمتر برخوردار کشور را انتخاب کرده‌ایم. به گزارش صلح خبر، مرتضی اکبری، مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در آیین رونمایی از بیمه حوادث ۵۰۰هزار خانه روستایی و همچنین احراز هویت آنلاین بانک مهر ایران […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهرایران گفت: در طرح بیمه ۵۰۰ هزار خانه روستایی، سه استان کمتر برخوردار کشور را انتخاب کرده‌ایم.

به گزارش صلح خبر، مرتضی اکبری، مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در آیین رونمایی از بیمه حوادث ۵۰۰هزار خانه روستایی و همچنین احراز هویت آنلاین بانک مهر ایران گفت: مردم کشور مدت‌ها با بانک‌های تجاری سروکار داشته‌اند که آن‌ بانک‌ها اغلب مشتریان کلان دارند. بانک قرض‌الحسنه ‌مهر ایران به‌نوعی بانک مستضعفان است و اغلب مشتریان آن ساکن استان‌های محروم هستند.

اکبری اظهار کرد: از آنجایی که وام‌های بانک مهر ایران خرد است، سعی کرده‌ایم این وام‌ها را با فرآیندهایی ساده به مردم تخصیص دهیم. با بانکداری سنتی ممکن نبود سال گذشته به دو میلیون و ۳۰۰هزار نفر تسهیلات دهیم. بانک مهر ایران سال ۱۳۹۵ به ۵۰۰هزار نفر تسهیلات داده و افزایش تعداد تسهیلات‌گیرندگان در طول این سه سال قابل توجه است. این در حالی است که تعداد کارکنان بانک از سال ۱۳۹۵ افزایش نیافته است. این موضوع نشان می‌دهد بهره‌وری نیروی انسانی در این بانک به‌شدت در حال رشد است.

وی با اشاره به خدمات این بانک در حوزه بانکداری الکترونیکی، گفت: بانک مهر ایران خدمتی ارائه کرده که برای نخستین بار هر کسی می‌تواند با همراه‌بانک افتتاح حساب کند و تمام فرآیندهای آن روی موبایل انجام شود. بیماری کرونا باعث شد سرعت توسعه بانکداری الکترونیکی را بیشتر کنیم.

اکبری این طور ادامه داد: سال جاری حجم زیادی از مردم به بازار بورس مراجعه کردند و کارشان بعضاً با تأخیرات زیاد انجام می‌شد. همان زمان پیشنهاد دادیم با عنایت به تجربه افتتاح حساب آنلاین، احراز هویت سجام را هم انجام دهیم. مسیری که داریم تعریف می‌کنیم، در جهت این است که مشتریان و کاربران کمترین دشواری را برای دریافت خدمات داشته باشند. اگر روزی بتوانیم باعث شویم مراجعات مردم به بانک‌ها را به حداقل برسانیم، خدمت بزرگی به مردم کرده‌ایم.

مدیرعامل بانک مهر ایران افزود: اگر ضمانت تسهیلات نیز به صورت الکترونیکی انجام شود، نیاز به حضور مردم در شعبه کمتر می‌شود و تا سه ماه آینده بخش زیادی از تسهیلات ما به همین صورت پرداخت می‌شود.

اکبری درباره تسهیلات پرداختی بانک مهر ایران به روستاییان و نیازمندان یادآور شد: از سال ۱۳۹۷ برای پرداخت ۶۰هزار فقره تسهیلات به روستاییان برنامه‌ریزی کرده‌ایم که بخش عمده آن تا کنون انجام شده است. همچنین ۲۸۰هزار فقره تسهیلات با همکاری کمیته امداد در حوزه معیشت و اشتغال‌زایی خرد پرداخت شده که ارزش آن به ۱۸۰۰ میلیارد تومان می‌رسد و عمدتاً هم مربوط به روستاها بوده است.

وی در همین رابطه افزود: برای بهسازی خانه‌های روستایی، تفاهم‌نامه‌ای با بنیاد مسکن به امضا رسانده‌ایم که شامل ۲۲هزار خانه روستایی است و تا کنون ۱۲هزار مورد آن پرداخت شده است.

وی درباره بیمه کردن ۵۰۰هزار خانه روستایی از سوی این بانک گفت: افتخار ما این است که در طرح بیمه ۵۰۰هزار خانه روستایی، سه استان کمتر برخوردار (سیستان و بلوچستان، ایلام و خراسان جنوبی) را انتخاب کرده‌ایم. این مسئله دغدغه دولت نیز هست و باعث می‌شود نگرانی‌های دولت در این حوزه کاهش یابد. امیدواریم سال آینده بتوانیم استان‌های بیشتری را پوشش دهیم که این موضوع نیاز به حمایت دارد.

اکبری اضافه کرد: ایرادی که به وجه التزام گرفته می‌شود این است که بعضاً می‌گویند حرام است. مطالعه کردیم و دیدیم که جریمه دیرکرد در سایر کشورهای اسلامی نیز دریافت می‌شود، اما در حوزه عام‌المنفعه هزینه می‌شود. زیرا نیاز است که وجه التزام دریافت شود یا مسیر جایگزینی تعریف شود که عدالت برقرار شود و بین افراد خوش حساب و بدحساب تفاوت‌هایی وجود داشته باشد. حال خوب است منابع دریافت شده از این بخش را در حوزه عام المنفعه هزینه کنیم. ما این موضوع را در مجمع بانک مهر ایران مطرح خواهیم کرد. تصویب این موضوع در دولت و مجلس نیز می تواند به این مسئله کمک کند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سابقه شکل‌گیری بانک مهر ایران گفت: این بانک در سال ۱۳۸۶ با سرمایه‌گذاری ۱۰ بانک و سرمایه اولیه ۱۵۰۰ میلیارد تومان تشکیل شد که سال گذشته این سرمایه به ۲۵۰۰ میلیارد تومان افزایش یافت. بعد از انقلاب اسلامی اغلب بانک‌ها یا تجاری بودند یا تخصصی. برای مردم دریافت تسهیلات خرد از این بانک‌ها دشوار بود زیرا آن‌ها نسبت به تجهیز منابع خرد و تخصیص منابع کلان اقدام می‌کردند.

اکبری اظهار کرد: اکنون حدود ۳۳ هزار میلیارد تومان منابع مردم نزد این بانک است، ۶۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات از ابتدای فعالیت این بانک پرداخت شده که ۳۰ هزار میلیارد تومان آن وصول شده و باقی هنوز دست مردم است و سررسید دریافت آن فرا نرسیده است. نسبت معوقات در این بانک حدود نیم درصد است. سال گذشته حدود ۲ میلیون و ۳۰۰هزار نفر از تسهیلات بانک برخوردار شدند و امسال برای ۳ میلیون نفر برنامه‌ریزی کردیم.

وی اضافه کرد: منابع بانک مهر ایران سالانه ۳۰ تا ۴۰ درصد رشد داشته و این رشد محصول زحمات همکاران من در سراسر کشور است. این در حالی است که جذب منابع قرض‌الحسنه بسیار دشوار است و اینکه مردم منابع خود را با سود صفر درصد نزد بانک بگذارند، سخت است.  مدیرعامل بانک مهر ایران اعلام کرد: اکنون ۹ میلیون مشتری نزد این بانک حساب دارند و در ۱۲ سال گذشته ۷ میلیون نفر از تسهیلات آن برخوردار شده‌اند. حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد این تسهیلات در دولت تدبیر و امید و عمده آن در سه سال گذشته پرداخت شده است. رویکرد بانک در دو سال گذشته به سمت اشتغالزایی خرد معطوف بوده و در سال‌های اخیر سعی کردیم بخش عمده تسهیلات به این بخش تخصیص یابد.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید