امروز: پنجشنبه, ۸ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الخميس 27 جماد أول 1446 | 2024-11-28
کد خبر: 333843 |
تاریخ انتشار : 18 دی 1398 - 18:33 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه حضور در بیست‌وهشتمین دوره نمایشگاه کتاب دهلی‌نو با «سینها پاتل» وزیر فرهنگ و توریسم هند دیدار کرد و در این دیدار رواج گردشگری فرهنگی بین ایران و هند مورد بحث و گفت‌وگو قرار گرفت. به گزارش صلح خبر به […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه حضور در بیست‌وهشتمین دوره نمایشگاه کتاب دهلی‌نو با «سینها پاتل» وزیر فرهنگ و توریسم هند دیدار کرد و در این دیدار رواج گردشگری فرهنگی بین ایران و هند مورد بحث و گفت‌وگو قرار گرفت.

به گزارش صلح خبر به نقل از  روابط عمومی موسسه نمایشگاه‌های فرهنگی ایران، محسن جوادی – معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی – در این دیدار گفت: روابط ایران و هند عمدتاً با فرهنگ و کتاب شروع شده است و خوشحالیم که در دوره جدید شکل‌گیری این روابط بتوانیم شکوه و عظمت گذشته روابط دو کشور را احیاء کنیم.

او افزود: در کنار روابط اقتصادی که آمار خوشحال کننده‌ای از آن وجود دارد؛ تلاش می‌کنیم به روابط فرهنگی بین دو کشور نیز عمق و وسعت بدهیم. روابط بین ایران و هند مبتنی بر محبت و دوستی است و این از گذشته وجود داشته است. زمانی شاعران و نویسندگان بسیاری بین ایران و هندوستان رفت و آمد داشتند که خود حکایت از این موضوع دارد.

 جوای سپس گفت: اکثر مردم دو کشور تاریخ خود را خوب می‌شناسد ولی متاسفانه جوانان اطلاعات کافی از آن ندارند. باید تلاش کنیم تا جوانان دو کشور از این تاریخ و گذشته خود اطلاعات لازم را کسب کنند.

معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه سخنان خود گفت: مبادله دانشجو، استاد و نویسندگان دو کشور می‌تواند کمک مهمی در توسعه گسترش روابط فرهنگی بین دو کشور باشد و این آمادگی در ما وجود دارد تا نوشته‌های نسل نو و جدید هند را در ایران منتشر کنیم و هم چنین این آمادگی در ما وجود دارد که آثار برجسته ایرانی را برای ترجمه به زبان سانسکریت معرفی کنیم.

جوادی در پایان سخنان خود گفت: یکی از راه‌های گسترش روابط بین دو کشور توریسم فرهنگی است. باید مکان و سایت‌های فرهنگی دو کشور را شناسایی کنیم تا گردشگری فرهنگی بین ایران و هند رواج یابد. امیدواریم بتوانیم از طریق همکاری در حوزه‌های هنر، سینما، تئاتر که ظرفیت‌های خوبی در هر دو کشور وجود دارد کمک قابل توجهی به اقتصاد فرهنگ  کنیم.

سینها پاتل – وزیر فرهنگ و توریسم هند – نیز در این نشست گفت: امسال هفتادمین سالگرد روابط ایران و هند است. امیدوارم روابط فرهنگی بین دو کشور به خاطر وجود شباهت‌های زبانی عمیق‌تر شود. کشور هند همواره به ایران به عنوان یک شریک خوب و یک همسایه دوست نگاه می‌کند که این باعث می‌شود روابط ما گسترده‌تر و عمیق‌تر شود.

او  در پایان سخنان خود گفت: فرصت‌های زیادی بین ایران و هند در خصوص توریسم و گردشگری وجود دارد که باید به آن توجه شود.

در پایان این نشست علی چگینی -سفیر ایران در هند-  نیز طی سخنانی گفت: مردم ایران زمانی که از هند صحبت می‌کنند تاریخ، تمدن، روابط و دوستی‌های بین دو کشور در ذهن آن‌ها تداعی می‌شود و به آن نگاه می‌کنند.  ما در هند غریب نیستیم و خوشبختانه اکنون شکل خاصی برای ارتباط و برقراری صنعت توریسم بین دو کشور وجود دارد.  امیدوارم تلاش‌هایی که صورت می‌گیرد باعث افزایش رونق صنعت توریسم و گردشگری در دو کشور شود.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید