امروز: یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 23 جماد أول 1446 | 2024-11-24
کد خبر: 254841 |
تاریخ انتشار : 16 بهمن 1397 - 4:34 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله ورزشی صلح خبر مسئول کمیته مجوز حرفه‌ای سازمان لیگ درباره سرنوشت مالکیت مشترک دو باشگاه تراکتورسازی و ماشین سازی توضیح داد. سهیل مهدی، مسئول کمیته مجوز حرفه‌ای سازمان لیگ در گفت‌وگو با صلح خبر، درباره وضعیت مالکیتی تراکتورسازی و ماشین‌سازی تبریز اظهار کرد: آن‌ها در حال حاضر در حال ارسال مدارکشان هستند […]

به گزارش مجله ورزشی صلح خبر

مسئول کمیته مجوز حرفه‌ای سازمان لیگ درباره سرنوشت مالکیت مشترک دو باشگاه تراکتورسازی و ماشین سازی توضیح داد.

سهیل مهدی، مسئول کمیته مجوز حرفه‌ای سازمان لیگ در گفت‌وگو با صلح خبر، درباره وضعیت مالکیتی تراکتورسازی و ماشین‌سازی تبریز اظهار کرد: آن‌ها در حال حاضر در حال ارسال مدارکشان هستند و هنوز مدارک مالکیتی آن‌ها به من نرسیده است. البته می‌دانم که به لحاظ شرکتی از هم جدا شده‌اند؛ همانند کاری که در مورد تیم‌های داماش رخ داد یا تیم‌های نفتی مانند نفت مسجد سلیمان و پارس جنوبی که زیر نظر شرکت‌های مجزا هستند. همچنین تیم‌های فولادی، یعنی فولاد مبارکه سپاهان و فولاد خوزستان به این شکل مالک دارند. فکر می‌کنم در مورد تراکتورسازی و ماشین‌سازی هم چنین اتفاقی رخ داده است.

او در پاسخ به این سوال که آیا این که مالک دو شرکت مجزا یک نفر باشد، مشکل‌ساز نیست، گفت: در حال حاضر مالک این دو باشگاه، دو شرکت هستند نه یک فرد. شرکت‌ها نباید هیات رئیسه و سهام یکسان داشته باشند و باید کاملا مجزا باشند. این دو شرکت هم مجزا هستند، البته هنوز مدارک این شرکت‌ها به دست من نرسیده است.

به گزارش صلح خبر،‌ این اظهارات مسئول کمیته مجوز حرفه‌ای سازمان لیگ در حالی انجام شده که او ۲۴ مرداد ۹۷ هم از ارسال مدارک از سوی دو باشگاه ماشین‌سازی و تراکتورسازی خبر داده بود اما آن زمان مدارک آن‌ها ناقص بوده است. او در گفت‌وگویی که مرداد ماه با صلح خبر داشت، گفته بود: “باشگاه گسترش فولاد یکسری مدارک برای ما ارسال کرده که توسط نماینده حقوقی سازمان لیگ بررسی شده است. نواقصی در این مدارک وجود دارد که ما از آن‌ها خواستیم مدارک تکمیلی را بفرستند. این پرونده در مرحله بررسی و نتیجه‌گیری است. اگر مدارک تکمیلی از سوی باشگاه گسترش فولاد ارسال شود، نتیجه اعلام می‌شود. با توجه به سابقه دو باشگاه تراکتورسازی و گسترش فولاد که مردمی هستند، به این دو باشگاه کمک می‌کنیم که در مسیر قانونی قرار بگیرند تا نه لیگ متضرر شود و نه باشگاه‌ها. امیدواریم همکاری‌های لازم از سوی آن‌ها صورت گیرد.”

مهدی همچنین در آن تاریخ در پاسخ به این سوال که آیا اکنون مالک گسترش فولاد، فردی به غیر از محمدرضا زنوزی، مالک باشگاه تراکتورسازی است، گفت: “مدارکی که به سازمان لیگ ارسال شده،‌ حاکی از تغییر مالک گسترش فولاد است اما این مدارک کافی نیست. مدارک تکمیلی لازم است تا درباره این باشگاه نظر دهیم.”

با این اوصاف، موضوع واضح این است که مسئولان سازمان لیگ در چند ماهی که از آغاز لیگ عالی گذشته است، در مواجهه با بحث مالکیت مشترک محمدرضا زنوزی در دو باشگاه تراکتورسازی و ماشین سازی منفعلانه عمل کرده است.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید