امروز: دوشنبه, ۳ دی ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 22 جماد ثاني 1446 | 2024-12-23
کد خبر: 273145 |
تاریخ انتشار : 29 فروردین 1398 - 11:19 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر “دومین کنفرانس بین‌المللی مخابرات نوری بیسیم غرب آسیا (OWC) “، هفتم و  هشتم اردیبهشت ماه امسال به میزبانی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود. به گزارش صلح خبر، دکتر سید محمدسجاد صدوق، دبیر علمی کنفرانس با اعلام این خبر افزود: دومین کنفرانس بین‌المللی بیسیم نوری غرب آسیا با حضور پژوهشگران […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

“دومین کنفرانس بین‌المللی مخابرات نوری بیسیم غرب آسیا (OWC) “، هفتم و  هشتم اردیبهشت ماه امسال به میزبانی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود.

به گزارش صلح خبر، دکتر سید محمدسجاد صدوق، دبیر علمی کنفرانس با اعلام این خبر افزود: دومین کنفرانس بین‌المللی بیسیم نوری غرب آسیا با حضور پژوهشگران تراز اول ملی و بین‌المللی به‌منظور تبادل آخرین یافته‌های پژوهشی در حوزه مهندسی مخابرات نوری بیسیم به میزبانی دانشکده مهندسی برق دانشگاه شهید بهشتی و با مشارکت دبیرخانه دائمی این کنفرانس که در دانشگاه Northumbria کشور انگلستان مستقر است، برگزار خواهد شد.

صدوق با اشاره به اهمیت برگزاری این کنفرانس گفت: استفاده از نور مرئی و نامرئی در انتقال داده‌های مخابراتی یکی از فناوری‌های نوظهور و آینده‌دار در مهندسی مخابرات است که در آینده‌ای نزدیک محصولات آن به بازار عرضه خواهد شد؛ این رویداد مهم علمی بین‌المللی، فرصتی است تا آخرین یافته‌های مرتبط با مخابرات نوری بیسیم در قالب مقاله و سخنرانی‌ها مطرح و با دانش‌پژوهان این حوزه علمی به اشتراک گذاشته شود.

دبیرعلمی کنفرانس افزود: گردآوری محققان و توسعه‌دهندگان نرم‌افزاری و سخت‌افزاری در تمامی زمینه‌های مرتبط با فناوری OWC از دانشگاه‌ها و مراکز صنعتی برای ارائه، به اشتراک‌گذاری و بحث و تبادل‌نظر در مورد آخرین یافته‌های تحقیقاتی از اهداف دومین همایش غرب آسیا در مخابرات بیسیم نوری است.

صدوق، با اشاره به سابقه برگزاری کنفرانس گفت: نخستین کنفرانس مخابرات نوری بیسیم غرب آسیا اردیبهشت ۱۳۹۶ به میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد، با توجه با حضور موفق و چشمگیر استادان و دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید بهشتی در این کنفرانس و با عنایت به قابلیت‌ها و ظرفیت‌های دانشگاه، پیشنهاد میزبانی دانشگاه شهید بهشتی به کمیته هادی کنفرانس مخابرات نوری بیسیم غرب آسیا ارسال شد و پس از بررسی‌ها و بازدیدهای کمیته مذکور از زیرساخت‌های دانشگاه، میزبانی کنفرانس دوم در یک فضای رقابتی با سایر دانشگاه‌های متقاضی به دانشگاه شهید بهشتی سپرده شد.

دبیر علمی کنفرانس، در خصوص تعداد مقالات واصل شده به دبیرخانه دومین کنفرانس منطقه‌ای مخابرات نوری بیسیم گفت: قریب ۶۰ مقاله تخصصی به دبیرخانه کنفرانس ارسال‌شده است که پس از داوری، ۲۰ مقاله به‌صورت شفاهی و در قالب چهار نشست تخصصی و ۱۶ مقاله به‌صورت پوستر ارائه خواهند شد.

صدوق با برشمردن ویژگی‌های کنفرانس دوم تاکید کرد: مقالات ارائه شده در این کنفرانس در “پایگاه استنادی انجمن مهندسان برق و الکترونیک جهان IEEE” نمایه خواهند شد. پایگاه مذکور یکی از معتبرترین پایگاه‌های استنادی مهندسی حوزه برق، الکترونیک، فوتونیک و لیزر است که استانداردها و ضوابط سختگیرانه‌ای برای نمایه کردن مقالات ارائه شده در کنفرانس را دارد و بی تردید نمایه شدن یافته‌های کنفرانس دوم در این پایگاه استنادی بر اعتبار این رویداد علمی خواهد افزود.

دبیر علمی این کنفرانس تأکید کرد: کمیته علمی دومین کنفرانس بین‌المللی مخابرات نوری بیسیم غرب آسیا، متشکل از مشهورترین استادان و محققان پیش‌رو در حوزه مخابرات بیسیم نوری (OWC) از معتبرترین دانشگاه‌های دنیا هستند؛ دو سخنران کلیدی از کشورهای اسپانیا و ژاپن و چهار سخنران مدعو از دانشگاه‌های معتبر انگلستان، پرتغال و یونان آخرین یافته‌های تحقیقاتی را ارائه خواهند داد، برگزاری نشست‌های تخصصی متشکل از صاحب‌نظران ملی و بین‌المللی حوزه صنعت و دانشگاه و نمایشگاه‌های تخصصی از بخش صنعت مرتبط با سیستم‌های مخابرات نوری و الکترونیک نوری از بخش‌های مهم کنفرانس مذکور خواهد بود.

صدوق افزود: حرکت به سمت فراکانس‌های بالاتر از امواج مغناطیسی و استفاده از نور برای ارسال اطلاعات، یکی از روش های آینده‌دار و نوظهور در مهندسی مخابرات است. پیش از این، روشنایی مهم‌ترین کاربرد نور بود، اما در فناوری مخابرات بیسیم نوری (OWC) که موضوع این کنفرانس است، جابه جایی داده از طریق نور بدون هیچ مداخله فیزیکی صورت خواهد گرفت، به بیان ساده‌تر در این روش چراغ‌ها به یک فرستنده مخابراتی تبدیل خواهند شد.

وی، بالا بودن نرخ ارسال اطلاعات و پهنای باند بسیار وسیع، عدم نیاز به مجوز از سازمان‌های نظارتی برای استفاده، امنیت بالا در برابر هک و شنود و عدم تداخل با فرکانس‌های رادیویی و غیره، عدم تاثیر بر بدن انسان و قابلیت استفاده در فضاها و مکان‌های پرمخاطره مانند بیمارستان‌ها و داخل هواپیماها را از مهم‌ترین قابلیت‌ها و ویژگی‌های مخابرات بیسیم نسل پنجم (G۵) عنوان کرد.

دبیر علمی کنفرانس خاطرنشان کرد: مخابرات بیسیم نوری (OWC) یکی از فناوری‌های بسیار جذاب است که در نسل‌های آینده سیستم‌های مخابراتی شاهد آن خواهیم بود و دیری نخواهد پایید که تلفن‌های همراه، تبلت‌ها و رایانه‌های شخصی گیرنده‌ها و فتو دِتکورها از طریق نور بتوانند داده‌ها را دریافت کنند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید