امروز: دوشنبه, ۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 24 جماد أول 1446 | 2024-11-25
کد خبر: 332807 |
تاریخ انتشار : 14 دی 1398 - 10:16 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر یک سناتور آمریکایی با انتقاد از تصمیم ترامپ برای صدور دستور ترور سردار قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس گفت که به شهادت رساندن سلیمانی برابر با کشتن وزیر دفاع آمریکا است. به گزارش صلح خبر، کریس مورفی سناتور دموکرات آمریکایی در جمع خبرنگاران در ایالت کانکتیکت به انتقاد از […]

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر

یک سناتور آمریکایی با انتقاد از تصمیم ترامپ برای صدور دستور ترور سردار قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس گفت که به شهادت رساندن سلیمانی برابر با کشتن وزیر دفاع آمریکا است.

به گزارش صلح خبر، کریس مورفی سناتور دموکرات آمریکایی در جمع خبرنگاران در ایالت کانکتیکت به انتقاد از دستور دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا برای حمله به خودروی حامل سردار حاج قاسم سلیمانی در بامداد جمعه در بغداد که به شهادت او و همراهانش و جمعی از فرماندهان حشدالشعبی منجر شد، پرداخت.

بنابر گزارش پایگاه خبری واشنگتن فیری بیکن، مورفی در اظهارات خود گفت که کشتن ژنرال سلیمانی معادل ترور وزیر دفاع آمریکا توسط ایرانی‌ها است.

وی افزود: اکنون سوال این است که آیا دولت به این موضوع فکر کرده است که چگونه می‌خواهد پیامدهای  ناشی از چنین اقدام وحشتناکی را مدیریت کند. مشخص نیست که این اقدام ماهیت دفاعی داشته یا اعلام جنگ بوده است. اگر یک کشور خارجی وزیر دفاع ما را ترور کند، بدون تردید آن را اقدامی جنگی تلقی خواهیم کرد که مستلزم پاسخی مناسب است.

این سناتور همچنین خاطر نشان کرد که سردار سلیمانی در مقام یک شهید خطر بیشتری برای آمریکا به همراه دارد.

این اقدام دونالد ترامپ با واکنش تند بسیاری از مقامات آمریکایی و مخالفان او مواجه شده است که معتقدند رئیس جمهور کشورشان می‌تواند آغازگر جنگ با ایران باشد.

به گزارش صلح خبر، در پی شهادت سردار سلیمانی در عراق مجید تخت روانچی سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل در نامه‌ای به رئیس شورای امنیت و دبیرکل سازمان ملل، به شهادت رساندن وی را  اقدامی تروریستی و جنایتکارانه عنوان کرد و با اشاره به اقدام تروریستی نیروهای مسلح آمریکا در به شهادت رساندن سردار سلیمانی و همراهان وی در فرودگاه بین‌المللی بغداد، اعلام کرد: در سال های اخیر و بر اساس تعهدات بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران و قطعنامه های شورای امنیت در زمینه مبارزه با تروریسم، شهید قاسم سلیمانی نقش مهمی در کمک به مردم و دولت های برخی کشورهای منطقه، به درخواست آنها، در شکست دادن خطرناک‌ترین گروه‌های تروریستی مانند داعش و دیگر گروه های تروریستی تعیین شده توسط شورای امنیت سازمان ملل متحد داشت و مقامات کشورهای مذکور نیز به طور گسترده و مکرراً به این اقدامات شهید سلیمانی اذعان کرده بودند.

نماینده کشورمان در سازمان ملل با اشاره به اینکه این اقدام تروریستی بر اساس دستور مستقیم رئیس جمهور آمریکا صورت گرفته، تأکید کرد: این عمل یک اقدام جنایتکارانه و مصداق بارز تروریسم دولتی بوده و نقض فاحش اصول اساسی حقوق بین‌الملل، به ویژه اصول مصرح در منشور سازمان ملل متحد محسوب می‌شود و موجب مسئولیت بین‌المللی آمریکا است.

تخت روانچی همچنین در این نامه، اقدام آمریکا را غیر قانونی دانست و گفت که این کار، توخالی بودن ادعای این کشور مبنی بر مبارزه‌اش با تروریسم را آشکار می‌سازد و در واقع، آمریکا در حال جنگ  با کسانی است که با تروریست‌ها مبارزه می‌کنند.

وی ادامه داد: این سیاست ریاکارانه که مغایر با تعهدات بین‌المللی آمریکا در مبارزه با تروریسم، از جمله قطعنامه‌های شورای امنیت است، به طور جدی تلاش‌های منطقه‌ای و جهانی در مبارزه با تروریسم بین‌المللی را تضعیف می‌کند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید