امروز: پنجشنبه, ۸ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الخميس 27 جماد أول 1446 | 2024-11-28
کد خبر: 353132 |
تاریخ انتشار : 27 فروردین 1399 - 1:04 | ارسال توسط :
0
3
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر مدیرمسوول روزنامه دنیای اقتصاد درباره نحوه استقبال از بازگشت مجدد روزنامه‌های کاغذی به پیشخان، گفت: گزارشی که ما از فروش در چند روز گذشته داشته‌ایم، گزارش مثبت و خوبی بوده است. طبیعی است که فروش، کمی کاهش داشته باشد زیرا الان خیلی از فعالیت‌های اقتصادی دچار رکود شده اما […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

مدیرمسوول روزنامه دنیای اقتصاد درباره نحوه استقبال از بازگشت مجدد روزنامه‌های کاغذی به پیشخان، گفت: گزارشی که ما از فروش در چند روز گذشته داشته‌ایم، گزارش مثبت و خوبی بوده است. طبیعی است که فروش، کمی کاهش داشته باشد زیرا الان خیلی از فعالیت‌های اقتصادی دچار رکود شده اما فروش قابل قبول بوده است.

علیرضا بختیاری ـ مدیرمسوول روزنامه دنیای اقتصاد ـ در گفت‌وگویی با صلح خبر درباره‌ی تاثیر بیماری کرونا بر مطبوعات کاغذی گفت: هر کاری که در دنیا شکل می‌گیرد علی‌القاعده یک مدل و الگویی دارد؛ اتفاقی که در ایران افتاده است در بقیه کشورها هم افتاده و وضع مطبوعات مکتوبشان قابل رصد و پیگیری است. ممکن است مطبوعات کاهش فروش یا کاهش تیراژ داشته باشند اما کشوری تولید و چاپ روزنامه را متوقف نکرده است و اتفاقا در شرایط قرنطینه مطبوعات چاپی را به دست مخاطبانشان می‌رسانند.

بختیاری درباره توزیع روزنامه‌ها در شرایط قرنطینه گفت: در سطح تهران مشکلی درخصوص توزیع روزنامه‌ها نداشتیم. در یکی دو استان مشکل توزیع داشتیم که آن هم با هماهنگی‌هایی که صورت گرفت حل شد.

او درباره اهمیت مطبوعات چاپی گفت: بخشی از رسانه، مطبوعات چاپی هستند. باید در اطلاع‌رسانی پاسخ سلیقه‌های مختلف داده شود و هیچ بخش از مطبوعات تعطیل‌بردار نیست. هر بخشی از مطبوعات در آموزش مردم موثرند و به رونق اقتصادی کمک می‌کنند.

بختیاری با بیان اینکه کرونا به عنوان مساله‌ای جهانی بر همه رسانه‌ها تاثیر گذاشته و در موضوعات مختلف نمود پیدا کرده است، عنوان کرد: «الان در مطبوعات دنیا موضوع کرونا و اثر کرونا بر فعالیت‌های مختلف که برای روزنامه ما فعالیت اقتصادی است موضوع اصلی است. تغییر اساسی در محتوا شکل نگرفته اما تاثیر کرونا بر بقیه بخش‌ها غالب شده است.»

مدیر مسوول روزنامه دنیای اقتصاد، با اشاره به افزایش تعداد مخاطبان اشتراکی در روزنامه‌ها، درباره توزیع مطبوعات گفت: ما مشترکینی داریم که از قبل بوده‌اند و روزنامه را برایشان ارسال می‌کنیم اما سیستم توزیع را نمی‌توان به سرعت تغییر داد و نیاز به زمان دارد اما این امکان وجود دارد. توزیع در دنیا هم تغییر کرده و خیلی از کشورها مطبوعات چاپی‌شان مشترک محور است. این موضوع کم‌کم دارد جا می‌افتد و تعداد مشترکان ما هم رو به افزایش است. اما با تصمیم فوری و فکر نشده  عملی نمی‌شود؛ موضوعی است که قابل مطالعه و بررسی است.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید