به گزارش مجله آشپزی صلح خبر آشپزی با مهمت گورش، آشپز ترکیه ای ماهنامه سفره ایرانی: مهمت گورش (Mehmet Gurs) در 13 سپتامبر 1969 در فنلاند از پدری ترکیه ای و مادر سوئدی- فنلاندی به دنیا آمد و در استکهلم و استانبول بزرگ شد. گورش هشت سال را به آموزش و کار به عنوان شف […]
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر
آشپزی با مهمت گورش، آشپز ترکیه ای
ماهنامه سفره ایرانی: مهمت گورش (Mehmet Gurs) در 13 سپتامبر 1969 در فنلاند از پدری ترکیه ای و مادر سوئدی- فنلاندی به دنیا آمد و در استکهلم و استانبول بزرگ شد. گورش هشت سال را به آموزش و کار به عنوان شف (سرآشپز) در ایالات متحده آمریکا گذارند. او در دهه 1990 به ترکیه بازگشت و به کار خود در آنجا ادامه داد. او در حال حاضر یکی از شف های سرشناس ترکیه، رستوران دار و شخصیت تلویزیونی مشهوری است. این سرآشپز معروف در اینجا طرز تهیه دو غذای خوشمزه را به شما عزیزان آموزش می دهد.
نانک با رویه گوشت
مواد لازم:
- گوشت چرخ کرده: 300 گرم
- پیاز: یک عدد
- فلفل دلمه ای: 2 عدد
- فلفل سبز: یک عدد
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
- فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
- خمیر هزارلا: به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. پیاز، فلفل دلمه ای ها و فلفل سبز را در غذاساز یا مخلوط کن با هم به خوبی مخلوط کنید.
2. سپس در ظرف مناسبی با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید.
3. نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز اضافه کنید. مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید.
4. خمیر هزارلا را به ابعاد مربعی کوچک برش داده و در سینی فر پوشیده با کاغذ روغنی بچبنید.
5. مخلوط گوشت را روی برش های خمیر پخش کنید.
6. آنها را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید.
7. سپس سرو کنید.
خوراک گوشت و سبزیجات
میزان سرو: 4 نفر
مواد لازم:
- گوشت گوسفندی (خردشده): 500 گرم
- دمبه: 100 گرم
- بادنجان: 2 عدد
- سیب زمینی (خرد شده): یک عدد
- پیاز (خرد شده): 2 عدد
- فلفل سبز (خرد شده): 4 عدد
- فلفل قرمز (خرد شده): 2 عدد
- گوجه فرنگی (نگینی خرد شده): 2 عدد
- سیر: 4 الی 5 حبه
- رب گوجه فرنگی: یک ق س
- روغن: 45 گرم
- آب: به مقدار لازم
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
- فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. بادنجان ها را پوست کنده و خرد کنید.
2. آنها را به مدت 15 دقیقه در آب و نمک قرار دهید تا تلخی شان گرفته شود.
3. سیب زمینی را پوست کنده و درشت خرد کنید.
4. پیاز، فلفل سبز و فلفل قرمز را خرد کنید.
5. سبزیجات خرد شده را به همراه سیر و رب گوجه فرنگی در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید و نمک و فلفل سیاه و قرمز بزنید.
6. گوشت و دمبه را در یک ظرف فر (اندازه متوسط) قراردهید.
7. مخلوط سبزیجات را روی آنها بریزید.
8. گوجه فرنگی نگینی خرد شده را اضافه کنید.
9. روغن و مقداری آب (حدود یک پیمانه یا بیشتر) روی آن بریزید.
10. روی ظرف را ابتدا با کاغذ روغنی و سپس با فویل آلومینیومی بپوشانید و به مدت یک ساعت در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید.
11. پس از گذشت این زمان کاغذ روغنی و فویل را برداشته و 5 دقیقه دیگر به پخت مواد در فر ادامه دهید.
12. سپس سرو کنید.
منبع : Bartarinha
اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.
اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.
منبع خبر (تحریریه ) است
و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن
هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را
به شماره 300078 پیامک
بفرمایید.
به اشتراک بگذارید:
لینک کوتاه خبر:
https://solhkhabar.ir/?p=214019
×
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.