امروز: پنجشنبه, ۸ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الخميس 27 جماد أول 1446 | 2024-11-28
کد خبر: 152735 |
تاریخ انتشار : 01 خرداد 1396 - 17:28 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله محیط زیست پایگاه صلح خبر ؛ به گزارش ایسنا، اصغر محمدی فاضل – عضو گروه تدوین سند راهبردها و برنامه اقدام ملی حفاظت از تنوع زیستی- در مراسم بزرگداشت روز جهانی تنوع زیستی گفت: بازنگری در اهداف راهبردی حفاظت از تنوع زیستی در جمهوری اسلامی ایران با همکاری نهادها و سازمان‌های مربوطه از جمله […]

به گزارش مجله محیط زیست پایگاه صلح خبر ؛

به گزارش ایسنا، اصغر محمدی فاضل – عضو گروه تدوین سند راهبردها و برنامه اقدام ملی حفاظت از تنوع زیستی- در مراسم بزرگداشت روز جهانی تنوع زیستی گفت: بازنگری در اهداف راهبردی حفاظت از تنوع زیستی در جمهوری اسلامی ایران با همکاری نهادها و سازمان‌های مربوطه از جمله سازمان‌های محیط زیست،‌جنگل‌ها و میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری صورت گرفت.

وی با بیان اینکه سند تهیه شده در اجلاس تنوع زیستی مکزیک ارائه شد، اظهار کرد: این سند چهار هدف راهبردی دارد که الزام به حفاظت از تنوع زیستی در دولت، افزایش آگاهی عمومی برای دستیابی به اهداف توسعه پایدار اولین هدف و هماهنگ بودن حفاظت از تنوع زیستی و پایش و ارزیابی و گزارش‌دهی دومین هدف راهبردی برنامه اقدام عملی حفاظت از تنوع زیستی ایران است.

این عضو گروه تدوین سند راهبردها و برنامه اقدام ملی بازنگری در اهداف راهبردی حفاظت از تنوع زیستی افزود: کاهش فشار بر محیط زیست و حفاظت از تنوع زیستی دیگر اهداف راهبردی این سند است که به سازمان ملل ارائه شده است. ذیل این چهار هدف راهبردی، ۲۴ هدف تعیین شد که منتج به معرفی ۹۹ اقدام شد و سهم هر یک از دستگاه‌ها برای فعالیت‌های مستقیم و غیرمستقیم در این زمینه مشخص است.

این استاد دانشگاه با تاکید بر اینکه در شرایط حاضر برای حفاظت از تنوع زیستی مشکلی در زمینه برنامه و قانون نداریم، تصریح کرد: ایران جزء معدود کشورهایی است که برای حفاظت از تنوع زیستی نیاز به قانون و برنامه جدید ندارد. سیاست‌های کلی نظام و قانون برنامه ششم توسعه و سایر اسناد موجود کافیست تا هماهنگی کامل برای حفاظت از تنوع زیستی انجام شود.

محمدی فاضل تاکید کرد: به هنگام اعلام و ارائه برنامه حفاظتی کشورها در اجلاس تنوع زیستی مکزیک بر این موضوع تاکید شد که کلیه کشورهایی که برای حفاظت تنوع زیستی برنامه دارند و کشورهایی که قصد دارند برنامه‌های خود را تدوین کنند باید در کنار اجرای برنامه‌های حفاظت از تنوع زیستی، حقوق جوامع محلی و احترام به سنت‌ها، مذاهب و فرهنگ‌ها را رعایت کنند. 

 به گزارش ایسنا، بهزاد – صاحب نظر حوزه گردشگری با اشاره به اینکه بیش از ۲۸۰ منطقه حفاظت شده با ۱۷ میلیون هکتار وسعت در ایران وجود دارد، گفت: این مناطق بستر بالقوه بوم‌گردی هستند و امکان بهره‌گیری از مشارکت جوامع محلی و تشکل‌های مردم نهاد برای حفاظت مسئولانه و گردشگری مسئولانه و در نتیجه توسعه پایدار در این مناطق وجود دارد.

وی با بیان اینکه ضوابط حاکم بر ذخیره‌گاه‌های زیست کره مشخص‌کننده مشارکت جوامع محلی در زمینه بهره گیری از زون‌های مجاز است اظهار کرد: برای رسیدن به گردشگری پایدار در مناطق حفاظت شده نیازمند برنامهریزی دقیق بر اساس ضوابط اکولوژیک هستیم تا مناطق و مسیر گردشگری و اکوکمپ‌ها تعیین شود همچنین لازم است محیط‌ یاران به عنوان رابط جوامع محلی و گردشگران و سازمان محیط زیست آموزش ببینند.

انتهای پیام

Let’s block ads! (Why?)

ایسنا

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  2. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
  3. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی صلح خبر 

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید