امروز: یکشنبه, ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 11 شعبان 1446 | 2025-02-09
کد خبر: 261787 |
تاریخ انتشار : 13 اسفند 1397 - 14:32 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر دبیر کل سازمان ملل متحد با بیان اینکه بیش از سه میلیارد انسان برای غذا و معیشت به تنوع زیستی دریایی و ساحلی وابسته هستند، از افزایش مقررات درباره گونه‌های دریایی و ایجاد چهارچوب تنوع زیستی جهانی در سال ۲۰۲۰ خبر داد. به گزارش صلح خبر، «آنتونیو گوترش» دبیر […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

دبیر کل سازمان ملل متحد با بیان اینکه بیش از سه میلیارد انسان برای غذا و معیشت به تنوع زیستی دریایی و ساحلی وابسته هستند، از افزایش مقررات درباره گونه‌های دریایی و ایجاد چهارچوب تنوع زیستی جهانی در سال ۲۰۲۰ خبر داد.

به گزارش صلح خبر، «آنتونیو گوترش» دبیر کل سازمان ملل متحد همزمان با ۱۲ اسفند و روز جهانی حیات وحش در پیامی ضمن اعلام این واقعیت که بیش از سه میلیارد انسان برای غذا و معیشت به تنوع زیستی دریایی و ساحلی وابسته هستند، از افزایش مقررات درباره گونه‌های دریایی و ایجاد چهارچوب تنوع زیستی جهانی در سال ۲۰۲۰ خبر داد.

در پیام دبیر کل سازمان ملل متحد آمده‌است: پلانکتون‌ها جو را با اکسیژن غنی سازی می‌کنند و بیش از سه میلیارد انسان برای غذا و معیشت به تنوع زیستی دریایی و ساحلی وابسته هستند. برآوردها حاکی از آن است که منابع دریایی، ساحلی و صنایع مورد حمایت آن‌ها دست‌کم ارزشی معادل سه تریلیون دلار در سال دارند که حدود پنج درصد از تولید ناخالص داخلی جهان است.  

به گفته آنتونیو گوترش، مدیریت پایدار و حفاظت از زیست بوم دریایی و ساحلی از اهداف توسعه پایدار  به حساب می‌آیند.  امروزه، حیات اقیانوس‌ها از تغییرات اقلیمی تا آلودگی، نابودی زیستگاه‌های ساحلی و استفاده بیش از حد از گونه‌های دریایی تحت فشار شدید قرار دارند. حدود یک سوم ذخایر ماهی‌های تجاری بیش از حد صید می‌شوند و بسیاری از گونه‌های دیگر از آلباتروس‌ها تا لاک‌پشت‌ها به علت استفاده ناپایدار از منابع اقیانوس‌ها در معرض خطر هستند.

به گزارش صلح خبر به نقل از سایت اطلاع رسانی سازمان ملل متحد، دبیر کل سازمان ملل با بیان اینکه راهکارهایی در این رابطه مطرح شده‌است، اظهار داشت: به عنوان مثال در  نقاطی که ماهیگیری مدیریت می‌شود، امکان احیای اکثر ذخایر ماهی وجود دارد. همچنین کنوانسیون تنوع بیولوژیکی در تلاش برای ایجاد چهارچوب تنوع زیستی جهانی پس از سال ۲۰۲۰ است.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید