امروز: شنبه, ۱۰ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: السبت 29 جماد أول 1446 | 2024-11-30
کد خبر: 281979 |
تاریخ انتشار : 04 خرداد 1398 - 16:56 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر دبیرخانه سومین دوسالانه جایزه ادبی «بوشهر» اسامی آثار راه‌یافته به مرحله پایانی این رویداد را اعلام کرد. به گزارش صلح خبر بر اساس خبر رسیده، فراخوان سومین دوسالانه جایزه ادبی بوشهر در بهمن ماه ۹۷ در سه بخش داستان (‌داستان منتشر نشده، مجموعه داستان چاپ‌شده و رمان)، شعر غیرکلاسیک […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

دبیرخانه سومین دوسالانه جایزه ادبی «بوشهر» اسامی آثار راه‌یافته به مرحله پایانی این رویداد را اعلام کرد.

به گزارش صلح خبر بر اساس خبر رسیده، فراخوان سومین دوسالانه جایزه ادبی بوشهر در بهمن ماه ۹۷ در سه بخش داستان (‌داستان منتشر نشده، مجموعه داستان چاپ‌شده و رمان)، شعر غیرکلاسیک (شعر منتشر نشده و مجموعه شعر منتشر شده) و بخش ویژه (آثاری که در فضای بومی بندر بوشهر و با موضوع خلیج فارس نوشته و یا سروده شده‌اند) از سوی دبیرخانه این رویداد واقع در سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری بندر بوشهر منتشر شد.

پس از پایان مهلت ارسال آثار، بیش از ۱۳۰۰ اثر به دبیرخانه این جایزه ارسال شد که این آثار از سوی هیأت داوران هر بخش مورد بررسی و داوری قرار گرفت.

بر اساس رأی هیأت داوری بخش داستان متشکل از “فرشته احمدی”، “محمدرضا صفدری”، “صمد طاهری”، “محمّد کشاورز” و “حسن محمودی”، ۲۶ اثر به مرحله پایانی راه یافتند.

این ۲۶ اثر عبارتند از: «افتاده بودم در گردنه حیران» از حسین لعل‌بذری، «آقای چنار با من ازدواج می‌کنید؟» نوشته میترا معینی، «آه، ای مامان» از احمد حسن‌زاده، «باران بمبئی» نوشته پیام یزدانجو، «برزخ» اثر حسین منصوری، «تبعید به بالکن‌ها» نوشته محمدعلی دستمالی، «جای خالی مار» از احسان نصرتی، «جغد برفی» از فاطمه مهرخان سالار، «جهنم به انتخاب خودم» از اسماعیل زرعی، «چند می‌گیری تا جزیره، ناخدا» از سید حسن رضوی، «حواس دیگر» اثر آذر بشیرزاده، «خاک زیر ناخن» اثر بهاره ارشدریاحی، «دوازده نت برای سکوت» از کیوان صادقی، «روی خط چشم» نوشته پیمان هوشمندزاده، «سر گذاشتن روی زانوی ابن سیرین» از حسین باقری، «سنگ یحیی» نوشته خسرو عباسی‌خودلان، «شکارچیان در برف» اثر نسیبه فضل‌اللهی، «شنیدن تمامی این زمزمه‌های گنگ» نوشته احمد دریانورد، «غبار صورتی» از نسترن مکارمی، «قلب نارنجی فرشته» اثر مرتضی برزگر، «قم رو بیشتر دوست داری یا نیویورک» نوشته راضیه مهدی‌زاده، «لطفا خیالت راخت نباشد» از نرگس نظیف، «متغیر منصور» از یعقوب یادعلی، «نائب قهرمان» از فرهاد خاکیان دهکردی، «هفت گنبد» نوشته محمد طلوعی و «همین امشب برمی‌گردیم» از پیمان اسماعیلی.

همچنین در بخش رمان ۲۰ اثر به مرحله نهایی راه یافتند: «اعترافات هولناک لاک‌پشت مرده» نوشته مرتضی برزگر، «آپارتمان معلق در شب» از محمود علی‌پور، «بند محکومین» نوشته کیهان خانجانی، «خاموش‌خانه» نوشته ساناز زمانی، «درازکش در ساعت خواب» از زهرا شاهی، «راهنمای مردن با گیاهان دارویی» از عطیه عطارزاده، «سیاوش اسم بهتری بود» نوشته لیلا صبوحی خامنه، «شب جاهلان» از منصور علیمرادی، «شب‌نشینی بعد از مراسم تدفین» از نسرین مکارمی، «شوراب» از کیوان ارزاقی، «غروبدار» نوشته سمیه مکیان، «موعود» از سیامک ایثاری، «ناتمامی» از زهرا عبدی، «نهنگی که یونس را خورد» از سعید محسنی، «ولی دیوانه‌وار» از شیوا ارسطویی، «هرس» از نسیم مرعشی، «عروس آب» از قاسم شکری، «همزاد» از قاسم شکری، «هیچ‌کس این زن را نمی‌شناسد» از ندا رسولی و «یک مناظره سیاسی کهن» از رامین سلیمانی.

در بخش شعر سومین دوسالانه جایزه ادبی بوشهر هم با رأی هیات‌داوران متشکل از “محمد آزرم”، “شمس آقاجانی”، “آتفه چهارمحالیان”، “خلیل درمنکی” و “شهریار وقفی‌پور”، ۴۴ اثر به مرحله پایانی راه یافت.

آثار راه یافته به مرحله پایانی در بخش شعر به این شرح است: «اتوبان» سروده علیرضا قاسمیان‌خمسه، «ارتفاع کلمات» سروده امیر مهدی، «از تو چیزی که تشنه‌ام» از ابوالفضل پاشا، «است» سروده محمدرضا طاهرنسب، «اسفندیاری در چشم چپ» از آنا رضایی، «این هیچ دنباله‌دار» از فرزاد آبادی، «آفتابه شاد» از محمدرضا طاهرنسب، «آن حیوان» سروده مازیار نیستانی، «آوازها در مفاصل انگشت‌ها» از زهرا معماریانی، «باران نقاب» از شیماسادات میراکبری، «برکه‌های بی‌ماهی» از الهام صادقی، «پروردگار ایران را به خاطر بسپار» از کورش کرم‌پور، «ترافیک فرشته» از آرش شفاعی، «تیمارستان کبک دری» از قارن سوادکوهی، «جمهوری برزخ» از مظاهر شهامت، «چرخ کاترین» از زهرا زمان، «حق تیر به سگ‌های خانگی» از آناهیتا رضایی، «خاکستری معلق» از زینب ممبینی، «خر» از زهرا آزادی‌کیا، «خونم را به هواخوری بردم» از سمیرا چراغ‌پور، «در آرامش پوسیده» از مسعود ضرغامیان، «درختی که حرف نمی‌زند» از مهدی حاتمی، «دری به دایره‌های گچ» از مظاهر شهامت، «دریا دارد آب می‌رود» از داود سوران، «دیوار اتاق همینگوی» از سجاد بهارلو، «روزه سکوت» از سهیل نصرتی، «سایه‌ای بدون بدن» از علیرضا کاهد، «سرزمین سنگ‌پشت‌ها» از ساجد فضل‌زاده، «سوءظن» از مهران شفیعی، «شاید شبیه زنان» از سیما منصوری، «عصرگرد و خاکسپاری من» از فراز بهزادی، «فاطمه خوشبخت» از رحمت غلامی، «فرشته‌هایی از فلز» از محمدرضا براری، «قسمتی که دیده نمی‌شود» از ارسلان جوانبخت، «لب‌خوانی چشم‌هایت» از روجا چمنکار، «مادرم پیامبری بود» از تارا محمد صالحی، «مردن با پایان باز» از ساناز داودزاده‌فر، «مرگ آدم را زیباتر می‌کند» از آریا معصومی، «مکعبی از کلمات» از پرویز گرواند، «ممکن مگر از کدام» از ابوالفضل پاشا، «میدان ساعت» از مهدی دهقان، «نامه‌هایی از کازابلانکا» از شهریار بزرگمهر، «نقشه فرار» از محمد عسکری ساج و «نمی‌توانم بمیرم» از پریا تفنگ‌ساز.

مراسم پایانی سومین دوسالانه جایزه ادبی بوشهر به همت سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری بندر بوشهر از ۱۹ تا ۲۳ خردادماه سال جاری با اجرای برنامه‌هایی از جمله برگزاری کارگاه‌های تخصصی ادبی با حضور استادان و چهره‌های ملی به مدت پنج روز در بوشهر برگزار می‌شود. برگزیدگان این دوره از جشنواره نیز ۲۳ خردادماه در مراسمی معرفی و تجلیل می‌شوند.


انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید