امروز: سه شنبه, ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 13 شعبان 1446 | 2025-02-11
کد خبر: 273942 |
تاریخ انتشار : 01 اردیبهشت 1398 - 16:50 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: آرزوی ما این بود که بیمارستان علوی از بیمارستان‌های بزرگ و ممتاز باشد تا ارائه خدمت سریعتر انجام شود، شاید در آینده این آرزو تحقق یابد. به گزارش صلح خبر، محمدرضا دارابی امروز در مراسم افتتاح بخش‌های جدیدالتاسیس بیمارستان فوق تخصصی جراحی عروق […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: آرزوی ما این بود که بیمارستان علوی از بیمارستان‌های بزرگ و ممتاز باشد تا ارائه خدمت سریعتر انجام شود، شاید در آینده این آرزو تحقق یابد.

به گزارش صلح خبر، محمدرضا دارابی امروز در مراسم افتتاح بخش‌های جدیدالتاسیس بیمارستان فوق تخصصی جراحی عروق علوی شامل آنژیوگرافی، آنژیوپلاستی، عروق محیطی، تخت‌های ممتاز و BICU اظهار کرد: بیمارستان علوی یکی از بیمارستان‌هایی است که خصوصیت ویژه‌ای نسبت به سایر بیمارستان‌های تک تخصصی ما دارد و آن هم این است که تنها بیمارستان جراحی عروق منطقه شرق کشور به اضافه استان‌های جنوب شرقی و بخش‌هایی از شمال کشور است.

وی ادامه داد: این بیمارستان با جمعیت اقل که شامل حدود ۶ نفر از متخصصین این رشته است، استان‌های خراسان رضوی، خراسان شمالی، خراسان جنوبی، گلستان، سمنان و سیستان و بلوچستان را پوشش می‌دهد. شاید این خدمت در سایر بیمارستان‌های تک تخصصی ما نباشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد یادآور شد: در خراسان رضوی و مشهد چند بیمارستان تخصصی داریم که این بیمارستان‌ها شامل علوی، ام‌البنین،ابن‌سینا و بیمارستان چشم پزشکی خاتم‌الانبیا است.

دارابی با اشاره به اینکه «در مشهد تمام بیمارستان‌ها نیاز به خدمات بیمارستان علوی دارد»، گفت: این ویژگی مسئولیت عزیزان را در جراحی عروق چند برابر می‌کند.

انتظار ما این است هر جا بیمارستان‌های ما نیاز به حضور این متخصصان داشته باشند در تمام زمان‌ها بتوانند حضور پیدا کنند. 

وی افزود: طبیعتا چنین بیمارستانی باید هم به لحاظ امکانات فیزیکی و هم تجهیزات وضعیت خوبی داشته باشد. این بیمارستان باید بالای صد تخت‌خوابی باشد اما امکانات ما فعلا در همین حد است. آرزوی ما این بود که بیمارستان علوی از بیمارستان‌های بزرگ باشد تا ارائه خدمت سریعتر انجام شود. شاید در آینده این آرزو برآورده شود. بیمارستان امداد و نجات در جنوب مشهد در دست احداث است که از اعتبارات دفتر مقام معظم رهبری، مشارکت وزارت بهداشت و دانشگاه ساخته می‌شود. اگر این بیمارستان ساخته شود فضای مناسبی برای مرکز تروما و بیمارستان جراحی عروق خواهد بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطرنشان کرد: زمانی که ما دانش‌آموز بودیم انشای علم بهتر است یا ثروت را به ما می‌گفتند، برخی علم و برخی ثروت را انتخاب می‌کردند. اما امروز معتقدیم هم علم خوب است هم ثروت؛ به شرطی که در خدمت مردم باشد. علمی که در خدمت مردم باشد نافذ است. سلامتی مقوله‌ای است که همه به آن نیاز دارند و  افراد باید زمان علم سلامت را بپردازند. اعتقاد داریم بیمارستان‌هایی که ترکیب علم و ثروت است، علم را ما دانشگاهیان ببریم و ثروت را خیرین ببرند و نیاز مردم را برطرف کنیم. این ثروت و علم هم برکت و هم خدمت دارند.

دارابی ادامه داد: دولت خیلی دوست دارد خدمت کند و امکانات خوبی به مردم بدهد اما حوزه سلامت حوزه بسیار گسترده و پرهزینه‌ای در ساخت فضاها، تجهیزات و تامین نیروی انسانی است. متخصص جراحی عروق حدود سی و چهار سال از عمرش را زحمت می‌کشد تا متخصص شود.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید