به گزارش مجله محیط زیست پایگاه صلح خبر ؛ به گزارش ایسنا، در متن پیام ناجا به مناسبت فرارسیدن روز معلم آمده است: «اوراق زرین تاریخ تعلیم و تربیت، مزین به نام معلمان بزرگی چون حضرت ابراهیم(ع)، حضرت موسی(ع)، حضرت عیسی(ع) و پیامبر اعظم حضرت محمد(ص) است. مربیان سترگی که منادی بشر به میدان عمل توحیدی و […]
به گزارش مجله محیط زیست پایگاه صلح خبر ؛
به گزارش ایسنا، در متن پیام ناجا به مناسبت فرارسیدن روز معلم آمده است: «اوراق زرین تاریخ تعلیم و تربیت، مزین به نام معلمان بزرگی چون حضرت ابراهیم(ع)، حضرت موسی(ع)، حضرت عیسی(ع) و پیامبر اعظم حضرت محمد(ص) است. مربیان سترگی که منادی بشر به میدان عمل توحیدی و الهی بودند و تعلیم و تربیت را بر پایههای تزکیه و فضیلت بنا نهادند. بنیانگذار جمهوری اسلامی، حضرت امام خمینی(ره) با درک عمیق از نقش و جایگاه ممتاز معلم در تعالی و رشد جامعه، مأموریت معلمان را هم تراز رسالت پیامبران عنوان کردند و مقام معـظم رهبـری آموزش و پـرورش را کانون خلق دنیای آینده می دانند.
در ادامه این پیام آمده است:«هفته بزرگداشت مقام معلم و گرامیداشت یاد و خاطره صاحب اندیشههای مطهر«شهید مرتضی مطهری» فرصتی مغتنم است تا همگان مراتب سپاس، تقدیر و قدرشناسی خودرا تقدیم معلمانی کنیم که نقش بیبدیل آنها در توسعه، پیشرفت و توفیقات کشور برکسی پوشیده نیست. این روز بزرگ یادآور همت و تلاش زنان و مردانی است که مروجان راستی، درستی و راهنمایان آدمی به دانایی و آگاهی هستند. آنان که تلاششان ضامن نیکبختی و آگاهی جامعه است و همواره در بلندای تاریخ به عنوان مشعلداران بیداری و طلایهداران آگاهی، دعوتکننده انسانها به عبور از تاریکی جهل و رسیدن به روشنای دانایی بودهاند. تعالی، رشد و توسعه هر جامعه در گرو آموزش و پرورش صحیح است. آمیختن علم و عمل و آراستن تحصیل با فضایل اخلاقی و تهذیب میسر نیست مگر به همت استادان و معلمان و دانشمندان از خود گذشته.»
این پیام با تاکید بر اینکه معلمان پیشگامان تولید امنیت جوامع انسانی هستند و بهتحقیق میان امنیت و نظم اجتماعی و تعلیم و تربیت رابطهای عمیق وجود دارد، ادامه میدهد: «جایگاه موثر تعلیم و تربیت در تاریخ سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی ایران وظیفه همگان را نسبت به پاسداشت شأن و شرافت معلمان و استادان این مرز و بوم صدچندان می کند. معلمان، فرهیختگانی هستند که دولت معلمی و کرسی استادی را به هر جاه و منزلت دیگری ترجیح دادهاند و نیاز انقلاب، نظام و میهن عزیز اسلامی به ایمان و مقاومت برخاسته از دانش و بینش را دریافتهاند. حرمت استاد یعنی پاسداشت «دانش و اخلاق» در جامعه. بهتر آن است که برای فهم و درک مقام انسانساز معلم و تعلیم، به آیین مقدس اسلام بازگردیم. انسان در قرآن از آموختن آنچه نمیداند کرامت مییابد، پیامبراکرم(ص) مأمور به تعلیم، تهذیب و پایدار کردن اخلاق در میان مردم میشود و در سنت علوی هر که حرفی بیاموزند او را بنده خویش کرده است.»
بر اساس پایگاه خبری پلیس، نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران با تبریک فرا رسیدن روز معلم به آموزگاران و معلمان فرهیخته کشورمان، آورده است: « کشور ما امروز بیش از هر زمان نیازمند آن است که اخلاق، علم، خرد، منطق، شیوه و زبان غالب در جامعه شود. این مهم زمانی دست یافتنی است که دانشورزی، اندیشمندی، سنت حرمتگذاری به مقام علم و اندیشه، فراتر از آیینها و عادات رسمی موضوعیت پیدا کند، باید علم و نظم علمی در مدارس و دانشگاه ها ارتقا یابد چراکه شکوفایی علمی میتواند موجبات اقتدار علمی و در نهایت اقتدارملی ایران اسلامی را بیش از پیش فراهم کند.»
انتهای پیام
Let’s block ads! (Why?)
اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.
قوانین خبریار صلح خبر
- لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
- از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
- در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.