حسین طاهرمحمدی در گفتوگو با صلح خبر، اظهار کرد: بسیاری از کسب و کارهای کوچک و متوسط در طول روزهای گذشته تحت تاثیر شیوع کرونا آسیب دیدهاند و با تداوم این شرایط میزان زیانی که به آنها وارد میشود بیش از این خواهد بود.
به گفته وی، برخی صنوف که با تولید و توزیع مواد خوراکی به مردم سر و کار دارند، مستقیما تحت تاثیر این اتفاق قرار گرفتهاند و برخی دیگر، با توجه به موقعیت فصلی دچار مشکل شدهاند.
این فعال اقتصادی ادامه داد: رستورانها و کافهها در روزهای اخیر یا تعطیل شدهاند یا میزان فروششان به شکل جدی کاهش یافته است. این واحدها در کنار هزینههای جاری، تعداد زیادی کارگر و کارمند دارند که از یک طرف نمیتوان آنها را اخراج کرد و از سوی دیگر واحد صنفی درآمدی نداشته که بتواند حقوق آنها را پرداخت کند.
طاهرمحمدی با اشاره به کساد شدن بازار شب عید تحت تاثیر کرونا گفت: برخی واحدهای صنفی مانند پوشاک یا کفش یا دیگر ملزومات شب عید خود را آماده کرده بودند که سختیهای دیگر ایام سال را در اسفند جبران کنند اما با شرایط به وجود آمده، عملا امکان این کار از بین رفته و فروش آنها به شدت کم شده است.
وی با بیان اینکه برای جلوگیری از ورشکستگی واحدهای صنفی باید حمایتهای لازم از آنها اجرایی شود، اعلام نمود: اگر تخفیف یا مهلتدهی هایی در حوزه مالیات، تامین اجتماعی و تسهیلات بانکی به شکل قطعی اجرایی شود، میتوان به بهبود شرایط این واحدها امیدوار بود اما در غیر این صورت پس از عبور از کرونا، شرایط بسیاری از این واحدها بسیار سخت میشود.
به گزارش صلح خبر، پس از شیوع کرونا در کشور، دولت اعلام کرده در بستههای حمایتی مجزا، تلاش میکند از واحدهای صنفی و اقتصادی حمایت کند.
انتهای پیام