به گزارش مجله محیط زیست پایگاه صلح خبر ؛ به گزارش ایسنا، با افزایش نگرانیها در مورد وضعیت دیواره بزرگ مرجانی استرالیا که طی چند سال گذشته شاهد پدیده سفید شدگی بوده محققان مشاهده کردند خسارتهای مشابهی به صخرههای تمامی نقاط جهان نیز وارد شده که ناشی از گرمای جهانی است. همچنین در بررسی دیگری که روی […]
به گزارش مجله محیط زیست پایگاه صلح خبر ؛
به گزارش ایسنا، با افزایش نگرانیها در مورد وضعیت دیواره بزرگ مرجانی استرالیا که طی چند سال گذشته شاهد پدیده سفید شدگی بوده محققان مشاهده کردند خسارتهای مشابهی به صخرههای تمامی نقاط جهان نیز وارد شده که ناشی از گرمای جهانی است.
همچنین در بررسی دیگری که روی نمونههای گرفته شده از 60 جزیره کوچک در اقیانوس هند انجام گرفته مشخص شد: پدیده فاجعه بار سفید شدگی مرجانها و از بین رفتن آنها در این منطقه هم وجود دارد.
محققان انگلیسی دریافتند: در آبهای کم عمق مقدار زیادی موارد مرگ و میر مرجانها رخ دادهاست. صخرههای مرجانی در سالهای 2015 و 2016 با پدیده سفید شدگی روبرو بودهاند که در نتیجه شرایط غیر طبیعی آب و هوایی است که تحت تاثیر تغییرات اقلیمی و ال نینو بوجود آمدهاست.
به گزارش ایسنا به نقل از ساینس الرت، پدیده سفید شدگی به طور خودکار به معنی از بین رفتن صخرههای مرجانی نیست. این پدیده واکنشی طبیعی به فشارهای زیست محیطی از قبیل بالا رفتن سطح دماست که باعث میشود مرجانها جلبکهای موجود در خود را بیرون کنند. با گذشت زمان مورد نیاز مرجانها مجدد رشد جلبک خود را آغاز میکند و به وضعیت نرمال میرسد. هرچند پدیده سفید شدگی میتواند مرجانها را ضعیف کرده و آنها را در برابر بیماریها آسیب پذیر سازد. همچنین در صورتی که شرایط استرسزا ادامه پیدا کند مرجان از بین میرود.
انتهای پیام
Let’s block ads! (Why?)
اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.
قوانین خبریار صلح خبر
- لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
- از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
- در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.