امروز: یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 23 جماد أول 1446 | 2024-11-24
کد خبر: 261815 |
تاریخ انتشار : 13 اسفند 1397 - 16:49 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر یک رسانه روسی مدعی شد روسیه، برزیل، هند، چین و آفریقای جنوبی به دنبال راه اندازی سیستم پرداخت مستقل از سیستم های اروپایی و امریکایی هستند. به گزارش صلح خبر به نقل از ایزوستیا، صندوق سرمایه‌گذاری مستقیم روسیه اعلام کرده است کشورهای عضو گروه بریکس در نظر دارند کیف […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

یک رسانه روسی مدعی شد روسیه، برزیل، هند، چین و آفریقای جنوبی به دنبال راه اندازی سیستم پرداخت مستقل از سیستم های اروپایی و امریکایی هستند.

به گزارش صلح خبر به نقل از ایزوستیا، صندوق سرمایه‌گذاری مستقیم روسیه اعلام کرده است کشورهای عضو گروه بریکس در نظر دارند کیف پول الکترونیکی مخصوصی را ایجاد کنند تا سیستم‌های پرداخت بانکی خود را با یکدیگر یک‌پارچه کنند. در حال حاضر صندوق ثروت روسیه در حال مدیریت این پروژه با همکاری شرکت‌هایی از هند و چین است.

این سرویس پرداختی مشابه سرویس پرداختی “اپل پی” و “سامسونگ پی” است که به کاربران اجازه می‌دهد از طریق تلفن‌های هوشمند خود پرداخت را بدون توجه به نوع ارز حساب مشتری انجام دهند. قرار است یک فضای ابری مخصوص، سیستم‌های پرداخت کشورهای بریکس را به یکدیگر متصل کند.

انتظار می‌رود نسخه آزمایشی این سیستم در آفریقای جنوبی که سال ۲۰۱۰ میلادی به این گروه پیوست عملیاتی شود. معاون رئیس صندوق سرمایه گذاری مستقیم روسیه در همین رابطه گفت: سیستم پرداختی مخصوص بریکس می‌تواند به نحو مؤثری، وابستگی کشورهای عضو به سیستم‌های پرداخت غربی را کاهش دهد، مسأله‌ای که به خاطر تنش‌های ژئوپلتیکی اخیر بسیار مهم است.

رئیس اتاق بازرگانی روسیه با اشاره به اهمیت توسعه این مکانیسم پرداختی گفت که این مساله با توجه به نوسانات بازارهای مالی مسأله‌ای حیاتی برای اعضا است.

در حال حاضر بانک‌های مرکزی کشورهای عضو گروه بریکس، سازمان شانگهای و اتحادیه اوراسیا در حال کار بر روی توسعه سیستم پرداخت هستند. در حال حاضر کشورهای روسیه، چین، هند و برزیل هر کدام دارای سیستم‌های پرداخت مستقل از یکدیگر و مخصوص به خود هستند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید