امروز: شنبه, ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 10 شعبان 1446 | 2025-02-08
کد خبر: 228688 |
تاریخ انتشار : 24 فروردین 1397 - 4:54 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان با بیان این که برای سال ۹۷ حدود ۱۵۰ میلیون دلار برای مقابله با ریزگردها پیش‌بینی شده است، گفت: آثار و تبعات پدیده ریزگردها باعث مهاجرت و تحت تاثیر قرار گرفتن تولید و اشتغال خوزستان شده و همه بخش‌ها را درگیر کرده است و […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

image.png

مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان با بیان این که برای سال ۹۷ حدود ۱۵۰ میلیون دلار برای مقابله با ریزگردها پیش‌بینی شده است، گفت: آثار و تبعات پدیده ریزگردها باعث مهاجرت و تحت تاثیر قرار گرفتن تولید و اشتغال خوزستان شده و همه بخش‌ها را درگیر کرده است و در این زمینه برای حل مشکلات باید همه به میدان بیایند.

به گزارش صلح خبر، احمدرضا لاهیجان‌زاده در جلسه شورای اداری استان خوزستان اظهار کرد: حدود دو سه ماه پیش بود که دکتر کلانتری، رییس سازمان حفاظت محیط زیست و پس از آن دکتر شریعتی، استاندار خوزستان در تماسی به من اعلام کردند که فردی هست که به صورت رایگان حدود ۱۰۰ هزار اصله نهال نخل را در اختیار استان خوزستان قرار داده است تا در هر منطقه‌ای که مد نظر است، این نهال‌ها کشت شود.

وی افزود: استاندار خوزستان بسیار پیگیر این مساله بودند تا این اتفاق در استان رخ دهد و در اسفند ماه بود که ۸۵ هزار اصله از این نهال ها به خوزستان تحویل داده شد و قرار است ۱۵ هزار اصله نهال دیگر نیز تا پایان آبان یا آذرماه امسال تحویل داده شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان تصریح کرد: ۳۵۰ هزار هکتار کانون رسی در استان خوزستان وجود دارد و تقریبا معادل همین میزان نیز کانونهای فرسایشی با منشاء شن و ماسه داریم که باید در آن کانون‌ها فعالیت صورت بگیرد.

لاهیجان‌زاده عنوان کرد: سال گذشته اعتبار خوبی برای مقابله با ریزگردها به خوزستان داده شد و برای سال ۹۷ نیز حدود ۱۵۰ میلیون دلار پیش‌بینی شده است.

وی ادامه داد: در سال‌های گذشته اگر در ارتباط با خشک شدن تالاب هور العظیم صحبت می‌کردیم، همه فکر می کردند که مشکل خشک شدن این تالاب‌ها مربوط به سازمان حفاظت محیط زیست است. اکنون نیز برخی تصور می کنند که وقتی صحبت از کانون ریزگردها می شود، مشکل به سازمان حفاظت محیط زیست، مجموعه منابع طبیعی یا استانداری باز می‌گردد اما آثار و تبعات ریزگردها باعث مهاجرت و تحت تاثیر قرار گرفتن تولید و اشتغال استان خوزستان شده و همه بخش‌ها را درگیر کرده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان با بیان این که در بحث مقابله با ریزگردها همه باید به میدان بیایند، اظهار کرد: ما نباید انتظار داشته باشیم که دولت به تنهایی مشکل همه ۷۰۰ هزار هکتار کانون ریزگردها در خوزستان و کانون‌های ریزگرد آینده را حل کند بلکه همه باید در این زمینه به میدان بیایند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید