به گزارش صلح خبر و به نقل از اتاق بازرگانی اصفهان، برات کریمی در نشست مشترک با هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی، با اشاره به اینکه اقتصاد کشور، اقتصادی بانک محور است، اظهار کرد: ۹۰ درصد تأمین مالی واحدهای تولیدی و بنگاههای اقتصادی از طریق نظام بانکی انجام میشود.
وی، بانکها و فعالان اقتصادی را دو بخش مهم هر اقتصاد عنوان کرد و افزود: در شرایطی که ۴۰ درصد از منابع نظام بانکی کشور فریز شده است، بانکها نمیتوانند تأمین مالی بنگاهها را به راحتی انجام دهند.
کریمی تصریح کرد: بانک و فعالان اقتصادی نباید در مقابل هم باشند بلکه در کنار هم میتوانند رشد اقتصادی برای کشور ایجاد کنند.
وی، استان اصفهان را استانی صنعتی و توانمند در عرصه اقتصادی برشمرد و گفت: استان اصفهان پس از تهران دومین تأمین کننده منابع مالی این بانک است و میزان معوقات بانک ملی در استان اصفهان پایینتر از سایر استانها است.
کریمی خواستار تجدید نظر در برخورد دستگاههای نظارتی با مدیران بانکها شد و گفت: جسارت مدیران بانکی در ارائه خدمات به واحدهای تولیدی در اثر این برخوردها پایین میآید و نتیجه آن میشود که تأمین مالی این واحدها با چالش روبرو میشود.
وی خواستار استفاده از ظرفیت lC داخلی توسط بنگاههای اقتصادی شد و گفت: بانک ملی تلاش میکند که صدور ضمانت نامههای بانکی در اسرع وقت در اختیار متقاضیان قرار گیرد.
رئیس اتاق بازرگانی اصفهان نیز در این نشست، اظهار کرد: تأمین مالی از بانکها یکی از مؤلفههای مهم و اثرگذار محیط کسب و کار است و نقش مؤثری در تولید و اشتغال زایی دارد.
مسعود گلشیرازی، تأمین مالی را یکی از چالشهای جدی فعالان اقتصادی استان اصفهان برشمرد و گفت: در شرایط کنونی بانکها در کنار واحدهای تولیدی میتوانند نقش مؤثری در بهبود فضای کسب و کار داشته باشند.
گلشیرازی خواستار افزایش اختیارات سرپرستی بانک ملی در استانها شد و افزود: افزایش اختیارات در ارائه تسهیلات در کنار کنترل داخلی میتواند فضای کسب و کار را بهبود بخشد.
وی با اشاره به رتبه استان اصفهان در پایش ملی کسب و کار گفت: با وجود ظرفیتها و پتانسیلها، استان جایگاه مناسبی در این جدول ندارد.
انتهای پیام